Siltasairaala_lintuperspektiivi

Terveyden- ja sairaanhoidon tilat

Vaativaa sairaalarakentamista ammattitaidolla ja elinkaariviisaasti

Meillä on vuosien kokemus ja ammattitaito useista vaativista sairaala- ja terveydenhuollon rakennuksista. Sairaalahankkeita toteutamme allianssimallilla yhteistoiminnallisin menetelmin asiakasta kuunnellen, heidän tarpeitaan palvelevan lopputuloksen varmistamiseksi. Vaativissa julkisissa rakennushankkeissa tarvitaan avointa ja saumatonta yhteistyötä. Tähtäämme aina asiakkaan kanssa yhteiseen päämäärään, ja koko urakka viedään läpi hyvässä hengessä.  

Meilahti laaja ilmakuva

Toteutamme Suomen suurimpia alliansseja ja sairaanhoidon tiloja, jotka pitävät sisällään maailmanluokan uusinta teknologiaa ja terveydenhoidon laitteita, kun sädehoitolaitteita ja leikkausrobotteja. Toteutamme vaativimmat kuuman sairaalan tilat, kuten tehohoitotilat, leikkaussalit ja sädehoitotilat. Tiukalla ammattitaidolla, kumppaneidemme yhteistyöllä ja asiakkaan toiveita kuuntelemalla saavutamme hankkeen tulostavoitteet ja parhaan mahdollisen lopputuloksen. 

Siltasairaala sisäänkäynti

Ota yhteyttä

Jouni Forsman

Jouni Forsman

Johtaja, Toimitilat pääkaupunkiseutu

Referenssit

Meidät tunnetaan näyttävistä julkisten tilojen allianssihankkeista, vaativista sairaaloista, nykyaikaisista kouluista, asiakkaalle räätälöidyistä liiketiloista sekä viihtyisistä kodeista. Tutustu rakentamisen taidonnäytteisiimme.

Kaikki referenssit
Valkoisia sairaalarakennuksia kuvattuna ulkoapäin kesällä

Siltasairaala

Toteutimme Meilahden sydämeen uuden Siltasairaalan, mikä on Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin HUSin suurin rakennushanke ja yksi Suomen vaativimpia ja laajimpia sairaalarakentamisen kohteita.

Lue lisää kohteesta