Vantaan Lentue

Pyhtäänkorventie 15e, Vantaa

Kohteen tiedot

TonttiValinnainen vuokra

Asuntoja23

Kerroksia4

Valmistumisaika1/2023

Muuttovalmiita koteja Vantaan Aviapoliksessa – Tulevaisuuden koti Lentueesta? 

Tervetuloa tutustumaan Lentueen koteihin maanantaina 27.5.2024 klo 18.00-18.30 osoitteessa: Pyhtäänkorventie 15e, 01530 Vantaa!

Haluaisitko energiatehokkaan kodin, jonka sijainti lähivuosien aikana vain paranee? Jatkuvasti kehittyvällä Aviapoliksen alueella sijaitseva Lentue pitää sisällään tehokkaita ja käytännöllisiä muuttovalmiita yksiöitä sekä kaksioita.  Alue on muuntautumassa uudeksi, viihtyisäksi ja loistavasti saavutettavaksi asuinalueeksi, joka sijaitsee Helsinki-Vantaan lentokentän ja Tammiston palvelutarjonnan läheisyydessä. Kaikissa kodeissa on vaaleat materiaalit, mikä lisää valoisuutta ja tilan tuntua – suuri lasitettu parveke tuo reilusti lisätilaa. Ensimmäisen kerroksen asuntoihin kuuluu oma terassi ja piha-alue.  

Uusiutuvan energian käyttö ja kestävät rakennustavat tekevät asumisesta tässä pienessä taloyhtiössä vastuullista ja energiatehokasta. Pihapiirin jalokivi on puurakenteinen talosauna.

Lentueessa asut elinkaariviisaasti

Elinkaariviisaus on meidän vastauksemme tulevaisuuden suurimpiin kysymyksiin ja siksi Lentue on suunniteltu elinkaariviisaasti. Elinkaariviisaasti toimimalla ajamme sekä ihmisen että ympäristön etua ja yhtä lailla taloudellistakin hyvinvointia.

Uusiutuvaa energiaa hyödyntävä koti

Lentue lämpenee puhtaasti maalämmöllä ja osa sähköstä tuotetaan talon omalla aurinkosähköjärjestelmällä. Kesäkuumalla mukavana lisänä on mahdollisuus kotien viilennykseen. Uusiutuvan energian hyödyntäminen pitää myös kuukausittaiset energiakustannukset kurissa.

Taloyhtiö Lentueen julkisivu pihapiiristä

Rentoudu tunnelmallisessa puusaunassa

Taloyhtiön viihtyisä, pääasiallisesti puusta rakennettu sauna sijaitsee korttelipihalla erillisessä rakennuksessa. Tunnelmallisista saunatiloista pääset vilvoittelemaan suojaiselle alueelle.

Lentueen pihasauna

Keskeisellä sijainnilla luonnon lähellä

Lentuetta reunustaa Pytinojan rauhallinen viheralue ja Lentueessa on panostettu pihasuunnitteluun. Esimerkiksi piha-alueella käytetään vähähiilisiä tuotteita, kuten pihalaattoja. Luonnon monimuotoisuutta vaalitaan hulevesipainanteen yhteyteen tehdyllä dynaamisella istutuksella, joka näyttää erilaiselta eri vuodenaikoina.

Lentueen piha

Virtualisoinnit ja videot

Virtualisoinnit voivat poiketa yksityiskohdiltaan toteutuvasta. Lopulliset yksityiskohdat määritellään myyntiasiakirjoissa.

Asunnon A21 virtualisointi, 1h+kt, 24,5 m²
Asunnon A05 virtualisointi, 2h+kt+var, 39 m²
Asunnon A07 virtualisointi, 2h+kt+var, 50,5 m²
Asunnon A16 virtualisointi, 2h+kt+var, 50 m²
Asunnon A16 esittelyvideo, 2h+kt+var, 50 m²
Asunnon A23 esittelyvideo, 2h+kt+var, 39 m²
Asunnon A20 esittelyvideo, 1h+kt , 24,5 m²

Aviapoliksen alue

Lentueen kodit sijaitsevat kehäradan, suunnitteilla olevan raitiotien ja lentoaseman läheisyydessä Aviapoliksessa. Kattavat palvelut löydät läheltä Jumbosta sekä Tammistosta. Tuusulanväylä sekä Kehä III on muutaman minuutin matkan päässä ja tuleva Vantaan ratikka parantaa kulkuyhteyksiä vielä entisestään. 

Aviapolikseen kehitetään jatkuvasti lisää kaupunkitiloja ja toiminnallisuuksia. Keskeisestä sijainnistaan huolimatta alue on mukavan vihreä ja vehreä tarjoten liikunta- ja ulkoilumahdollisuuksia. Lentueen kodit sijaitsevat rauhallisen viheralueen reunalla ja Pytinoja solisee aivan vieressä. Alueella on runsaasti ulkoilureittejä ja Haltialan kotieläintila on vartin pyöräilymatkan päässä. 

Etäisyydet

2,5 km

Lentokenttä

4 km

Jumbo

600 m

Lähin bussipysäkki

Lentue ilmakuva
SRV-Myyntipäällikkö-LKV-RAK-Merja-Rainio

Merja Rainio

Myyntipäällikkö, LKV, RAK

Sami Sahiluoma

Sami Sahiluoma

Myyntipäällikkö, KiAT

Miksi SRV on hyvä valinta?

Vakaa pohja takaa sen, että olemme täällä koko rakentamisen ja takuuvaiheen ajan. Erotumme positiivisesti rakennusalan toimijoista.

  1. Taseemme on terve ja rahoituksemme on kunnossa. 
  2. Tilauskantamme on jatkanut kasvuaan ja toimitilarakentamisen tilauskanta on vahva.
  3. Myymättömien valmiiden ja rakenteilla olevien asuntojemme määrä on erittäin vähäinen, jolloin pääomaamme ei sitoudu merkittävästi myymättömiin asuntoihin. 

Rakennamme koteja ja kaupunkiympäristöä, jotka ottavat huomioon ympäristön ja ihmisten hyvinvoinnin.

Pyrimme jatkuvasti vähentämään rakennusten päästöjä ja hiilijalanjälkeä. Rakennuksemme ovat ympäristöluokiteltuja ja energiatehokkaita, ja ne tuottavat puhdasta energiaa esimerkiksi maalämmön ja aurinkopaneelien avulla.

Suunnittelemissamme rakennuksissa on laadukas valaistus, akustiikka ja sisäilma. Kestävästä arjesta tekee helppoa myös se, että pyöräilijät ja sähköautoilijat on otettu huomioon. Lisäksi palvelut ja vehreä ympäristö ovat lähellä.

Energia- ja resurssitehokkuus sekä helppo huollettavuus ja kestävyys laskevat rakennuksen käytönaikaisia kustannuksia. Keskeinen sijainti ja elinkaariviisauden huomioon ottaminen säilyttävät kiinteistön arvoa. Lue lisää elinkaariviisaudesta.

Rakennamme uusia asuntoja vain kehittyviin kaupunkikeskuksiin, halutuimmille asuinalueille ja hyvien kulkuyhteyksien äärelle. Hankkimalla uuden kodin meiltä voit olla varma, että asunnollasi on kysyntää asuntomarkkinoilla tulevaisuudessakin.

Asuntorahoitukseen erikoistunut Suomen Hypoteekkiyhdistys Hypo on arvioinut viiden suuren kaupungin alueiden asuntomarkkinoiden riskit. Monet kohteemme sijaitsevat Hypon mukaan AAA-luokituksen saanneilla asuinalueilla, joita ovat esimerkiksi Espoon Niittykumpu sekä Helsingin Pasila ja Munkkivuori-Niemenmäki.

Hypon mukaan kolmen A:n luokituksen saaneet alueet ovat asuntojen arvonkehityksen näkökulmasta vähäriskisimmät. Luokituksessa on arvioitu muun muassa maksukykyä, vakuusarvoja, kuntataloutta, turvallisuutta, muuttoliikettä ja ympäristöä. Lue lisää Hypon asuntoluokituksesta.

Asukas ripustaa taulua seinälle

Miten asunnon ostaminen etenee?

Tiedätkö, mitä kaikkea kuuluu uudiskohteen ostamiseen? Tutustu asunnon ostamisen eri vaiheisiin.

Lue lisää asunnon ostamisesta
Kalasataman alue

Mitä etuja taloyhtiön oma tontti tuo?

Katso, mitä hyötyä omasta tontista on ja mihin asioihin tonttiasioissa kannattaa kiinnittää nyt huomiota.

Lue lisää omasta tontista

Sinua saattaisi kiinnostaa

Taloyhtiö Lentueen julkisivu pihapiiristä

Kehärata ja tuleva ratikka lisäävät Aviapoliksen kotien vetovoimaa

Lentueessa asut elinkaariviisaasti lähellä luontoa.

Taulun ripustaminen

RT:n Vihmo: ”Nyt on asunnonostajalle oivallinen hetki toimia”

Mitä asunnon ostamisessa kannattaa ottaa huomioon juuri nyt? Milloin epävarmuus hellittää? Asiantuntijat vastaavat asunnonostajia tällä hetkellä askarruttaviin kysymyksiin.

Lentueen piha ja pihasauna.

Miten rakentamisessa voidaan ehkäistä ilmastonmuutosta ja luontokatoa?

Luonnon monimuotoisuutta voidaan lisätä rakennetussa ympäristössä monin tavoin. Siitä on hyötyä niin ilmastonmuutoksen hillitsemisessä kuin siihen sopeutumisessa.

Käsi kirjoittamassa vihkoon ja croissantti sekä kahvi pöydällä

Mitä jos vuokraisit asunnon omalle lapsellesi?

Oletko koskaan harkinnut, että ostaisit sijoitusasunnon ja vuokraisit sen omalle lapsellesi?