Vantaan Aarni

Haltiantie 10, Vantaa

Kohteen tiedot

TonttiValinnainen vuokra

Asuntoja42

Kerroksia8

Valmistumisaika9/2022

Muuttovalmiita koteja Vantaan Louhelassa 

Tervetuloa tutustumaan Aarnin koteihin osoitteessa: Haltiantie 10A, Vantaa!

Miltä kuulostaisi koti luonnon läheisyydessä Louhelassa, kehäradan varrella aivan Myyrmäen palveluiden kupeessa? Muuttovalmiin Vantaan Aarnin valoisat kodit yksiöistä useamman makuuhuoneen asuntoihin ovat suunniteltu palvelemaan arjen toimivuutta: materiaalit ovat laadukkaita ja pohjaratkaisut käytännöllisiä. Jokaisessa asunnossa on iso, viihtyisä parveke, joka tuo luonnon kotiisi. Aarnin asukkaille on yhteinen sauna, missä nauttia rentouttavat löylyt.  

Kätevästi keskustaan ja lentokentälle 

Noin 500 metrin päässä sijaitsevan Louhelan juna-aseman ansiosta yhteydet toimivat erinomaisesti: B-vyöhykkeeseen kuuluvalta Louhelan juna-asemalta pääset Kehärataa pitkin Helsingin keskustaan sekä Helsinki-Vantaan lentokentälle noin 20 minuutissa. Toki myös bussit kulkevat jouhevasti. Hämeenlinnanväylälle tai Kehä III:lle kurvaat omalla autolla alta aikayksikön. 

Louhelan alue

Louhelan ostoskeskus tarjoaa palvelut lähellä kotia –  ruokakauppa löytyy aivan lähistöltä, ja isommat ostokset on helppo tehdä runsaan kilometrin päässä sijaitsevassa kauppakeskus Myyrmannissa. Lähimmät koulut ja päiväkodit sijaitsevat kodin lähellä. 

Aivan Aarnin vierustalta lähtee Jokiuoman puiston kävelyreitit, joita on mukava kierrellä vaikka lemmikkiä ulkoiluttaen. Laajalla puistoalueella sijaitsee lähiliikuntapaikka, koirapuisto ja minigolfrata. Talvisin puistossa kulkee hiihtoladut! Tämän lisäksi puistossa järjestetään erilaisia tapahtumia, kuten kirpputoreja, konsertteja ja muuta hyvän mielen ohjelmaa.

Etäisyydet

600 m

Juna-asemalle

550 m

Lähikauppaan

2 km

Kauppakeskus Myyrmanni

Ilmakuva Vantaan Aarnista Louhelasta. Syksyinen ruska, parkkipaikka ja Aarni sekä sitä ympäröivät rakennuksetulkoa.

Virtualisoinnit ja videot

Virtualisoinnit voivat poiketa yksityiskohdiltaan toteutuvasta. Lopulliset yksityiskohdat määritellään myyntiasiakirjoissa.

Sisustettu malliasunto
Asunnon A32 virtualisointi, 3h+kt+var, 51m2
Asunnon A27 virtualisointi, 2h+kt+var, 46m2
Asunnon A32 virtualisointi, 3h+kt+var, 51m2
Asunnon A42 virtualisointi, 2h+kt+var, 43,5m2
Asunnon A21 esittelyvideo, 2h+kt+var, 46 m2
Asunnon A35 esittelyvideo, 2h+kt+var, 42,5 m2
Asunnon A38 esittelyvideo, 3h+kt+var, 51 m2

Haltian Pysäköinti Oy

Autopaikat sijoitetaan erilliseen pysäköintilaitokseen Haltian Pysäköinti Oy:hyn ja ne myydään erillisinä osakkeina.

Lue lisää
SRV-Myyntipäällikkö-LKV-RAK-Merja-Rainio

Merja Rainio

Myyntipäällikkö, LKV, RAK

Sami Sahiluoma

Sami Sahiluoma

Myyntipäällikkö, KiAT

Miksi SRV on hyvä valinta?

Vakaa pohja takaa sen, että olemme täällä koko rakentamisen ja takuuvaiheen ajan. Erotumme positiivisesti rakennusalan toimijoista.

  1. Taseemme on terve ja rahoituksemme on kunnossa. 
  2. Tilauskantamme on jatkanut kasvuaan ja toimitilarakentamisen tilauskanta on vahva.
  3. Myymättömien valmiiden ja rakenteilla olevien asuntojemme määrä on erittäin vähäinen, jolloin pääomaamme ei sitoudu merkittävästi myymättömiin asuntoihin. 

Rakennamme koteja ja kaupunkiympäristöä, jotka ottavat huomioon ympäristön ja ihmisten hyvinvoinnin.

Pyrimme jatkuvasti vähentämään rakennusten päästöjä ja hiilijalanjälkeä. Rakennuksemme ovat ympäristöluokiteltuja ja energiatehokkaita, ja ne tuottavat puhdasta energiaa esimerkiksi maalämmön ja aurinkopaneelien avulla.

Suunnittelemissamme rakennuksissa on laadukas valaistus, akustiikka ja sisäilma. Kestävästä arjesta tekee helppoa myös se, että pyöräilijät ja sähköautoilijat on otettu huomioon. Lisäksi palvelut ja vehreä ympäristö ovat lähellä.

Energia- ja resurssitehokkuus sekä helppo huollettavuus ja kestävyys laskevat rakennuksen käytönaikaisia kustannuksia. Keskeinen sijainti ja elinkaariviisauden huomioon ottaminen säilyttävät kiinteistön arvoa. Lue lisää elinkaariviisaudesta.

Rakennamme uusia asuntoja vain kehittyviin kaupunkikeskuksiin, halutuimmille asuinalueille ja hyvien kulkuyhteyksien äärelle. Hankkimalla uuden kodin meiltä voit olla varma, että asunnollasi on kysyntää asuntomarkkinoilla tulevaisuudessakin.

Asuntorahoitukseen erikoistunut Suomen Hypoteekkiyhdistys Hypo on arvioinut viiden suuren kaupungin alueiden asuntomarkkinoiden riskit. Monet kohteemme sijaitsevat Hypon mukaan AAA-luokituksen saanneilla asuinalueilla, joita ovat esimerkiksi Espoon Niittykumpu sekä Helsingin Pasila ja Munkkivuori-Niemenmäki.

Hypon mukaan kolmen A:n luokituksen saaneet alueet ovat asuntojen arvonkehityksen näkökulmasta vähäriskisimmät. Luokituksessa on arvioitu muun muassa maksukykyä, vakuusarvoja, kuntataloutta, turvallisuutta, muuttoliikettä ja ympäristöä. Lue lisää Hypon asuntoluokituksesta.

Asukas ripustaa taulua seinälle

Miten asunnon ostaminen etenee?

Tiedätkö, mitä kaikkea kuuluu uudiskohteen ostamiseen? Tutustu asunnon ostamisen eri vaiheisiin.

Lue lisää asunnon ostamisesta
Uusia kerrostaloja Helsingin Jätkäsaaressa

Uuden asunnon hinta ja vastikkeet

Mitä tarkoittaa myyntihinta, velaton hinta tai yhtiölaina? Osaatko erottaa hoitovastikkeen ja rahoitusvastikkeen toisistaan? 

Lue lisää hinnoista ja vastikkeista

Sinua saattaisi kiinnostaa

Taulun ripustaminen

RT:n Vihmo: ”Nyt on asunnonostajalle oivallinen hetki toimia”

Mitä asunnon ostamisessa kannattaa ottaa huomioon juuri nyt? Milloin epävarmuus hellittää? Asiantuntijat vastaavat asunnonostajia tällä hetkellä askarruttaviin kysymyksiin.

Asukas ottaa polkupyörän ulos pyörävarastosta.

Voiko uuden kodin valinnalla leikata oman hiilijalanjäljen puoleen?

Oikeanlaisen kodin avulla omat ilmastopäästöt on mahdollista laskea lähes puoleen.

Käsi kirjoittamassa vihkoon ja croissantti sekä kahvi pöydällä

Mitä jos vuokraisit asunnon omalle lapsellesi?

Oletko koskaan harkinnut, että ostaisit sijoitusasunnon ja vuokraisit sen omalle lapsellesi?