Tikkurilan Kolmas

Unikkotie 5, Vantaa

Kohteen tiedot

TonttiValinnainen vuokra

Asuntoja33

Kerroksia7

Valmistumisaika3/2023

Valoisia ja muuttovalmiita uudisasuntoja Tikkurilassa

Tervetuloa tutustumaan Tikkurilan Kolmannen koteihin osoitteeseen: Unikkotie 5 E, 01300 Vantaa!

Miltä kuulostaisi uusi koti erinomaisten yhteyksien Tikkurilasta, joka on kehittynyt viime vuosina paljon? Tikkurilan Kolmannessa on kiinnitetty erityistä huomiota asuntojen kalustettavuuteen. Yksiöiden ja kaksioiden lisäksi yhtiöstä löytyy läpitalon neliöitä ja kaikissa asunnoissa parvekkeet aukeavat hyviin ilmansuuntiin. 

Sijainti aivan Tikkurilan keskustassa Asematien ja Unikkotien väliin muodostuvan rauhallisen kujan varrella on houkutteleva yhdistelmä urbaania elämää sekä ainutlaatuista asumisen viihtyvyyttä. Korttelikokonaisuudelle omaleimaista ilmettä antaa voimakkaasti muotoiltu viherkatto. 

Helppoutta arkeen tuovat autopaikat sijaitsevat pihakannen alapuolisessa pysäköintilaitoksessa, jonka omistaa Tikkurilan Keskustakorttelin Pysäköinti Oy. Sinne on suora kulkuyhteys porrashuoneen kautta. Pysäköintilaitokseen tulee myös korttelin yhtiöiden käyttöön yhteiskäyttöauto. 

Tikkurilan kolmas

Hyödynnä huippuetumme: velattomasta hinnasta pois nyt 10 % sekä neliöihin autopaikka kaupan päälle

Saat kodinostajan etuna 10 prosenttia pois Tikkurila Kolmannen kodin velattomasta hinnasta. Edun arvo on 20 940–45 890 euroa. Kun ostat neljän huoneen asunnon, saat vielä autopaikan kaupan päälle. 

Lisäksi kaikki Tikkurila Kolmannen autopaikat ovat myynnissä kampanjahintaan 15 000 euroa (norm. 20 000 euroa). Edut ovat voimassa 31.7.2024 asti. Oikeudet muutoksiin pidätetään.

Virtualisoinnit ja videot

Virtualisoinnit voivat poiketa yksityiskohdiltaan toteutuvasta. Lopulliset yksityiskohdat määritellään myyntiasiakirjoissa.

Asunnon E29 virtualisointi, 4h+kt+s, 83 m2
Asunnon E32 virtualisointi, 2h+kt, 48 m2
Asunnon E4 esittelyvideo, 4h+kt+s, 83,5 m2
Asunnon E32 esittelyvideo, 2h+kt, 48 m2
Asunnon E24 esittelyvideo, 4h+kt+s, 83 m2
Asunnon E26 esittelyvideo, 1h+kt, 31 m2

Tikkurilan alue

Loistavan sijainnin ja erinomaisten kulkuyhteyksien ansiosta matka pääkaupunkiseudulle ja koko Uudellemaalle sujuu helposti. Lentokentälle pääset vartissa. Tikkurilasta löydät monipuoliset virkistys-, urheilu- ja ulkoilumahdollisuudet sekä kattavan kulttuuritarjonnan. Kaunis jokiranta, rautatieasema, koulut, terveyspalvelut ja kauppakeskus Dixi ovat aivan lähistöllä. 

Etäisyydet

400 m

Tikkurilan juna-asema ja Dixi

70 m

Terveysasema

17 min

Helsingin keskustaan junalla

Tikkurila
SRV-Myyntipäällikkö-LKV-RAK-Merja-Rainio

Merja Rainio

Myyntipäällikkö, LKV, RAK

Sami Sahiluoma

Sami Sahiluoma

Myyntipäällikkö, KiAT

Miksi SRV on hyvä valinta?

Vakaa pohja takaa sen, että olemme täällä koko rakentamisen ja takuuvaiheen ajan. Erotumme positiivisesti rakennusalan toimijoista.

  1. Taseemme on terve ja rahoituksemme on kunnossa. 
  2. Tilauskantamme on jatkanut kasvuaan ja toimitilarakentamisen tilauskanta on vahva.
  3. Myymättömien valmiiden ja rakenteilla olevien asuntojemme määrä on erittäin vähäinen, jolloin pääomaamme ei sitoudu merkittävästi myymättömiin asuntoihin. 

Rakennamme koteja ja kaupunkiympäristöä, jotka ottavat huomioon ympäristön ja ihmisten hyvinvoinnin.

Pyrimme jatkuvasti vähentämään rakennusten päästöjä ja hiilijalanjälkeä. Rakennuksemme ovat ympäristöluokiteltuja ja energiatehokkaita, ja ne tuottavat puhdasta energiaa esimerkiksi maalämmön ja aurinkopaneelien avulla.

Suunnittelemissamme rakennuksissa on laadukas valaistus, akustiikka ja sisäilma. Kestävästä arjesta tekee helppoa myös se, että pyöräilijät ja sähköautoilijat on otettu huomioon. Lisäksi palvelut ja vehreä ympäristö ovat lähellä.

Energia- ja resurssitehokkuus sekä helppo huollettavuus ja kestävyys laskevat rakennuksen käytönaikaisia kustannuksia. Keskeinen sijainti ja elinkaariviisauden huomioon ottaminen säilyttävät kiinteistön arvoa. Lue lisää elinkaariviisaudesta.

Rakennamme uusia asuntoja vain kehittyviin kaupunkikeskuksiin, halutuimmille asuinalueille ja hyvien kulkuyhteyksien äärelle. Hankkimalla uuden kodin meiltä voit olla varma, että asunnollasi on kysyntää asuntomarkkinoilla tulevaisuudessakin.

Asuntorahoitukseen erikoistunut Suomen Hypoteekkiyhdistys Hypo on arvioinut viiden suuren kaupungin alueiden asuntomarkkinoiden riskit. Monet kohteemme sijaitsevat Hypon mukaan AAA-luokituksen saanneilla asuinalueilla, joita ovat esimerkiksi Espoon Niittykumpu sekä Helsingin Pasila ja Munkkivuori-Niemenmäki.

Hypon mukaan kolmen A:n luokituksen saaneet alueet ovat asuntojen arvonkehityksen näkökulmasta vähäriskisimmät. Luokituksessa on arvioitu muun muassa maksukykyä, vakuusarvoja, kuntataloutta, turvallisuutta, muuttoliikettä ja ympäristöä. Lue lisää Hypon asuntoluokituksesta.

Uusia kerrostaloja Helsingin Jätkäsaaressa

Uuden asunnon hinta ja vastikkeet

Mitä tarkoittaa myyntihinta, velaton hinta tai yhtiölaina? Osaatko erottaa hoitovastikkeen ja rahoitusvastikkeen toisistaan? 

Lue lisää hinnoista ja vastikkeista
Kalasataman alue

Mitä etuja taloyhtiön valinnainen vuokratontti tuo?

Katso, mitä hyötyä omasta tontista on ja mihin asioihin tonttiasioissa kannattaa kiinnittää nyt huomiota.

Lue lisää tonteista

Sinua saattaisi kiinnostaa

Lentueen piha ja pihasauna.

Miten rakentamisessa voidaan ehkäistä ilmastonmuutosta ja luontokatoa?

Luonnon monimuotoisuutta voidaan lisätä rakennetussa ympäristössä monin tavoin. Siitä on hyötyä niin ilmastonmuutoksen hillitsemisessä kuin siihen sopeutumisessa.

Taulun ripustaminen

RT:n Vihmo: ”Nyt on asunnonostajalle oivallinen hetki toimia”

Mitä asunnon ostamisessa kannattaa ottaa huomioon juuri nyt? Milloin epävarmuus hellittää? Asiantuntijat vastaavat asunnonostajia tällä hetkellä askarruttaviin kysymyksiin.

Käsi kirjoittamassa vihkoon ja croissantti sekä kahvi pöydällä

Mitä jos vuokraisit asunnon omalle lapsellesi?

Oletko koskaan harkinnut, että ostaisit sijoitusasunnon ja vuokraisit sen omalle lapsellesi?

Asukas ottaa polkupyörän ulos pyörävarastosta.

Voiko uuden kodin valinnalla leikata oman hiilijalanjäljen puoleen?

Oikeanlaisen kodin avulla omat ilmastopäästöt on mahdollista laskea lähes puoleen.