Suunnitteilla Asunto Oy Espoon Niittykummun Neuvokas

Lintukoto keskellä kaikkea

Espoon Niittykumpuun nousevassa Neuvokkaassa eläminen on vaivatonta. Lähipalvelut ovat aivan kivenheiton päässä ja suuremmatkin ostokset hoituvat omassa kaupunginosassa. Pääset liikkumaan kätevästi joka ilmansuuntaan niin pyörällä, autolla kuin julkisillakin. Metroasemalle on vain muutaman minuutin kävelymatka.

Elinkaariviisaassa Neuvokkaassa hyödynnetään ekologista maalämpöä ja aurinkosähköä. Palvelut sähköpyörien latauspisteistä polkupyörien pesupisteeseen tekevät kiireisestä arjesta mutkatonta.  

Rakennamme Neuvokkaaseen yli 50 asuntoa yksiöistä neljän huoneen perheasuntoihin. Jokaisessa asunnossa on lasitettu parveke. Neuvokkaan ennakkomarkkinointi alkaa arviolta loppuvuodesta 2024.

Asuminen Neuvokkaassa tekee arjesta helppoa

Elinkaariviisaus on meidän vastauksemme tulevaisuuden suurimpiin kysymyksiin ja siksi Neuvokas on suunniteltu elinkaariviisaasti. Elinkaariviisaasti toimimalla ajamme sekä ihmisen että ympäristön etua ja yhtä lailla taloudellistakin hyvinvointia.

Uusiutuvaa energiaa hyödyntävä koti

Neuvokas lämpenee puhtaasti maalämmöllä ja osa sähköstä tuotetaan talon omalla aurinkosähköjärjestelmällä. Kesäkuumalla mukavana lisänä on mahdollisuus kotien viilennykseen. Uusiutuvan energian hyödyntäminen pitää myös kuukausittaiset kustannukset kurissa.

Neuvokkaan asunto sisältä

Älykästä asumista

Voit seurata näytöltä huoneilmakosteutta, huonelämpöä ja vedenkulutusta. Kotisi lukitusjärjestelmä on turvallinen iLOQ-lukitusjärjestelmä. Jos avain häviää, avaimen voi tehdä toimimattomaksi etänä. Kaikki taloyhtiön yhteistilojen varaukset hoidat Asumi-sovelluksella.

Varausnäyttö

Arkea helpottavat yhteistilat ja vehreä piha-alue

Kukapa ei viihtyisi hoidetuilla piha-alueilla, joissa on vehreitä istutuksia, köynnöksiä ja pergoloita. Viihtyisällä pihalla on tilaa oleskeluun, lasten leikkeihin ja kuntoiluun. Kiireisen päivän jälkeen voit ottaa löylyt viihtyisässä talosaunassa.

Neuvokas tieltä päin

Asunnon elinkaarenaikaiset kustannukset on minimoitu

Neuvokkaalle haetaan RTS-ympäristöluokitusta, joka on osoitus ympäristövastuullisesta rakentamisesta ja siitä, että elinkaaren aikaiset kustannukset on minimoitu. Materiaalit kestävät kulutusta, rakennusta on helppo huoltaa ja Neuvokkaassa on panostettu omaan uusiutuvan energian tuotantoon.

Neuvokas tieltä päin toisesta suunnasta

Niittykummun alue

Espoon Niittykumpu on nopeasti kehittyvä asuinalue. Kauppakeskus Niitty ja metroasema sijaitsevat aivan vieressä ja liikuntamahdollisuudet, kuten Esport Areena ja Tapiolan urheilupuisto, vain metropysäkin päässä. Eikä Espoon suositulle rantaraitillekaan meren äärelle ole pitkä matka.

Niittykummun metroasema sijaitsee muutaman minuutin kävelymatkan päässä kotoa. Länsiväylää ja Kehä II:ta pitkin pääset niin autolla kuin julkisillakin kätevästi eri puolille pääkaupunkiseutua.

Etäisyydet

300 m

Niittykummun metroasema

450 m

Kauppakeskus Niitty

2,9 km

Tapiola

Naapurusto, joka sopii aktiivista elämää eläville

Neuvokkaan asunnot sopivat erinomaisesti aktiivista elämää eläville lapsiperheille ja aikuisille.

Niittykummun alakoulu ja päiväkoti löytyvät turvallisen kävelymatkan päästä. Haukilahden kouluun ja Mattlidens skola ja gymnasiumiin pääsee helposti, ja lisäksi arvostetut Tapiolan ja Etelä-Tapiolan lukiot ovat vain yhden metropysäkin etäisyydellä. Aalto-yliopistoon Otaniemeen pääsee metrolla vain vartissa.

Liikkuja löytää Niittykummun lähiympäristöstä upeat puitteet. Tapiolan urheilupuisto ja Esport Areena sijaitsevat minuutin metromatkan päässä. Merelliselle rantaraitille pyöräilet reilussa viidessä minuutissa. Myös Matinkylän jääurheilukeskus ja uimahalli ovat lähistöllä.

Espoon kulttuurikeskus, Näyttelykeskus Weegee ja Espoon Kaupunginteatteri ilahduttavat kulttuurinnälkäisiä Tapiolassa alle kolmen kilometrin päässä.

Neuvokas tieltä päin toisesta suunnasta

Ota yhteyttä

SRV-Myyntipäällikkö-LKV-RAK-Merja-Rainio

Merja Rainio

Myyntipäällikkö, LKV, RAK

Sami Sahiluoma

Sami Sahiluoma

Myyntipäällikkö, KiAT

Miksi SRV on hyvä valinta?

Vakaa pohja takaa sen, että olemme täällä koko rakentamisen ja takuuvaiheen ajan. Erotumme positiivisesti rakennusalan toimijoista.

  1. Taseemme on terve ja rahoituksemme on kunnossa. 
  2. Tilauskantamme on jatkanut kasvuaan ja toimitilarakentamisen tilauskanta on vahva.
  3. Myymättömien valmiiden ja rakenteilla olevien asuntojemme määrä on erittäin vähäinen, jolloin pääomaamme ei sitoudu merkittävästi myymättömiin asuntoihin. 

Rakennamme koteja ja kaupunkiympäristöä, jotka ottavat huomioon ympäristön ja ihmisten hyvinvoinnin.

Pyrimme jatkuvasti vähentämään rakennusten päästöjä ja hiilijalanjälkeä. Rakennuksemme ovat ympäristöluokiteltuja ja energiatehokkaita, ja ne tuottavat puhdasta energiaa esimerkiksi maalämmön ja aurinkopaneelien avulla.

Suunnittelemissamme rakennuksissa on laadukas valaistus, akustiikka ja sisäilma. Kestävästä arjesta tekee helppoa myös se, että pyöräilijät ja sähköautoilijat on otettu huomioon. Lisäksi palvelut ja vehreä ympäristö ovat lähellä.

Energia- ja resurssitehokkuus sekä helppo huollettavuus ja kestävyys laskevat rakennuksen käytönaikaisia kustannuksia. Keskeinen sijainti ja elinkaariviisauden huomioon ottaminen säilyttävät kiinteistön arvoa. Lue lisää elinkaariviisaudesta.

Rakennamme uusia asuntoja vain kehittyviin kaupunkikeskuksiin, halutuimmille asuinalueille ja hyvien kulkuyhteyksien äärelle. Hankkimalla uuden kodin meiltä voit olla varma, että asunnollasi on kysyntää asuntomarkkinoilla tulevaisuudessakin.

Asuntorahoitukseen erikoistunut Suomen Hypoteekkiyhdistys Hypo on arvioinut viiden suuren kaupungin alueiden asuntomarkkinoiden riskit. Monet kohteemme sijaitsevat Hypon mukaan AAA-luokituksen saanneilla asuinalueilla, joita ovat esimerkiksi Espoon Niittykumpu sekä Helsingin Pasila ja Munkkivuori-Niemenmäki.

Hypon mukaan kolmen A:n luokituksen saaneet alueet ovat asuntojen arvonkehityksen näkökulmasta vähäriskisimmät. Luokituksessa on arvioitu muun muassa maksukykyä, vakuusarvoja, kuntataloutta, turvallisuutta, muuttoliikettä ja ympäristöä. Lue lisää Hypon asuntoluokituksesta.

Taulun ripustaminen

Miten asunnon ostaminen etenee?

Tiedätkö, mitä kaikkea kuuluu uudiskohteen ostamiseen? Tutustu asunnon ostamisen eri vaiheisiin.

Lue lisää asunnon ostamisesta
Uusia kerrostaloja Helsingin Jätkäsaaressa

Uuden asunnon hinta ja vastikkeet

Mitä tarkoittaa myyntihinta, velaton hinta tai yhtiölaina? Osaatko erottaa hoitovastikkeen ja rahoitusvastikkeen toisistaan? 

Lue lisää hinnoista ja vastikkeista