Verkostorekisteri lisää työmaiden läpinäkyvyyttä

Rakentaminen palveluna

Verkostorekisteri lisää työmaiden läpinäkyvyyttä

Harmaan talouden torjuntaan sekä viranomaisyhteistyön ja työturvallisuuden edistämiseen käytämme itse kehitettyä tietojärjestelmää, Verkostorekisteriä. Verkostorekisterin avulla on helppo varmistaa, että työtehtäviä suorittaa pätevä työntekijä ja hyväksymämme urakoitsija, jolla on ajantasaiset SRV:n ja tilaajavastuulain vaatimat viranomaisdokumentit, kuten tapaturmavakuutus, käytössä oleva työehtosopimus ja työterveyshuolto järjestettynä.

Verkostorekisteristä näkee myös reaaliaikaisena, kuinka monta työntekijää ja yritystä työskentelee milläkin työmaalla. Toimitamme Verkostorekisteristä verottajalle kuukausittain lakisääteisen työntekijäraportin työmailtamme. Harmaan talouden torjunnassa ja viranomaisyhteistyössä SRV:n verkostorekisteri onkin alan ehdoton edelläkävijä, ja toimintatapaa on kehitetty hyvässä yhteistyössä verohallinnon kanssa.

Verkostorekisterin kehittäminen aloitettiin jo vuonna 2008 valituilla työmailla, ja koko konsernin käytössä se on ollut vuodesta 2011. Nyt käytössä on täysin uudistettu versio, jota kehitetään jatkuvasti tarpeiden, säädösten ja muun tiedon muuttuessa.

Verkostorekisterissä on aina dokumentoitu tieto jokaisen työmaan
• Urakoitsijoista
• Urakoitsijoiden työntekijöistä erilaisine pätevyyksineen
• Urakoitsijoiden aliurakoitsijoista työntekijöineen
• Työskentelyajankohdat SRV:n työmailla
• Urakoitsijoiden tilaajavastuulain mukaisten viranomaisdokumenttien tila

Jaa sivu

Lue lisää

Samankaltaiset artikkelit