Nuorisopaneeli

Nuo­ri­so­pa­nee­li

Mistä nuorisopaneelissa on kyse?

Kutsumme kaupunkien kehittämisestä kiinnostuneita nuoria, mukaan sparramaan meitä siitä, millaisia elinympäristöjä tulevaisuudessa rakennamme. Paneelin jäsenenä pääset antamaan näkemyksiä ja mielipiteitä SRV:n suunnittelupöydällä olevien konkreettisten rakennushankkeiden kehittämiseen. Nuorisopaneeli kokoontuu työskentelemään neljä kertaa vuodessa Kauppakeskus Redissä Helsingissä.

Mikä on SRV?

SRV on paitsi Suomen toiseksi suurin rakentaja myös kaupunkien aktiivinen kehittäjä. Rakennusyrityksenä tekemämme päätökset kantavat pitkälle tulevaisuuteen, ja siksi haluamme nuoret mukaan kehittämään kanssamme.

Miksi mukaan kannattaa hakea?

Nuorisopaneelin jäsenen saavat arvokasta kokemusta kaupunkien kehittämisestä ja verkostoivat muiden samoista asioista kiinnostuneiden nuorien kanssa. Osallistujille maksetaan pieni kokouspalkkio ja matkakulut tapaamisiin korvataan. Nuorisopaneelin jäsenet valitaan vuodeksi kerrallaan ja seuraava haku on vuoden 2020 lopussa.

SRV:n Meidän kaupunki -nuorisopaneeli lähti pohtimaan tulevaisuuden kestäviä kaupunkeja

SRV:n Meidän kaupunki -nuorisopaneeli lähti pohtimaan tulevaisuuden kestäviä kaupunkeja

Iloinen puheenporina täytti SRV Living roomin tiistaina Kalasatamassa, kun SRV:n nuorisopaneeli kokoontui ensimmäistä kertaa. Nuorisopaneeli haastaa SRV:tä kehittämään koteja ja kaupunkeja nuorten tarpeet ja toiveet huomioiden.

Lue lisää
Ilmastohuolesta tekoihin – nuoret kehittämään kestäviä kaupunkeja SRV:n nuorisopaneelissa

Ilmastohuolesta tekoihin – nuoret kehittämään kestäviä kaupunkeja SRV:n nuorisopaneelissa

SRV:n Meidän kaupunki -nuorisopaneelin kautta nuoret pääsevät kehittämään kaupungeista parempia paikkoja asua ja elää. Tammikuussa aloittavan paneelin puheenjohtajana toimii Plan Internationalin Girls Takeoverissa SRV:n toimitusjohtajana toiminut Anna Mäkilä.

Lue tiedote