SRV Nuorisopaneeli hero

Nuorisopaneeli

Vaikuta huomisen kaupunkiin tänään – liity jäseneksi SRV:n nuorisopaneeliin! Paneelin jäsenenä pääset antamaan näkemyksesi SRV:n suunnittelupöydällä olevien konkreettisten rakennushankkeiden kehittämiseen.

Nuoret kaupungissa

Miksi mukaan nuorisopaneeliin?

Nuorisopaneeli tarjoaa paikan osallistua kaupunkiympäristöjen kehittämiseen sekä verkostoitumiseen muiden nuorten kanssa. Nuorisopaneelissa saat oman äänesi kuuluviin meitä kaikkia koskettavista aiheista: esimerkiksi miten haluat asua tulevaisuudessa, millaisessa kaupungissa haluat asua, tai miltä haluaisit työelämän näyttävän silloin, kun itse valmistut. Nuorisopaneelissa saat arvokasta kokemusta rakennusalasta, ja pääset tutustumaan muihin samoista teemoista kiinnostuneisiin nuoriin. Pääset antamaan ideoita ihan konkreettisiin rakennushankkeisiin.

Kuka pääsee nuorisopaneelin jäseneksi?

Nuorisopaneelin jäsenellä ei tarvitse olla mitään ennakkotietoa rakennusalasta, tai muista teemoista – pelkkä kiinnostus ja innostus oppia lisää ja saada oma ääni kuuluviin riittää! Paneelin jäsenten ikähaitari on tällä hetkellä 15-19 vuotta ja osallistua voi SRV:n toiminta-alueilla pääkaupunkiseudulla, Turussa tai Tampereella.

Millaisia konkreettisia kysymyksiä nuorisopaneelissa ollaan käsitelty?

Olemme keskustelleet mm. SRV:n  elinkaariviisaasta strategiasta ja siitä, mitä se tarkoittaa käytännön tasolla. Paneelissa on pohdittu myös kaupunkiympäristön turvallisuutta,  asumisen tulevaisuutta sekä tilasuunnittelua.

Mitä SRV tarkalleen ottaen tekee?

SRV on paitsi Suomen suurimpia rakentajia myös kaupunkien aktiivinen kehittäjä. Rakennusyrityksenä tekemämme päätökset kantavat pitkälle tulevaisuuteen, ja siksi haluamme nuoret mukaan kehittämään kanssamme. Haluamme kuunnella entistä paremmin tulevia asuntojen ja toimitilojen käyttäjiä, jotta voimme luoda kaupunkiympäristöjä, tiloja ja koteja, joissa ihmisten on hyvä elää.

Haku SRV:n nuorisopaneeliin on nyt auki

SRV:n Meidän kaupunki -nuorisopaneelin kautta nuoret pääsevät kehittämään kaupungeista parempia paikkoja asua ja elää. Kaupunkien kehitys on jo nyt tiivistä dialogia eri sidosryhmien kanssa. Nuorisopaneeli on tämän vuoropuhelun syventämistä yhden merkittävän sidosryhmän, tulevaisuuden kaupunkilaisten kanssa. 

Kuulostaako hyvältä?  Näin haet mukaan!

Hakemukseksi riittää, että lähetät meille viestin osoitteeseen viestinta@srv.fi. Ilmoita viestissä nimesi, ikäsi, yhteystietosi sekä mahdollinen opiskelupaikkasi.

Nuorisopaneeli