Tampereen Kannen Opaalin toimistot

Sorinkatu 4, 33100

Kohteen tiedot

TilaVuokrattavissa

TilaValmis

TilatyyppiToimistot

Tiloja2

Toimistotilaa Tampereen parhaalta paikalta!

SRV:n kehittämä ja rakentama uusi asumisen, urheilun, kulttuurin, vapaa-ajan ja liike-elämän keskus yhdistää kaupunkilaisia ja matkailijoita ainutlaatuisilla kokemuksilla ja kohtaamisilla. 16-kerroksinen Opaali on toinen Nokia Arenan kupeeseen valmistunut tornitalo, ja myynnissä on vielä pari upeaa toimistotilaa sekä liiketilaa, mitä voi käyttää majoittamiseen esimerkiksi lyhytaikaisen vuokrauksen merkeissä. Tämä on täydellinen vaihtoehto yritykselle, joka tarvitsee säännöllisesti majoitusta Tampereella. Muina aikoina tilaa voi vapaasti vuokrata esimerkiksi matkailijoille.  

Tampereen Kannen alue

Tampereen Kannen alue sijoittuu kaupungin ytimeen rautatieaseman eteläpuolelle, missä se muodostaa uudenlaisen asumisen, työskentelyn ja viihde-elämysten hybridikorttelin. Elämän värikkyys ja virikkeellisyys nousevat uudelle tasolle asuessasi kaupungin uudessa keskipisteessä, jossa on muun muassa maailmanluokan 13 000–15 000 hengen Nokia Arena, harjoitushalli, hotelli, kasino, toimistotiloja ja ravintoloita. 

Liikkuminen sujuu Opaalista käsin nykyaikaisen vaivattomasti. Junaradan päälle asettuva Kannen alue yhdistää kulkuväylineen Tampereen itä- ja länsipuolen, joten pääset helposti joka suuntaan. 

Etäisyydet

1 min

Nokia Arenalle

5 min

Rautatieasemalle

400 m

Ratinaan ja Koskikeskukseen

Areena tarjoaa elämyksiä ja parhaat puitteet tapahtumille

Uusi Nokia Arena mahdollistaa jopa 15 000 hengen konserttien järjestämisen Tampereella ympäri vuoden. Areena tarjoaa Suomen moderneimman kiekkokatsomon sekä sopii joustavasti niin muutaman tuhannen hengen konserteille kuin suurkonsertteihin sekä monenlaisille show-tapahtumille. Se luo Tampereelle samalla puitteet maailmanluokan kongresseille ja messuille.

Kuva Nokia Arenan julkisivusta Tampereella auringonlaskun aikaan

Ota yhteyttä

Sinua saattaisi kiinnostaa

Horisontti-havainnekuva

Vetovoimainen työympäristö on sijoitus tulevaisuuteen

Toimiston monopoli työntekopaikkana on murtunut. Palkittu muotoilujohtaja Antti Pitkänen kertoo, mitä työympäristöltä nyt odotetaan.

Kalasataman tornit

”Yrityksen toimitila viestii siitä, miten se näkee oman asemansa ja tavoitteensa”

Konkariarkkitehti Pekka Helin kannustaa yrityksiä panostamaan laadukkaisiin toimitiloihin.

Moderni toimistotila, jossa sohvia ja viherkasveja

Minkälainen toimisto tukee hybridityötä?

Nämä kolme trendiä korostuvat nyt yritysten toiveissa ja tilojen suunnittelussa.