Suunnitteilla Espoon Keilaniemi

Suunnitteilla Espoon Keilaniemen uudisasunnot

Kahteen ensimmäiseen tornitaloon suunnitellaan 32–36 kerrosta. Muodoltaan pyöreät tornit täydentävät alueen omaleimaista asuntorakentamista, mikä on ollut ympäristölle tunnusomaista puutarhakaupungin syntyajoista lähtien. Vaihtelevat tornien korkeudet tuovat kaupunkikuvaan elävyyttä. Suunnitteilla oleviin pyöreisiin torneihin asunnot avautuvat mahdollisimman monipuolisesti ympäröivään maisemaan. 

Asuntoja tulee olemaan runsaasti eri kokoisia aina yksiköistä neljän huoneen huoneistoihin. Tornin huoneistoihin on luotavissa persoonallinen ja mieleinen koti tarjoamillamme laadukkailla materiaaleilla. Yhteiset kerho- ja saunatilat on suunnitteilla sijoittaa noin tornin yläosaan.

Keilaniemen alue

Keilaniemen alue on perinteisesti tunnettu suomalaisten suuryritysten alueena, mutta alue kehittyy huimaa vauhtia. Nyt Keilaniemeä pitää majapaikkanaan moni suomalainen ja kansainvälinen teknologia-alan yritys ja start up. 

Otaniemen-Keilaniemen alueella asuu noin 3 800 asukasta, mutta määrän arvioidaan kasvavan 15 000:een vuoteen 2050 mennessä. Myös työpaikkojen arvioidaan lisääntyvän nykyisestä hieman alle 8 000:sta työpaikasta noin 11 000:een. Alueesta on myös kehittynyt raideliikenteen solmukohta, sillä lokakuussa 2023 metroliikenne täydentyy Raide-Jokeri-pikaraitiolinjalla.

Etäisyydet

2 min

Metro Keilaniemi

2 min

Bussipysäkki

2 min

Keilasatama

Ota yhteyttä

SRV-Myyntipäällikkö-LKV-RAK-Merja-Rainio

Merja Rainio

Myyntipäällikkö, LKV, RAK

Sami Sahiluoma

Sami Sahiluoma

Myyntipäällikkö, KiAT

Taulun ripustaminen

Miten asunnon ostaminen etenee?

Tiedätkö, mitä kaikkea kuuluu uudiskohteen ostamiseen? Tutustu asunnon ostamisen eri vaiheisiin.

Lue lisää asunnon ostamisesta
Uusia kerrostaloja Helsingin Jätkäsaaressa

Uuden asunnon hinta ja vastikkeet

Mitä tarkoittaa myyntihinta, velaton hinta tai yhtiölaina? Osaatko erottaa hoitovastikkeen ja rahoitusvastikkeen toisistaan? 

Lue lisää hinnoista ja vastikkeista

Sinua saattaisi kiinnostaa myös

Vermonniitty-headerkuva

Mitä kuuluu, Vermonniitty?

Vermonniityn asukkaat sen tietävät: Espoon hiljaisessa helmessä yhdistyvät vehreys ja helppous. Runsaat palvelut ja kaikkiin ilmansuuntiin avautuvat liikenneyhteydet helpottavat arkea, eikä aktiviteetteja kaipaavan tarvitse harpata kauas kotiovelta.

Vauva ja mies

Mitä, jos asunto kasvaisi perheen mukana?

SRV:n uudet kodit rakennetaan muuntojoustaviksi. Lue, mitä se oikein tarkoittaa.

Espoon Piaffe kadulta

Miksi taloyhtiön tontin omistusmuodolla on väliä?

Oma tontti on noussut viime vuosina tärkeäksi uudiskohteen ostokriteeriksi. Mitä hyötyä omasta tontista on ja mihin asioihin tonttiasioissa kannattaa kiinnittää nyt huomiota?