Suunnitteilla Espoonlahden Skuutti

Rauhaa palveluiden keskellä

Asuminen ja arki Espoonlahteen rakentuvassa Skuutissa on vaivatonta. Löydät monet tarvitsemasi palvelut aivan vieressä sijaitsevasta kauppakeskus Lippulaivasta, joka on läntisen Espoon shoppailun, palveluiden, hyvinvoinnin ja asumisen keskus.

Pääset liikkumaan kätevästi joka ilmansuuntaan niin pyörällä, autolla kuin julkisillakin. Metroasemalle on vain muutaman minuutin kävelymatka, ja lisäksi Espoonlahden urheilupuisto ja merenranta sijaitsevat aivan lähietäisyydellä.

Rakennamme Skuuttiin 42 asuntoa yksiöistä tilaviin kolmen huoneen perheasuntoihin. Jokaisessa asunnossa on lasitettu parveke. Skuutti on yksi korttelin kuudesta taloyhtiöstä. Yhteisen pihakannen alle rakentuu korttelin yhteinen pysäköintihalli ja autokannen päälle korttelin yhteinen vehreä ja turvallinen sisäpiha.

Elinkaariviisaassa Skuutissa laadukkaat yhteistilat, polkupyörien pesupiste sekä juhla- tai joogatilaksi taipuva asukkaiden yhteinen kerhotila tekevät arjesta mutkatonta.

Skuutin ennakkomarkkinointi alkaa arviolta loppuvuodesta 2024.

Joustavaa asumista runsaiden palveluiden äärellä

Elinkaariviisaus on meidän vastauksemme tulevaisuuden suurimpiin kysymyksiin ja siksi Skuutti on suunniteltu elinkaariviisaasti. Elinkaariviisaasti toimimalla ajamme sekä ihmisen että ympäristön etua ja yhtä lailla taloudellistakin hyvinvointia.

A-luokan energiatehokkuus

Skuutti on suunniteltu kustannus- ja energiatehokkaaksi, ja se tulee kuulumaan parhaaseen A-energialuokkaan. Asuntoihin ja yhteisiin tiloihin asennetaan vettä säästävät vesikalusteet. 

Portaat ja nurmikko

Runsaasti palveluita vehreässä ympäristössä

Skuutti on suunniteltu niin, että siellä on hyvä olla. Lähes kaikki tarvitsemasi palvelut löydät kauppakeskus Lippulaivasta ja myös metroasema ja linja-autoterminaali sijaitsevat vain muutaman minuutin kävelymatkan etäisyydellä. Kortteliin rakentuu runsas ja vehreä sisäpiha.

Taloyhtiön yhteisellä pesupisteellä pihakannen tason ulkoiluvarastossa peset kätevästi polkupyörän, lasten rattaat tai koiran tassut. Yhteisessä kerhotilassa järjestät niin lasten synttärit kuin joogatunninkin. 

Ostoskeskus Lippulaiva

Asunnon elinkaarenaikaiset kustannukset on minimoitu

Skuutille haetaan RTS-ympäristöluokitusta, joka on osoitus ympäristövastuullisesta rakentamisesta ja siitä, että elinkaaren aikaiset kustannukset on minimoitu. Materiaalit kestävät kulutusta ja rakennusta on helppo huoltaa.

Pihan kastelu

Espoonlahden alue

Metroasema ja linja-autoterminaali sijaitsevat viereisen kauppakeskus Lippulaivan yhteydessä. Espoonlahdesta pääset myös autolla helposti moneen suuntaan. Lippulaivasta löydät monenlaisia palveluita aina ruoka- ja vaatekaupoista kahviloihin, kirjastoon ja terveyspalveluihin.

Myös liikunnan ystävälle Espoonlahti tarjoaa paljon mahdollisuuksia. Suositulle Espoon Rantaraitille ja Espoonlahden urheilupuistoon pääset hetkessä. 

Etäisyydet

500 m

Kauppakeskus Lippulaiva

1,4 km

Espoon Rantaraitti

600 m

Espoonlahden metroasema ja linja-autoterminaali

Naapurusto, joka sopii monenlaiseen elämäntilanteeseen

Espoonlahti on nopeasti kasvava kaupunginosa, ja se kuuluu Espoon merkittävimpiin kehittämiskohteisiin. Espoonlahden keskustassa asuu tällä hetkellä 14 800 asukasta ja Espoon kaupunki uskoo määrän kasvavan noin 20 000 vuoteen 2050 mennessä. 

Valmiit hyvät palvelut ja liikenneyhteydet sekä vehreä merellinen luonto takaavat sen, että Skuutin asunnot sopivat erinomaisesti aktiivista elämää eläville aikuisille ja lapsiperheille.

Lukuisat päiväkodit ja koulut löytyvät turvallisen kävelymatkan päästä. Skuutti on myös erinomainen vaihtoehto, jos haluat vaihtaa asuntoa rivi- tai omakotitalosta pienempään.

Espoonlahti

Ota yhteyttä

SRV-Myyntipäällikkö-LKV-RAK-Merja-Rainio

Merja Rainio

Myyntipäällikkö, LKV, RAK

Sami Sahiluoma

Sami Sahiluoma

Myyntipäällikkö, KiAT

Miksi SRV on hyvä valinta?

Vakaa pohja takaa sen, että olemme täällä koko rakentamisen ja takuuvaiheen ajan. Erotumme positiivisesti rakennusalan toimijoista.

  1. Taseemme on terve ja rahoituksemme on kunnossa. 
  2. Tilauskantamme on jatkanut kasvuaan ja toimitilarakentamisen tilauskanta on vahva.
  3. Myymättömien valmiiden ja rakenteilla olevien asuntojemme määrä on erittäin vähäinen, jolloin pääomaamme ei sitoudu merkittävästi myymättömiin asuntoihin. 

Rakennamme koteja ja kaupunkiympäristöä, jotka ottavat huomioon ympäristön ja ihmisten hyvinvoinnin.

Pyrimme jatkuvasti vähentämään rakennusten päästöjä ja hiilijalanjälkeä. Rakennuksemme ovat ympäristöluokiteltuja ja energiatehokkaita, ja ne tuottavat puhdasta energiaa esimerkiksi maalämmön ja aurinkopaneelien avulla.

Suunnittelemissamme rakennuksissa on laadukas valaistus, akustiikka ja sisäilma. Kestävästä arjesta tekee helppoa myös se, että pyöräilijät ja sähköautoilijat on otettu huomioon. Lisäksi palvelut ja vehreä ympäristö ovat lähellä.

Energia- ja resurssitehokkuus sekä helppo huollettavuus ja kestävyys laskevat rakennuksen käytönaikaisia kustannuksia. Keskeinen sijainti ja elinkaariviisauden huomioon ottaminen säilyttävät kiinteistön arvoa. Lue lisää elinkaariviisaudesta.

Rakennamme uusia asuntoja vain kehittyviin kaupunkikeskuksiin, halutuimmille asuinalueille ja hyvien kulkuyhteyksien äärelle. Hankkimalla uuden kodin meiltä voit olla varma, että asunnollasi on kysyntää asuntomarkkinoilla tulevaisuudessakin.

Asuntorahoitukseen erikoistunut Suomen Hypoteekkiyhdistys Hypo on arvioinut viiden suuren kaupungin alueiden asuntomarkkinoiden riskit. Monet kohteemme sijaitsevat Hypon mukaan AAA-luokituksen saanneilla asuinalueilla, joita ovat esimerkiksi Espoon Niittykumpu sekä Helsingin Pasila ja Munkkivuori-Niemenmäki.

Hypon mukaan kolmen A:n luokituksen saaneet alueet ovat asuntojen arvonkehityksen näkökulmasta vähäriskisimmät. Luokituksessa on arvioitu muun muassa maksukykyä, vakuusarvoja, kuntataloutta, turvallisuutta, muuttoliikettä ja ympäristöä. Lue lisää Hypon asuntoluokituksesta.

Taulun ripustaminen

Miten asunnon ostaminen etenee?

Tiedätkö, mitä kaikkea kuuluu uudiskohteen ostamiseen? Tutustu asunnon ostamisen eri vaiheisiin.

Lue lisää asunnon ostamisesta
Uusia kerrostaloja Helsingin Jätkäsaaressa

Uuden asunnon hinta ja vastikkeet

Mitä tarkoittaa myyntihinta, velaton hinta tai yhtiölaina? Osaatko erottaa hoitovastikkeen ja rahoitusvastikkeen toisistaan? 

Lue lisää hinnoista ja vastikkeista