SRV Yhtiöt Oyj:n vuosikertomus, selvitys hallinto- ja ohjausjärjestelmästä ja palkitsemisraportti vuodelta 2021 julkaistu

SRV YHTIÖT OYJ     TILINPÄÄTÖS JA TOIMINTAKERTOMUS     2.3.2022     KLO 10.00

SRV Yhtiöt Oyj:n vuosikertomus, selvitys hallinto- ja ohjausjärjestelmästä ja palkitsemisraportti vuodelta 2021 julkaistu

SRV Yhtiöt Oyj:n vuosikertomus vuodelta 2021 on julkaistu tänään 2.3.2022 osoitteessa www.srv.fi/sijoittajat.

Vuosikertomus sisältää vuosikatsauksen, hallituksen toimintakertomuksen ja tilinpäätöksen. Vuosikatsauksessa on selvitys hallinto- ja ohjausjärjestelmästä. Vuosikertomus on julkaistu sekä suomeksi että englanniksi.

SRV Yhtiöt Oyj:n palkitsemisraportti 2021 on julkaistu osoitteessa www.srv.fi  > sijoittajat > Hallinto ja johtaminen > palkitseminen.

Vuosikatsaus 2021, hallituksen toimintakertomus ja tilinpäätös 2021 sekä palkitsemisraportti 2021 ovat PDF-tiedostoina tämän tiedotteen liitteenä. SRV Yhtiöt Oyj on julkaissut tilinpäätöksen toista kertaa European Single Electronic Format (ESEF) raportointivaatimusten mukaisena xHTML-tiedostona. ESEF-vaatimusten mukaisesti konsernitilinpäätöksen päälaskelmat on merkitty XBRL-merkeillä, ja tilintarkastaja on varmentanut ESEF-tilinpäätöksen.

Lisätietoja:
Miia Eloranta, viestintä- ja markkinointijohtaja, p. 050 441 4221, miia.eloranta@srv.fi 

Johanna Ylitalo, viestintäpäällikkö, p. 040 510 8604, johanna.ylitalo@srv.fi

Jakelu:
Nasdaq Helsinki
Tiedotusvälineet
www.srv.fi

Löydät meidät myös sosiaalisesta mediasta:

Facebook   LinkedIn   Twitter   Instagram

SRV lyhyesti
SRV on suomalainen rakennusalan kehittäjä ja uudistaja. Rakennamme kestävämpää ja vastuullisempaa, taloudellista arvoa vaalivaa sekä ympäristön ja ihmisten hyvinvoinnin huomioivaa kaupunkiympäristöä. Kutsumme tätä lähestymistä elinkaariviisaudeksi. Tuomme aidon innostuksen ja läsnäolon mukanamme jokaiseen kohtaamiseen, ja kuunteleminen on yksi tärkeimmistä tavoistamme toimia. Sillä uskomme siihen, että vain keskustelun kautta maailma voi muuttua.

Olemme vuonna 1987 perustettu, Helsingin pörssissä listattu yhtiö. Toimimme kasvukeskuksissa sekä Suomessa että Venäjällä. Liikevaihtomme vuonna 2021 oli 932,6 miljoonaa euroa. Noin 1 000 SRV:läisen lisäksi työllistämme noin 3 600 kumppanin verkoston.

SRV – Elämäsi rakentaja