Vaikutukset liikenteeseen, Kalasataman tornit

Tältä sivulta löydät ajankohtaista tietoa tornirakentamisen vuoksi tehdyistä liikennejärjestelyistä Kalasatamassa.

Kalasatamassa ovat voimassa väliaikaiset liikennejärjestelyt tornirakentamisen vuoksi- Helsingin keskustasta Lahden suuntaan kulkeva autoliikenne kulkee Vanhan talvitien kautta

Kalasataman tornien työmaatoimintojen vaatiman tilan vuoksi Hermannin rantatieltä on varattu alue tornirakentamisen käyttöön, mikä kaventaa Hermannin rantatien katuosuutta REDI kauppakeskuksen ja Kalasataman metroaseman kohdalla, Junatien sillan alla. Tästä syystä autoliikenne keskustasta Lahden suuntaan on ohjattu kulkemaan Sörnäisten rantatieltä Vanhaa talvitietä pitkin Hermannin rantatielle.

Rakennustöiden vaatimat väliaikaiset liikennejärjestelyt ovat voimassa toistaiseksi.

Autoliikenne:

 

Jalankulku ja pyöräily

Jalankulun ja pyöräilyn reiteissä merkittävin muutos on Hermannin rantatien ylittävien suojatieyhteyksien siirtyminen. Työmaan kohdalla jalankulkijat ohjataan Hermannin rantatien länsipuolelle. Suojatieyhteys metroasemalta REDI kauppakeskuksen sisäänkäynnille on säilyy ennallaan.

Jalankulun reitit:

Pyöräreitit:

 

Joukkoliikenne

Pohjoiseen menevän bussiliikenteen pysäkki säilyy nykyisellä paikallaan. Etelään suuntautuva bussiliikenne ja sen pysäkki siirtyvät Hermannin rantatien länsireunalle pois kadun keskeltä.

Tatu Hotokka

Tatu Hotokka

Työmaapäällikkö

tatu.hotokka@srv.fi 043 826 6952