Pörssitiedotteet

SRV myy SRV Kalusto Oy:n Ramirentille

SRV YHTIÖT OYJ PÖRSSITIEDOTE 19.12.2018 KLO 10.20

SRV myy SRV Kalusto Oy:n Ramirentille

SRV Yhtiöt Oyj on tänään allekirjoittanut kauppasopimuksen, jolla SRV myy SRV Kalusto Oy:n koko osakekannan Ramirent Finland Oy:lle. Kaupan myötä SRV luo entistä paremmat valmiudet kehittää työmaidensa kalustonvuokraus- ja rakentamisprosesseja.

Yhtiön velaton kauppahinta on 21 miljoonaa euroa ja se maksetaan käteisellä. SRV kirjaa kaupasta vuoden viimeiselle neljännekselle noin 14 miljoonan euron myyntivoiton. SRV Kalusto Oy:n liikevaihto 31.12.2017 päättyneellä tilikaudella oli noin 8 miljoonaa euroa ja liikevoitto 2,5 miljoonaa euroa. SRV Kaluston palveluksessa on tällä hetkellä 33 henkilöä ja he jatkavat yhtiössä vanhoina työntekijöinä. Kaupan yhteydessä SRV Kalusto Oy vaihtaa nimensä Rami Kalusto Oy:ksi.

SRV Kalusto Oy on toiminut SRV konsernin sisäisenä kalustonvuokrausyhtiönä kattaen noin neljäsosan SRV:n kalustonvuokrauksesta ja vuokraukseen liittyvistä työmaapalveluista. Osana järjestelyä SRV teki Ramirentin kanssa pitkäaikaisen hankintasopimuksen, joka kattaa merkittävän osan SRV:n vuosittaisesta kalustonvuokrauksesta.

Kaupan toteutuminen ei muuta SRV:n aikaisemmin antamaa näkymää vuoden 2018 operatiivisen liikevoiton tasosta, jonka arvioidaan muodostuvan tappiolliseksi.

Lisätietoja:

Ilkka Pitkänen, talous- ja rahoitusjohtaja, p. 040 667 09 06, ilkka.pitkanen@srv.fi
Maija Karhusaari, viestintä- ja markkinointijohtaja, p. 045 218 3772, maija.karhusaari@srv.fi

www.srv.fi

Löydät meidät myös sosiaalisesta mediasta:

Facebook LinkedIn Twitter Instagram

SRV – Elämäsi rakentaja

Jaa sivu