Lehdistötiedotteet

SRV jatkaa Vantaankosken kehittämistä, STC Pressi käynnistyy

SRV YHTIÖT OYJ     LEHDISTÖTIEDOTE     8.11.2018, KLO 13.45

SRV jatkaa Vantaankosken kehittämistä, STC Pressi käynnistyy

SRV on tehnyt sopimuksen OP Toimitilakiinteistöjen kanssa toimitilakohde STC Pressin rakentamisesta Vantaankoskelle. Kokonaisvastuu-urakkana toteutettava kohde valmistuu kesällä 2019. Urakkahintaa ei julkisteta.

STC (Smart Tech Center) Pressi yhdistää myymälä-, toimisto-, varasto- ja huoltotilat saman katon alle. Rakennettavan kohteen laajuus on noin 4000 brm2, ja sen tilat ovat jo täyteen vuokratut. Kohde sijaitsee nopeasti kehittyvällä Vantaankosken alueella. STC Pressi rakentuu logistiselle aitiopaikalle Kehäradan, Kehä III:n ja Hämeenlinnanväylän varteen lähelle lentokenttää.

”STC Pressin rakentaminen tukee visiotamme kehittää Vantaankoskea tulevaisuuden yrityskeskukseksi. Rakennamme parhaillaan myös STC Pressiä vastapäätä omakehitteistä toimitilahanketta, jota kutsumme nimellä Pressi Smart Premises, ja sen kolmesta viisikerroksisesta toimistorakennuksesta ensimmäinen valmistuu vuodenvaihteessa”, kertoo SRV:n yksikönjohtaja Saku Kosonen.

”STC Pressi jatkaa OP Toimitilakiinteistöjen fokusta keskittyä pienten ja keskisuurten yritysten toimitiloihin, joissa tekemisen ydin on kevyessä tuotannollisessa tai logistisessa toiminnassa. Tähän kohteeseen sijoittuu LVI-alan tukkukauppatoimija sekä arvostetun henkilöautomerkin huoltoon, korjaukseen sekä varaosien ja varusteiden myyntiin erikoistunut yritys. Tämän kohteen lisäksi rahastolla on käynnissä kahden muun tuotannollisen ja logistisen kiinteistön rakentaminen pääkaupunkiseudulla”, kommentoi Markku Mäkiaho OP Toimitilakiinteistöistä.

Lisätiedot:
Saku Kosonen, yksikönjohtaja, SRV, p. 040 549 1221, saku.kosonen@srv.fi
Heidi Tetteh, viestintäpäällikkö, SRV, p. 040 662 3220, heidi.tetteh@srv.fi
Markku Mäkiaho, OP Toimitilakiinteistöt, p. 050 529 2055, markku.makiaho@op.fi

www.srv.fi

Löydät meidät myös sosiaalisesta mediasta:
Facebook   LinkedIn   Twitter   Instagram

SRV – Elämäsi rakentaja

 

Jaa sivu