Lehdistötiedotteet

Kauppakeskus Karuselli avautuu tänään Keravalla

SRV YHTIÖT OYJ     LEHDISTÖTIEDOTE     1.11.2018, KLO 08.15

Kauppakeskus Karuselli avautuu tänään Keravalla

Keravan keskustassa vietetään tänään 1. marraskuuta 2018 SRV:n rakentaman kauppakeskus Karusellin avajaisia. Keravan keskustaa uudistava moderni ja viihtyisä kauppakeskus tarjoaa kattavan kahvila- ja ravintolavalikoiman ja samalla hoituvat ruokaostokset ja monet arjen palvelut.

Aleksintorilla Keravan ydinkeskustassa sijaitsevassa kauppakeskuksessa on 26 liiketilaa, joiden pinta-ala on yhteensä noin 5 500 m². Kauppakeskuksen tilat on lähes kokonaan vuokrattu. Kauppakeskuksen yhteyteen valmistuu lisäksi kaksi 7-kerroksista asunto-osakeyhtiötä, joissa on yhteensä 140 vuokrattavaa huoneistoa. Aleksinpuisto eli kävelykadun puoleinen siipi valmistuu joulukuun 2018 alussa ja Aleksinkulma eli torin puoleinen siipi helmikuun 2019 alussa. Asuinkerrosten bruttoala on yhteensä lähes 10 500 m2. Lisäksi kokonaisuuteen kuuluu kauppakeskuksen alla sijaitseva pysäköintilaitos, jossa on 195 pysäköintipaikkaa asukkaille ja kauppakeskuksen asiakkaille. Kauppakeskuksen, pysäköintilaitoksen ja asuinkerrostalon omistaa Keskinäinen Eläkevakuutusyhtiö Ilmarinen.

”Keravan keskustaan on pitkään kaivattu uutta virtaa ja uusia palveluita. Useiden vuosien ponnistelujen lopputuloksena nyt kauppakeskus Karusellin valmistuessa Kerava saa uuden modernin kaupunkikeskustan, jossa on helppo asioida ja viihtyä. Hyvien raideliikenneyhteyksien varrella sijaitseville palveluille riittää kysyntää ja uskon vahvasti siihen, että kaupunkilaiset ottavat Karusellin ilolla vastaan”, kertoo SRV:n toimitusjohtaja Juha Pekka Ojala.

Kauppakeskuksen kolmipäiväisissä avajaisissa 1.-3. marraskuuta on runsaasti ohjelmaa koko perheelle. Tarjolla on mm. musiikkia, teatteria, tanssi- ja liikuntanäytöksiä sekä karuselliajelua ja koko perheen pelitapahtuma. Ohjelma kokonaisuudessaan löytyy Karusellin verkkosivuilta.

Lisätiedot:
Juha Pekka Ojala, toimitusjohtaja, SRV, 040 733 4173, jp.ojala@srv.fi
Heidi Tetteh, viestintäpäällikkö, SRV, 040 662 3220, heidi.tetteh@srv.fi

www.srv.fi

Löydät meidät myös sosiaalisesta mediasta:
Facebook   LinkedIn   Twitter   Instagram

SRV – Elämäsi rakentaja

Jaa sivu