Uuden toimitilan hyötyjä

Jos tarvitset yrityksellesi toimitilat, me voimme auttaa. Voit etsiä yrityksellesi sopivan toimitilan käynnissä olevista hankkeistamme tai voimme kehittää ja rakentaa yrityksellesi omat tilat. Autamme löytämään yrityksesi toiminnoille parhaan sijainnin, hoidamme suunnittelun ja rakentamisen sekä tarvittaessa autamme rahoituksen järjestämisessä. Voimme myös auttaa nykyisten toimitilojen kehittämisessä ja saneerauksessa.

Uusia sijainteja

Sivustoltamme näet missä meillä on tällä hetkellä tarjolla vapaita toimitiloja. Entä mitä jos rakentaisimme yrityksellesi räätälöidyt toimitilat optimaaliseen paikkaan? Lisäksi meillä on kehitteillä jatkuvasti monia muitakin kohteita kuin mitä toimitilahaussa on näkyvillä. SRV toimii ja kehittää hankkeita niin pääkaupunkiseudulla kuin maakunnissakin.

Tutustu vapaisiin toimitiloihin

 

Toimitilakohteet

Räätälöityä tilaa

Räätälöityä tilaa

Uudiskohteen etuna on parempi vastaavuus tarpeeseen. Uudiskohde voidaan suunnittelu- ja rakennusvaiheessa räätälöidä tarpeen mukaan ja toteuttaa juuri sellaiset tilat, toiminnallisuudet ja tekniikka kuin mitä tarvitaan. Usein vanhoissa kiinteistöissä on paljon epäkäytännöllisiä tiloja ja tekniikkaa, joita on vaikea tai mahdoton lähteä muuttamaan. Hyvin suunnitellut uudet tilat ovat tehokkaammat ja sitä kautta päästään kustannussäästöihin.

Muuntojoustavuutta

Muuntojoustavuutta

Uudet tilat ovat muuntojoustavammat. Ne elävät yrityksen muutosten mukana ja esimerkiksi seinärakenteet sekä tekniikka toteutetaan niin, että tiloja ja työpisteiden sijaintia voidaan muuttaa tarpeen mukaan.

Sijainti

Sijainti

Uudiskohteen etuina ovat myös useimmiten paremmat liikenneyhteydet niin henkilöautolla kuin julkisilla kulkuvälineillä sekä usein myös paremmat ja suojaisat pysäköintimahdollisuudet. Monet uusista toimitilakohteistamme sijaitsevat keskeisillä sijainneilla hyvien liikenneyhteyksien päässä.

Lue lisää toimitiloista

Ota yhteyttä ja kerro millaiset tilat tarvitsette!

Juha-Matti Kiiski

Juha-Matti Kiiski

Asiakkuuspäällikkö

juha-matti.kiiski@srv.fi040 084 1213
Miikka Wikström

Miikka Wikström

Asiakkuuspäällikkö

miikka.wikstrom@srv.fi050 547 2410