Tavoitteet korkealla?

Oletko aina halunnut rakentaa sen korkeimman tornin? Tähtäätkö urallakin yhä ylemmäs? Tee haaveista totta ja tule mukaan rakentamaan korkean profiilin kohteitamme pääkaupunkiseudulla tai Tampereella.

Hakuaika on päättynyt. Jos jotain jäi vielä kysymättä tai yhteydenotto ottamatta, niin ota yhteyttä tehtävänkuvauksissa annettuihin yhteyshenkilöihin.

”On hienoa työskennellä yhdessä tämän hetken näyttävimmässä kohteessa. Työni on vastuullista ja sitä arvostetaan. SRV on kannustava työnantaja, joka tukee, ohjaa ja kouluttaa.” Elias Kinnunen, työnjohtaja, SRV

Haemme joukkoomme

Työmaapäällikkö, pääkaupunkiseutu ja Tampere

Olet kokenut, monilla vaativilla työmailla keitetty ammattilainen. Sinulla on kokemusta korkeasta rakentamisesta  ja tunnet tietomallintamisen työkalut.

Tiedämme, ettet tingi laadusta ja kustannustehokas sekä asiakaslähtöinen ajattelu ovat sinulle sydämen asioita. Niin ne ovat meillekin.

Sinua arvostetaan ryhmän vetäjänä. Olet kannustava ja motivoit koko porukan ylittämään tavoitteet.

Niin, ne tavoitteet. Ne ovat korkealla! Juuri siksi haluamme sinut meille.

Lisätietoja työmaapäällikön tehtävästä antavat tuotantojohtaja Mikko Moilanen puh. 0504688047 (PKS työmaat) ja aluejohtaja Henri Sulankivi puh. 0408207228 (Tampereen alueen työmaat)

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi  4.11.2018 mennessä osoitteessa www.mercuriurval.fi. Mikäli sinulla on kysyttävää hakuun liittyen, voit olla yhteydessä Mercuri Urvalin seniorikonsulttiin Marika Mertalaan, puh. 040 708 8176

Työnjohtaja, pääkaupunkiseutu ja Tampere

Olet rakentamisen konkari – ja tähtäät yhä ylemmäs. Sinua ei päätä huimaa johtaa innovatiivisia ja rohkeita uudisrakentamisen hankkeitamme.

Sanomattakin selvää, että pidät kiinni aikatauluista ja kustannuksista ja vastaat, että homma hoituu maaliin ajallaan. Olet hyvä organisoimaan ja viet asiakaslähtöisen ajattelun teoriasta käytäntöön.

Vaikka oletkin jo kokenut, meillä pääset edelleen kehittymään ja kokemaan onnistumisia – sillä Suomi ei ole vielä valmis.

Lisätietoja tehtävästä antaa Mercuri Urvalin seniorikonsultti Marika Mertala, puh. 040 708 8176. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi 4.11.2018 mennessä osoitteessa www.mercuriurval.fi.

Projekti- ja tuotantoinsinööri, pääkaupunkiseutu ja Tampere

Mitä vaativampi projekti, sitä enemmän sytyt. Pidät aikataulut ja hankinnat hanskassa, seuraat kärppänä kustannuksia, koordinoit ja raportoit. Tietotekniikka on sinulle muutakin kuin kaksisormijärjestelmä.

Nautit monisäikeisestä ja haastavasta työnkuvastasi. Sinua on kehuttu hyvistä asiakaspalvelu- ja vuorovaikutustaidoista, sukkuloitkin mielelläsi eri sidosryhmien ja asioiden välillä.

Meillä saat vastuullesi isoja kokonaisuuksia. Lupaamme, että voit olla ylpeä työstäsi – niin olemme mekin.

Lisätietoja tehtävästä antaa Mercuri Urvalin seniorikonsultti Marika Mertala, puh. 040 708 8176. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi 4.11.2018 mennessä osoitteessa www.mercuriurval.fi.

”Me SRV:llä emme rakenna pelkästään rakennuksia. Me rakennamme myös elämyksiä. Asumisen, viihteen, urheilun ja kulttuurin kuluttajille. Tampereen Kansi ja Areena- hanke on tästä erinomainen esimerkki.  Tervetuloa rakentamaan elämyksiä aitiopaikalle”   Jouni Hämäläinen, tuotantojohtaja, SRV