Harjoittelijat

SRV on rohkea rakennusalan kehittäjä ja uudistaja. Haluamme tarjota parhaan asiakaskokemuksen kaupunkikeskusten rakentajana ja olla alan innostavin työpaikka.

Mielekkäät, haastavat ja vastuulliset työtehtävät, hyvät tulevaisuuden näkymät, mukava työyhteisö, säännöllinen palaute, arvostus ja työn sekä vapaa-ajan tasapaino. Ensimmäiseen työpaikkaan kohdistuu lukuisia odotuksia. SRV vastaa näihin toiveisiin trainee-ohjelmassaan.

Tarjoamme opiskelijoille kiinnostavia harjoittelupaikkoja, joissa voit ottaa ensiaskeleet urallasi rakentamisen parissa. SRV:n trainee-ohjelman haku vuodelle 2020 on nyt auki.

Avoimet työpaikat

Kuvaus Sulkeutuu Sijainti

Näin haku etenee

  • Hakemukset jätetään videohakemuksina SRV:n verkkosivujen kautta.
  • Deadline hakemuksille on 29.2.2020
  • Jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia ja haastattelemme kandidaatteja jo hakuajalla.

Lue lisää

Miksi SRV:lle harjoitteluun?

Miksi SRV:lle harjoitteluun?

1. Yhteisöllisyys ja ilmapiiri SRV:llä on omaa luokkaansa ja se on erittäin hyvä syys hakea tänne. Kun tuntee kuuluvansa osaksi porukkaa, se motivoi tekemään hommansa hyvin.
2. Täällä harjoittelijan yksilöllinen kehittyminen otetaan huomioon. Harjoitteluaikana saa kokemusta laajasti eri tehtävistä, mutta ei odoteta, että tiedät jo kaiken.
3. Jos haluaa ottaa enemmän vastuuta, sitä myös saa. Tässäkin kuitenkin kuunnellaan harjoittelijaa. Ei pakoteta ketään yksin hyppäämään syvään päähän.

Tutustu Pauluksen tarinaan