Työsuojelupäällikkö sairaalahankkeeseen, Toimitilat pk-seutu

Työsuojelupäällikkö sairaalahankkeeseen, Toimitilat pk-seutu

Haluatko mukaan rakentamaan elinkaariviisaita projekteja innostavassa porukassa, jossa osaamistasi arvostetaan? Tule mukaan tekemään töitä merkittävien rakennuskohteidemme parissa, osaavien rakentamisen ammattilaisten joukossa.

SRV on rakennusalan kehittäjä ja uudistaja. Pyrkimyksemme on luoda uusi elinkaariviisas todellisuus, jossa rakentamisen ratkaisut turvaavat yhtä aikaa hyvinvoinnin, taloudellisen arvon sekä tilojen käyttäjien, asukkaiden ja ympäristön edun – vuosiksi ja sukupolviksi eteenpäin. Meidät tunnetaan suurista hankkeistamme: Kalasataman tornit, Keski-Suomen sairaala Nova Jyväskylässä, Kehä I:n tunneli Keilaniemessä, Keravan keskusta, Tapiolan keskus sekä Tampereen Kansi ja Areena muutamia mainitaksemme. Unohtamatta tuhansia koteja ympäri Suomea.

Haemme työsuojelupäällikköä sairaalahankkeeseen

Otat vastuun työsuojelun ja työturvallisuuden toteutumisesta suuressa sairaalahankkeessamme. Ohjaat ja valvot koko työmaan turvallisuusohjeiden noudattamista yhteisellä työpaikalla myös aliurakoitsijoiden toimintaa valvoen. Olet kokenut rakennusalan ammattilainen ja tiimipelaaja.

Lue lisää toimitilaprojekteistamme ja elinkaariviisaudesta kotisivuiltamme.

Toivomme sinulta

  • Työnjohtokokemusta ja kokemusta työsuojelupäällikkönä toimimisesta rakennustyömaalla
  • Tinkimätöntä asennetta työturvallisuudessa
  • Oma-aloitteisuutta, tarkkuutta ja hyviä yhteistyötaitoja
  • Tehtävään soveltuvaa koulutusta.

Tarjoamme sinulle vastuullista ja palkitsevaa työtä rakennusalan huipulla ainutlaatuisten kohteiden parissa. Saat koulutuksen tehtävään sekä käyttöösi modernit työvälineet ja ohjelmistot. Tueksesi saat asiantuntevan työyhteisömme hyvine henkilöstöetuineen. 

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi 23.6.2021 mennessä osoitteessa lyyti.in/srv-rekry

Käsittelemme hakemuksia ja haastattelemme kandidaatteja jo hakuajalla.

Lisätietoja tehtävästä antaa projektipäällikkö Tomi Heinonen, puh. 040 5426116, sähköposti tomi.heinonen@srv.fi. Tavoitat Tomin puhelimitse parhaiten 14.6. klo 15-16.

Soita rohkeasti ja kysy lisää!

Katso myös muut avoinna olevat tehtävät kotisivullamme srv.fi/tyopaikat 

SRV LYHYESTI
SRV on rakennusalan kehittäjä ja uudistaja. Pyrkimyksemme on luoda uusi elinkaariviisas todellisuus, jossa rakentamisen ratkaisut turvaavat yhtä aikaa hyvinvoinnin, taloudellisen arvon sekä tilojen käyttäjien, asukkaiden ja ympäristön edun – vuosiksi ja sukupolviksi eteenpäin. Tuomme aidon yhteistyön ja innostuksen jokaiseen kohtaamiseen. Vastuullisuus näkyy kaikessa toiminnassamme.

Olemme vuonna 1987 perustettu, Helsingin pörssissä listattu yhtiö. Toimimme kasvukeskuksissa Suomessa ja Venäjällä. Liikevaihtomme vuonna 2020 oli 975,5 miljoonaa euroa. Noin 1 000 SRV:läisen lisäksi työllistämme noin 4 200 alihankkijan verkoston.

SRV – Elämäsi rakentaja