Työpäällikkö

Rakennamme ja kehitämme rohkeasti uutta – tule mukaan innovatiiviseen ja innostuneeseen joukkoomme. Haemme nyt työpäällikköä Ouluun asunto- ja toimitilarakentamiseen.

Päätehtäviäsi työpäällikkönä ovat:
• projektinhallinta ja johtaminen
• sidosryhmäsuhteiden hoitaminen
• suunnitteluprosessin johtaminen.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa teknistä koulutusta sekä kokemusta vastaavista tehtävistä. Olet aktiivinen, oma-aloitteinen ja kykenet hyvin itsenäiseen työskentelyyn. Työskentelet tehokkaasti ja tuloshakuisesti ja sinulla on hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot.

Meillä on hyvä ja rento työilmapiiri, jossa tavoitteet saavutetaan yhdessä. Osaamistasi arvostetaan, ja kanssamme sinulla on mahdollisuus kehittyä ja kasvaa huippuosaajien ympäröimänä. Haluamme, että työntekijämme voivat hyvin ja viihtyvät. Meillä on hyvät työsuhde-edut, ja tuemme muun muassa liikkumista ja yhteisöllisyyttä erilaisilla tavoilla.

Lisätietoja tehtävästä antaa aluejohtaja Juha Huhtanen, puh. 040 582 0786, juha.huhtanen@srv.fi.

Lähetä hakemus ja ansioluettelo palkkatoivomuksineen 23.6.2019 mennessä osoitteeseen rekry@srv.fi. Mainitse sähköpostin otsikossa hakemasi tehtävä ja paikkakunta.

SRV on rohkea rakennusalan kehittäjä ja uudistaja. Haluamme tarjota parhaan asiakaskokemuksen kaupunkikeskusten rakentajana ja olla alan innostavin työpaikka.

#SRVrekry