Työnjohtajia koulu- ja sairaalahankkeisiin, Toimitilat pk-seutu

Työnjohtajia koulu- ja sairaalahankkeisiin, Toimitilat pk-seutu

Haluatko mukaan rakentamaan elinkaariviisaita projekteja innostavassa porukassa, jossa osaamistasi arvostetaan? Tule mukaan tekemään töitä merkittävien rakennuskohteidemme parissa, osaavien rakentamisen ammattilaisten joukossa.

SRV on rakennusalan kehittäjä ja uudistaja. Pyrkimyksemme on luoda uusi elinkaariviisas todellisuus, jossa rakentamisen ratkaisut turvaavat yhtä aikaa hyvinvoinnin, taloudellisen arvon sekä tilojen käyttäjien, asukkaiden ja ympäristön edun – vuosiksi ja sukupolviksi eteenpäin. Meidät tunnetaan suurista hankkeistamme: Kalasataman tornit, Keski-Suomen sairaala Nova Jyväskylässä, Kehä I:n tunneli Keilaniemessä, Keravan keskusta, Tapiolan keskus sekä Tampereen Kansi ja Areena muutamia mainitaksemme. Unohtamatta tuhansia koteja ympäri Suomea. 

Haemme alkavaan kouluhankkeeseen sekä sairaalaprojektiin kokeneita työnjohtajia

Olet rakentamisen konkari ja tiimipelaaja. Pidät kiinni aikatauluista ja kustannuksista sekä vastaat, että homma hoituu maaliin ajallaan. Vaikka oletkin jo kokenut, meillä pääset edelleen kehittymään ja kokemaan onnistumisia.

Tarjoamme sinulle vastuullista ja palkitsevaa työtä rakennusalan huipulla ainutlaatuisten kohteiden parissa. Olet osa innostunutta ja innovatiivista asiantuntijaorganisaatiotamme. Panostamme työympäristöön, jossa kannustetaan yhteistyöhön ja kehittymiseen. Palkitsemme, tarjoamme tukea ja parhaita ammattilaisia kollegoiksi. Lue lisää toimitilaprojekteistamme ja elinkaariviisaudesta kotisivuiltamme.

Toivomme sinulta

  • Useamman vuoden työnjohtokokemusta
  • Oma-aloitteisuutta, tarkkuutta ja hyviä yhteistyötaitoja
  • Kustannustietoisuutta ja tinkimättömyyttä aikatauluista
  • Tehtävään soveltuvaa rakennusalan koulutusta.

 Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi 30.6.2021 mennessä osoitteessa lyyti.in/srv-rekry

Käsittelemme hakemuksia ja haastattelemme kandidaatteja jo hakuajalla.

Lisätietoja tehtävästä antaa

  • kouluhankkeen osalta yksikönjohtaja Marko Räisänen, puh. 040 6844888, sähköposti marko.raisanen@srv.fi Tavoitat Markon puhelimitse parhaiten 16.6. klo 15-16.
  • sairaalahankkeen osalta projektipäällikkö Tomi Heinonen, puh. 040 5426116, sähköposti tomi.heinonen@srv.fi. Tavoitat Tomin puhelimitse parhaiten 14.6. klo 15-16.

Soita rohkeasti ja kysy lisää!

 Katso myös muut avoinna olevat tehtävät kotisivullamme srv.fi/tyopaikat 

 SRV LYHYESTI
SRV on rakennusalan kehittäjä ja uudistaja. Pyrkimyksemme on luoda uusi elinkaariviisas todellisuus, jossa rakentamisen ratkaisut turvaavat yhtä aikaa hyvinvoinnin, taloudellisen arvon sekä tilojen käyttäjien, asukkaiden ja ympäristön edun – vuosiksi ja sukupolviksi eteenpäin. Tuomme aidon yhteistyön ja innostuksen jokaiseen kohtaamiseen. Vastuullisuus näkyy kaikessa toiminnassamme.

Olemme vuonna 1987 perustettu, Helsingin pörssissä listattu yhtiö. Toimimme kasvukeskuksissa Suomessa ja Venäjällä. Liikevaihtomme vuonna 2020 oli 975,5 miljoonaa euroa. Noin 1 000 SRV:läisen lisäksi työllistämme noin 4 200 alihankkijan verkoston.

SRV – Elämäsi rakentaja