Projekti-insinööri, Toimitilarakentaminen PKS

Projekti-insinööri, Toimitilarakentaminen PKS

Haluatko mukaan rakentamaan kunnianhimoisia projekteja innostavassa porukassa, jossa osaamistasi arvostetaan? Tee haaveistasi totta ja tule mukaan rakentamaan merkittäviä kohteitamme pääkaupunkiseudulla. 

SRV on rakennusalan kehittäjä ja uudistaja. Meidät tunnetaan suurista ja rohkeista hankkeistamme: Kalasataman tornit, Keski-Suomen sairaala Nova Jyväskylässä, Kehä I:n tunneli Keilaniemessä, Keravan keskusta, Tapiolan keskus sekä Tampereen Kansi ja Areena muutamia mainitaksemme. Unohtamatta tuhansia koteja ympäri Suomea. 

Haemme projekti-insinöörejä toimitilarakentamiseen

Projekti-insinöörinä pidät aikataulut ja hankinnat hanskassa, seuraat kärppänä kustannuksia, koordinoit ja raportoit. Digitaaliset työkalut rikastavat ja helpottavat päivittäistä työtäsi. Nautit monisäikeisestä ja haastavasta työnkuvastasi. Sinua on kehuttu hyvistä vuorovaikutustaidoista ja tiimipalaajan asenteesta. Meillä saat vastuullesi isoja kokonaisuuksia. Lupaamme, että voit olla ylpeä työstäsi – niin olemme mekin.

Tarjoamme sinulle vastuullista ja palkitsevaa työtä rakennusalan huipulla ainutlaatuisten kohteiden parissa. Olet osa innostunutta ja innovatiivista asiantuntijaorganisaatiotamme. Panostamme työympäristöön, jossa kannustetaan yhteistyöhön ja kehittymiseen. Palkitsemme, tarjoamme tukea ja parhaita ammattilaisia kollegoiksi.

Toivomme sinulta

  • Oma-aloitteisuutta, tarkkuutta ja hyviä yhteistyötaitoja
  • Rakennusalan ohjelmistojen ja sähköisten työkalujen käyttökokemusta
  • Tehtävään soveltuvaa koulutusta

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi osoitteessa lyyti.in/srv-rekry

Lisätietoja tehtävästä saat johtaja Kimmo Kurjelta, puh. 040 705 7266.

SRV LYHYESTI

SRV on rakennusalan kehittäjä ja uudistaja. Pyrkimyksemme on luoda uusi elinkaariviisas todellisuus, jossa rakentamisen ratkaisut turvaavat yhtä aikaa hyvinvoinnin, taloudellisen arvon sekä tilojen käyttäjien, asukkaiden ja ympäristön edun – vuosiksi ja sukupolviksi eteenpäin. Tuomme aidon yhteistyön ja innostuksen jokaiseen kohtaamiseen. Vastuullisuus näkyy kaikessa toiminnassamme.

Olemme vuonna 1987 perustettu, Helsingin pörssissä listattu yhtiö. Toimimme kasvukeskuksissa Suomessa ja Venäjällä. Liikevaihtomme vuonna 2020 oli 975,5 miljoonaa euroa. Noin 1 000 SRV:läisen lisäksi työllistämme noin 4 200 alihankkijan verkoston.

SRV – Elämäsi rakentaja