Työmaapäällikkö / Vastaava työnjohtaja (Helsinki)

Työmaapäällikkö / Vastaava työnjohtaja (Helsinki)

Haku alkaa 16. elokuuta 2021 ja päättyy 31. elokuuta 2021, klo 23.59 (Europe/Helsinki)

Haluatko mukaan rakentamaan elinkaariviisaita projekteja innostavassa porukassa, jossa osaamistasi arvostetaan? Tule mukaan tekemään töitä merkittävien rakennuskohteidemme parissa, osaavien rakentamisen ammattilaisten joukossa.

Haemme nyt kokenutta työmaapäällikköä toimitilarakentamiseen

Meillä on alkamassa haastava, mutta samalla myös erittäin mielenkiintoinen käyttötarkoituksen muutos aivan Helsingin ydinkeskustassa, hankeen koko n. 20M€. Työmaapäällikkönä toimit työnmaan vastaavana työnjohtajana, sekä huolehdit työmaan taloudellisesta, laadullisesta ja operatiivisesta johtamisesta työturvallisuutta unohtamatta. Vastaat saumattomasta yhteydenpidosta tilaajan, päävuokralaisen ja viranomaisten kanssa. Yhteistyössä projekti-insinöörin ja muun hankehenkilöstön kanssa huolehditte aikatauluista, hankinnoista ja  kustannusten seuraamisesta, sekä lisä- ja muutostöiden hallinnasta. Luonnollisesti työmaan henkilöstöhallinta, johtaminen ja resursointi kuuluvat tehtäviisi.

Tarjoamme sinulle vastuullista ja palkitsevaa työtä rakennusalan huipulla ainutlaatuisten kohteiden parissa. Olet osa innostunutta ja innovatiivista asiantuntijaorganisaatiotamme. Panostamme työympäristöön, jossa kannustetaan yhteistyöhön ja kehittymiseen. Tueksesi saat asiantuntevan työyhteisömme hyvine henkilöstöetuineen.

Toivomme sinulta

 • Aikaisempaa kokemusta peruskorjaushankkeista Helsingin keskustassa.
 • Tarkkaa ja analyyttista työskentelyotetta.
 • Hyviä projektinjohto- ja vuorovaikutustaitoja.
 • MS Office-työkalujen sujuvaa arkipäivästä käyttötaitoa, aikaisempi käyttökokemus projektinhallinta- ja kustannuslaskentaohjelmista on etu.
 • Sujuvaa suomen- ja englanninkielen osaamista.
 • Tehtävään soveltuva tekninen koulutustaustaa (Rkm/ins. AMK/DI).

Kiinnostuitko? Lähetäthän hakemuksesi meille viimeistään 31.8.2021 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä ja tiimistämme saat projektipäällikkö Janne Helanderilta, tavoitat hänet parhaiten ma 23.8.2021 klo 14-15 ja ti 24.8.2021 klo 09-10 numerosta +358 50 4643898.

HAE PAIKKAA TÄSTÄ https://ats.talentadore.com/apply/tyomaapaallikko-vastaava-tyonjohtaja-helsinki/Zv4EJm

Työsuhde-edut

 • Vapaa-ajan ryhmätapaturmavakuutus
 • Lounasetu (Edenred)
 • Henkilöstökerho SRV Viihdytys
 • Lomamökit
 • Liikunta- ja kulttuurietu (Smartum)

SRV

SRV on rakennusalan kehittäjä ja uudistaja. Pyrkimyksemme on luoda uusi elinkaariviisas todellisuus, jossa rakentamisen ratkaisut turvaavat yhtä aikaa hyvinvoinnin, taloudellisen arvon sekä tilojen käyttäjien, asukkaiden ja ympäristön edun – vuosiksi ja sukupolviksi eteenpäin. Tuomme aidon yhteistyön ja innostuksen jokaiseen kohtaamiseen. Vastuullisuus näkyy kaikessa toiminnassamme.

Olemme vuonna 1987 perustettu, Helsingin pörssissä listattu yhtiö. Toimimme kasvukeskuksissa Suomessa ja Venäjällä. Liikevaihtomme vuonna 2020 oli 975,5 miljoonaa euroa. Noin 1 000 SRV:läisen lisäksi työllistämme noin 4 200 alihankkijan verkoston.

SRV – Elämäsi rakentaja

Ota yhteyttä: