Työmaapäällikkö, Työnjohtaja Infrarakentaminen

Työmaapäällikkö, Työnjohtaja Infrarakentaminen

TAVOITTEET KORKEALLA?

Haluatko mukaan rakentamaan kunnianhimoisia projekteja innostavassa porukassa, jossa osaamistasi arvostetaan? Tee haaveista totta ja tule mukaan rakentamaan merkittäviä kohteitamme pääkaupunkiseudulla.

SRV on rohkea rakennusalan kehittäjä ja uudistaja. Meidät tunnetaan haastavista ja rohkeista hankkeistamme niin maan päällä kuin alla: Kalasataman REDI:n kallioparkki, Kehä I Keilaniemessä, Länsimetron tunneli- ja asemalouhinnat, Blominmäen puhdistamon viemäritunnelit, Inkeroisten voimalaitoksen valssipadon saneeraus, Porapaalutukset ja tukiseinät sekä lukuisat keskusta-alueiden louhinta- ja pohjarakennuskohteet.

Työmaapäällikkö, Työnjohtaja

Infrarakentaminen

Olet vaativilla kallio- pohja-, Infran betonirakentamisen tai kadunrakennus työmailla kokemusta kerryttänyt ammattilainen. Käytät sujuvasti työmaatoimintojen erilaisia tietojärjestelmiä ja tunnet myös tietomallintamisen työkalut.

Et tingi laadusta etkä turvallisuudesta. Kustannustehokkuus, aikatauluhallinta sekä asiakaslähtöinen ajattelu ovat sinulle sydämen asioita. Niin ne ovat meillekin. Sinua arvostetaan ryhmän vetäjänä. Olet kannustava ja motivoit koko porukan ylittämään tavoitteet.

Tarjoamme sinulle vastuullista ja palkitsevaa työtä rakennusalan huipulla ainutlaatuisten kohteiden parissa. Olet osa innostunutta ja innovatiivista asiantuntijaorganisaatiotamme. Panostamme työympäristöön, jossa kannustetaan rohkeuteen ja kehittymiseen. Palkitsemme, tarjoamme tukea ja parhaita ammattilaisia kollegoiksi. Joukossamme saat oppimis- ja kehittymismahdollisuuksia mukavien ammattilaistemme ja yhteistyökumppaneidemme kanssa.

Kysy rohkeasti lisätietoja ja laita hakemus tulemaan. Lisätietoja työmaapäällikön tehtävästä antaa SRV Infran toimitusjohtaja Sami Korhonen puh. 040 519 5926.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoivomuksineen ja ansioluettelosi 15.5.2020 tästä linkistä. Jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia ja haastattelemme kandidaatteja jo hakuajalla.