Työmaapäällikkö, Infrakohteet PKS

Työmaapäällikkö, Infrakohteet PKS

Haluatko mukaan rakentamaan kunnianhimoisia projekteja innostavassa porukassa, jossa osaamistasi arvostetaan? Tee haaveistasi totta ja tule mukaan rakentamaan mielenkiintoisia infrakohteitamme pääkaupunkiseudulla. 

SRV on rakennusalan kehittäjä ja uudistaja. Meidät tunnetaan suurista ja rohkeista hankkeistamme: Kalasataman tornit, Keski-Suomen sairaala Nova Jyväskylässä, Kehä I:n tunneli Keilaniemessä, Keravan keskusta, Tapiolan keskus sekä Tampereen Kansi ja Areena muutamia mainitaksemme. Unohtamatta tuhansia koteja ympäri Suomea. 

Haemme työmaapäällikköä infrakohteisiin

Et tingi laadusta. Kustannustehokas sekä asiakaslähtöinen ajattelu ovat sinulle sydämen asioita. Niin ne ovat meillekin. Sinua arvostetaan ryhmän vetäjänä. Olet kannustava ja motivoit koko porukan ylittämään tavoitteet.

Tarjoamme sinulle vastuullista ja palkitsevaa työtä kiinnostavissa infraprojekteissa. Olet osa kasvavaa, innostunutta ja innovatiivista asiantuntijaorganisaatiotamme. Panostamme työympäristöön, jossa kannustetaan yhteistyöhön ja kehittymiseen. Palkitsemme, tarjoamme tukea ja parhaita ammattilaisia kollegoiksi.

Toivomme sinulta

  • Kokemusta vaativien työmaiden johtamisesta infra- ja teollisuusrakentamisesta
  • Oma-aloitteisuutta, tarkkuutta ja hyviä yhteistyötaitoja
  • Kustannustehokkuutta
  • Tietomallintamisen työkalujen tuntemusta
  • Tehtävään soveltuvaa rakennusmestarin tai rakennusinsinöörin koulutusta

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi osoitteessa lyyti.in/srv-rekry

Lisätietoja tehtävästä antaa SRV Infra Oy:n toimitusjohtaja Sami Korhonen, puh 040 519 5926.

 SRV lyhyesti
SRV on rakennusalan kehittäjä ja uudistaja. Haluamme tarjota parhaan asiakaskokemuksen kaupunkikeskusten rakentajana ja olla alan innostavin työpaikka. Tuomme aidon yhteistyön ja innostuksen jokaiseen kohtaamiseen. Vastuullisuus näkyy kaikessa toiminnassamme.

Olemme vuonna 1987 perustettu, Helsingin pörssissä vuodesta 2007 listattu yhtiö. Toimimme kasvukeskuksissa Suomessa ja Venäjällä. Liikevaihtomme vuonna 2019 oli 1 061 miljoonaa euroa ja meillä työskentelee yli 1 000 ihmistä. Lisäksi työllistämme hankkeissamme lähes 4 000 alihankkijan verkoston.

 SRV – Elämäsi rakentaja