Työmaainsinööri toimitilakohteeseen Raumalle

Työmaainsinööri toimitilakohteeseen Raumalle

Haku alkaa 17. elokuuta 2021 ja päättyy 31. elokuuta 2021, klo 23.59 (Europe/Helsinki)

Haluatko mukaan rakentamaan elinkaariviisaita projekteja innostavassa porukassa, jossa osaamistasi arvostetaan? Tule mukaan tekemään töitä merkittävien rakennuskohteidemme parissa, osaavien rakentamisen ammattilaisten joukossa.

Haemme nyt työmaainsinööriä Raumalle

Meillä on alkamassa haastava, mutta samalla myös erittäin mielenkiintoinen hanke Raumalla. Etsimme nyt toimeen tarttuvaa ja jo aikaisempaa kokemusta omaavaa työmaainsinööriä tukemaan hankkeen onnistumista. Kyseessä on haku vakituiseen työsuhteeseen, joten Rauman hankkeen päätyttyä pääset laajentamaan osaamistasi muissa Lounais-Suomen alueen hankkeissa. Toivomme että valittu henkilö voisi aloittaa tehtävässä syys-/ lokakuun aikana.

Toimit vastaavan mestarin työparina ja tehtäviisi kuuluu mm. hankkeen kustannusten seuranta, aikataulujen laatiminen ja hallinta, hankintoihin osallistuminen ja kilpailuttaminen sekä projektin dokumentaatiosta huolehtiminen. Huolehdit toimivasta palaverikäytännöstä ja sujuvasta viestinnästä hankkeen eri osapuolien kesken, sekä vastaat hankkeen dokumentaatiosta.

Tarjoamme sinulle vastuullista ja palkitsevaa työtä rakennusalan huipulla ainutlaatuisten kohteiden parissa. Olet osa innostunutta ja innovatiivista asiantuntijaorganisaatiotamme. Panostamme työympäristöön, jossa kannustetaan yhteistyöhön ja kehittymiseen. Tueksesi saat asiantuntevan työyhteisömme hyvine henkilöstöetuineen.

Toivomme sinulta

  • Aikaisempaa kokemusta työmaainsinöörin tehtävästä hankkeissa.
  • Hyviä vuorovaikutustaitoja.
  • Kykyä tuottaa selkeitä ja ymmärrettäviä raportteja yms. projektidokumentaatiota.
  • MS Office-työkalujen sujuvaa arkipäivästä käyttötaitoa, aikaisempi käyttökokemus projektinhallinta- ja kustannuslaskentaohjelmista on etu.
  • Tehtävään soveltuvaa teknistä koulutusta (Rkm/insi., AMK/DI)

Kiinnostuitko? Lähetäthän hakemuksesi meille viimeistään 31.8.2021 mennessä. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä ja tiimistämme saat SRV:n Lounais-Suomen työpäälliköltä Eerik Leivolta puh. 040 551 2430, sähköposti eerik.leivo@srv.fi

HAE PAIKKAA TÄSTÄ https://ats.talentadore.com/apply/tyomaainsinoori-toimitilakohteeseen-raumalle/8Kl4MZ

Työsuhde-edut

  • Henkilöstökerho SRV Viihdytys
  • Vapaa-ajan ryhmätapaturmavakuutus
  • Lounasetu (Edenred)
  • Liikunta- ja kulttuurietu (Smartum)
  • Lomamökit

SRV

SRV on rakennusalan kehittäjä ja uudistaja. Pyrkimyksemme on luoda uusi elinkaariviisas todellisuus, jossa rakentamisen ratkaisut turvaavat yhtä aikaa hyvinvoinnin, taloudellisen arvon sekä tilojen käyttäjien, asukkaiden ja ympäristön edun – vuosiksi ja sukupolviksi eteenpäin. Tuomme aidon yhteistyön ja innostuksen jokaiseen kohtaamiseen. Vastuullisuus näkyy kaikessa toiminnassamme.

Olemme vuonna 1987 perustettu, Helsingin pörssissä listattu yhtiö. Toimimme kasvukeskuksissa Suomessa ja Venäjällä. Liikevaihtomme vuonna 2020 oli 975,5 miljoonaa euroa. Noin 1 000 SRV:läisen lisäksi työllistämme noin 4 200 alihankkijan verkoston.

SRV – Elämäsi rakentaja

Ota yhteyttä: