Työmaainsinööri, Infrakohteet PKS

Työmaainsinööri, Infrakohteet PKS

Haluatko mukaan rakentamaan kunnianhimoisia projekteja innostavassa porukassa, jossa osaamistasi arvostetaan? Tee haaveistasi totta ja tule mukaan rakentamaan mielenkiintoisia infrakohteitamme pääkaupunkiseudulla.

 SRV on rakennusalan kehittäjä ja uudistaja. Meidät tunnetaan suurista ja rohkeista hankkeistamme: Kalasataman tornit, Keski-Suomen sairaala Nova Jyväskylässä, Kehä I:n tunneli Keilaniemessä, Keravan keskusta, Tapiolan keskus sekä Tampereen Kansi ja Areena muutamia mainitaksemme. Unohtamatta tuhansia koteja ympäri Suomea. 

Haemme työmaainsinöörejä infrakohteisiin

Työmaainsinöörinä pidät aikataulut ja hankinnat hanskassa, seuraat kärppänä kustannuksia ja teet työnsuunnittelua. Digitaaliset työkalut rikastavat ja helpottavat päivittäistä työtäsi. Nautit monisäikeisestä ja haastavasta työnkuvastasi ja SRV:n pienessä infraorganisaatiossa pääset hyödyntämään osaamistasi monipuolisesti. Sinua on kehuttu hyvistä vuorovaikutustaidoista ja tiimipalaajan asenteesta. Meillä saat vastuullesi isoja kokonaisuuksia. Lupaamme, että voit olla ylpeä työstäsi – niin olemme mekin.

 Tarjoamme sinulle vastuullista ja palkitsevaa työtä rakennusalan huipulla ainutlaatuisten kohteiden parissa. Olet osa innostunutta ja innovatiivista asiantuntijaorganisaatiotamme. Panostamme työympäristöön, jossa kannustetaan yhteistyöhön ja kehittymiseen. Palkitsemme, tarjoamme tukea ja parhaita ammattilaisia kollegoiksi.

Toivomme sinulta

  • Oma-aloitteisuutta, tarkkuutta ja hyviä yhteistyötaitoja
  • Kokemusta työmaatehtävistä
  • Rakennusalan ohjelmistojen ja sähköisten työkalujen käyttökokemusta
  • Tehtävään soveltuvaa koulutusta

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi osoitteessa lyyti.in/srv-rekry

Lisätietoja tehtävästä antaa SRV Infra Oy:n toimitusjohtaja Sami Korhonen, puh 040 519 5926.

 SRV lyhyesti
SRV on rakennusalan kehittäjä ja uudistaja. Haluamme tarjota parhaan asiakaskokemuksen kaupunkikeskusten rakentajana ja olla alan innostavin työpaikka. Tuomme aidon yhteistyön ja innostuksen jokaiseen kohtaamiseen. Vastuullisuus näkyy kaikessa toiminnassamme.

Olemme vuonna 1987 perustettu, Helsingin pörssissä vuodesta 2007 listattu yhtiö. Toimimme kasvukeskuksissa Suomessa ja Venäjällä. Liikevaihtomme vuonna 2019 oli 1 061 miljoonaa euroa ja meillä työskentelee yli 1 000 ihmistä. Lisäksi työllistämme hankkeissamme lähes 4 000 alihankkijan verkoston.

 SRV – Elämäsi rakentaja