Työmaainsinöörejä infrarakentamiseen

Työmaainsinöörejä infrarakentamiseen

Haluatko mukaan rakentamaan elinkaariviisaita projekteja innostavassa porukassa, jossa osaamistasi arvostetaan? Tule mukaan tekemään töitä merkittävien rakennuskohteidemme parissa, osaavien rakentamisen ammattilaisten joukossa.

SRV on rakennusalan kehittäjä ja uudistaja. Pyrkimyksemme on luoda uusi elinkaariviisas todellisuus, jossa rakentamisen ratkaisut turvaavat yhtä aikaa hyvinvoinnin, taloudellisen arvon sekä tilojen käyttäjien, asukkaiden ja ympäristön edun – vuosiksi ja sukupolviksi eteenpäin. Meidät tunnetaan suurista hankkeistamme: Kalasataman tornit ja kalliopysäköintilaitos, Kehä I:n tunneli Keilaniemessä, Kuhankosken uusi vesivoimalaitos Laukaalla, Blominmäen jätevedenpuhdistuslaitoksen viemäritunneli Espoossa sekä Tampereen Kansi ja Areena muutamia mainitaksemme. Unohtamatta tuhansia koteja ympäri Suomea.

Haemme työmaainsinöörejä infrarakentamiseen

Tehtävässä toimit vastaavan työnjohtajan apuna hoitaen mm. projektien aikataulu- ja työnsuunnittelua, kustannusseurantaa, hankintoja ja laadunvarmistusta. Omaat asiakaskeskeisen tavan toimia ja olet tarkka sekä huolellinen. Tarkempi työkuva muodostuu kokemuksesi, osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan. Työskentelet infrarakentamisen hankkeidemme parissa eri työmailla Etelä-Suomen alueella.

Tarjoamme sinulle vastuullista ja palkitsevaa työtä rakennusalan huipulla ainutlaatuisten kohteiden parissa. Olet osa innostunutta ja innovatiivista asiantuntijaorganisaatiotamme. Panostamme työympäristöön, jossa kannustetaan yhteistyöhön ja kehittymiseen. Tueksesi saat asiantuntevan työyhteisömme hyvine henkilöstöetuineen.

Toivomme sinulta

  • Hyviä yhteistyötaitoja sekä positiivista, innostunutta ja avointa asennetta
  • Kokemusta työmaalta työmaatehtävistä
  • Tehtävään soveltuvaa rakennusalan koulutusta

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi 12.9.2021 mennessä. Käsittelemme hakemuksia ja haastattelemme kandidaatteja jo hakuajalla.

HAE TÄSTÄ https://ats.talentadore.com/apply/tyomaainsinooreja-infrarakentamiseen/meK1yZ

Lisätietoja tehtävästä saat SRV Infran toimitusjohtaja Heikki Pöyhöseltä, puh. 040 869 0849, sähköposti heikki.poyhonen@srv.fi. Tavoitat Heikin parhaiten 25.8.2021 klo 14-16 ja 6.9.2021 klo 14-16.

Soita ja kysy lisää!