Työ- ja projektipäälliköitä infrarakentamiseen

Työ- ja projektipäälliköitä infrarakentamiseen

Haluatko mukaan rakentamaan elinkaariviisaita projekteja innostavassa porukassa, jossa osaamistasi arvostetaan? Tule mukaan tekemään töitä merkittävien rakennuskohteidemme parissa, osaavien rakentamisen ammattilaisten joukossa.

SRV on rakennusalan kehittäjä ja uudistaja. Pyrkimyksemme on luoda uusi elinkaariviisas todellisuus, jossa rakentamisen ratkaisut turvaavat yhtä aikaa hyvinvoinnin, taloudellisen arvon sekä tilojen käyttäjien, asukkaiden ja ympäristön edun – vuosiksi ja sukupolviksi eteenpäin. Meidät tunnetaan suurista hankkeistamme: Kalasataman tornit ja kalliopysäköintilaitos, Kehä I:n tunneli Keilaniemessä, Kuhankosken uusi vesivoimalaitos Laukaalla, Blominmäen jätevedenpuhdistuslaitoksen viemäritunneli Espoossa sekä Tampereen Kansi ja Areena muutamia mainitaksemme. Unohtamatta tuhansia koteja ympäri Suomea.

Haemme työ- ja projektipäälliköitä infrarakentamiseen

 

Vastaat rakennusprojektien tavoitteiden mukaisesta toteuttamisesta aina työn hankinnasta hankkeiden luovutukseen. Tykkäät toimia esimiehenä. Olet kunniahimoinen, kannustava ja motivoiva, joka näkyy tavassasi johtaa tiimiäsi ylittämään hankkeiden tavoitteet. Asiakaslähtöinen ja kustannustehokas ajattelu ovat sinulle sydämen asioita etkä tingi laadusta ja työturvallisuudesta.

 

Tarjoamme sinulle vastuullista ja palkitsevaa työtä rakennusalan huipulla ainutlaatuisten kohteiden parissa. Olet osa innostunutta ja innovatiivista asiantuntijaorganisaatiotamme. Panostamme työympäristöön, jossa kannustetaan yhteistyöhön ja kehittymiseen. Tueksesi saat asiantuntevan työyhteisömme hyvine henkilöstöetuineen.

Toivomme sinulta

  • Hyviä yhteistyö- ja esimiestaitoja sekä positiivista, innostunutta ja avointa asennetta
  • Kokemusta vastaavista tehtävistä tai vaativien työmaiden johtamisesta usealta vuodelta
  • Valmiutta tarttua haasteisiin sekä kunniahimoista ja kustannustehokasta tapaa toimia
  • Tehtävään soveltuvaa rakennusalan teknistä koulutusta

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi 12.9.2021 mennessä. Käsittelemme hakemuksia ja haastattelemme kandidaatteja jo hakuajalla.

HAE TÄSTÄ! https://ats.talentadore.com/apply/tyo-ja-projektipaallikoita-infrarakentamiseen/m7drv8

Lisätietoja tehtävästä saat SRV Infran toimitusjohtaja Heikki Pöyhöseltä, puh. 040 869 0849, sähköposti heikki.poyhonen@srv.fi. Tavoitat Heikin parhaiten 25.8.2021 klo 14-16 ja 6.9.2021 klo 14-16.

Soita ja kysy lisää!