Projektipäällikkö, Toimitilarakentaminen

Projektipäällikkö, Toimitilarakentaminen

Haluatko mukaan rakentamaan kunnianhimoisia projekteja innostavassa porukassa, jossa osaamistasi arvostetaan? Tee haaveistasi totta ja tule mukaan rakentamaan merkittäviä kohteitamme Pohjois-Suomeen.

SRV on rakennusalan kehittäjä ja uudistaja. Pyrkimyksemme on luoda uusi elinkaariviisas todellisuus, jossa rakentamisen ratkaisut turvaavat yhtä aikaa hyvinvoinnin, taloudellisen arvon sekä tilojen käyttäjien, asukkaiden ja ympäristön edun – vuosiksi ja sukupolviksi eteenpäin. Meidät tunnetaan suurista hankkeistamme: Kalasataman tornit, Keski-Suomen sairaala Nova Jyväskylässä, Kehä I:n tunneli Keilaniemessä, Keravan keskusta, Tapiolan keskus sekä Tampereen Kansi ja Areena muutamia mainitaksemme. Unohtamatta tuhansia koteja ympäri Suomea.

Haemme projektipäällikköä Pohjois-Suomen toimitilarakentamiseen

Sinä vastaat rakennusprojektien tavoitteiden mukaisesta toteutumisesta alusta loppuun. Olet avainpelaajana monessa mukana aina työn hankinnasta, hankekehityksestä suunnittelun ohjaukseen. Olet töitä pelkäämätön rakennusalan ammattilainen, jolla on kokemusta eri toimintamalleista kuten allianssista, projektinjohtourakoinnista ja kvr-urakasta. Et tingi laadusta. Kustannustehokas sekä asiakaslähtöinen ajattelu ovat sinulle sydämen asioita. Sinua arvostetaan ryhmän vetäjänä. Olet kannustava ja motivoit koko porukan ylittämään tavoitteet.

Tarjoamme sinulle vastuullista ja palkitsevaa työtä rakennusalan huipulla ainutlaatuisten kohteiden parissa. Olet osa innostunutta ja innovatiivista asiantuntijaorganisaatiotamme. Panostamme työympäristöön, jossa kannustetaan yhteistyöhön ja kehittymiseen. Palkitsemme, tarjoamme tukea ja parhaita ammattilaisia kollegoiksi.

Toivomme sinulta

  • Useamman vuoden kokemusta toimitilatyömaiden johtamisesta. Mahdollinen kokemus asuntorakentamisesta on myös eduksi
  • Valmiutta tarttua haasteisiin
  • Kustannustehokkuutta ja tarkkuutta
  • Hyviä yhteistyö- ja esimiestaitoja
  • Tehtävään soveltuvaa rakennusalan koulutusta

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi 14.4.2021 mennessä osoitteessa lyyti.in/srv-rekry

Lisätietoja tehtävästä ja tiimistämme saat aluejohtaja Juha Huhtanen puh. 040 582 0786, sähköposti juha.huhtanen@srv.fi. Tavoitat Juhan parhaiten 8.4.2021 klo 14-16.

SRV LYHYESTI
SRV on rakennusalan kehittäjä ja uudistaja. Pyrkimyksemme on luoda uusi elinkaariviisas todellisuus, jossa rakentamisen ratkaisut turvaavat yhtä aikaa hyvinvoinnin, taloudellisen arvon sekä tilojen käyttäjien, asukkaiden ja ympäristön edun – vuosiksi ja sukupolviksi eteenpäin. Tuomme aidon yhteistyön ja innostuksen jokaiseen kohtaamiseen. Vastuullisuus näkyy kaikessa toiminnassamme.

Olemme vuonna 1987 perustettu, Helsingin pörssissä listattu yhtiö. Toimimme kasvukeskuksissa Suomessa ja Venäjällä. Liikevaihtomme vuonna 2020 oli 975,5 miljoonaa euroa. Noin 1 000 SRV:läisen lisäksi työllistämme noin 4 200 alihankkijan verkoston.

SRV – Elämäsi rakentaja