Projekti-insinööri (Helsinki)

Projekti-insinööri (Helsinki)

Haku alkaa 16. elokuuta 2021 ja päättyy 31. elokuuta 2021, klo 23.59 (Europe/Helsinki)

Haluatko mukaan rakentamaan elinkaariviisaita projekteja innostavassa porukassa, jossa osaamistasi arvostetaan? Tule mukaan tekemään töitä merkittävien rakennuskohteidemme parissa, osaavien rakentamisen ammattilaisten joukossa.

Haemme nyt  projekti-insinööriä toimitilarakentamiseen

Meillä on alkamassa haastava, mutta samalla myös erittäin mielenkiintoinen käyttötarkoituksen muutos aivan Helsingin ydinkeskustassa, hankeen koko n. 20M€. Etsimme nyt toimeen tarttuvaa ja jo aikaisempaa kokemusta omaavaa projekti-insinööriä tukemaan hankkeen onnistumista. Tehtäviisi kuuluu mm. hankkeen kustannusten seuranta, aikataulujen laatiminen ja hallinta, hankintoihin osallistuminen ja kilpailuttaminen sekä projektin dokumentaatiosta huolehtiminen. Huolehdit toimivasta palaverikäytännöstä ja sujuvasta viestinnästä hankkeen eri osapuolien kesken, sekä vastaat hankkeen dokumentaatiosta.

Tarjoamme sinulle vastuullista ja palkitsevaa työtä rakennusalan huipulla ainutlaatuisten kohteiden parissa. Olet osa innostunutta ja innovatiivista asiantuntijaorganisaatiotamme. Panostamme työympäristöön, jossa kannustetaan yhteistyöhön ja kehittymiseen. Tueksesi saat asiantuntevan työyhteisömme hyvine henkilöstöetuineen.

Toivomme sinulta

 • Aikaisempaa kokemusta projekti-insinöörin tehtävästä korjausrakennushankkeissa, hankekokemus Helsingin keskusta-alueella katsotaan eduksi.
 • Sujuvia vuorovaikutus- ja viestintä taitoja.
 • Kykyä tuottaa selkeitä ja ymmärrettäviä raportteja yms. projektidokumentaatiota.
 • MS Office-työkalujen sujuvaa arkipäivästä käyttötaitoa, aikaisempi käyttökokemus projektinhallinta- ja kustannuslaskentaohjelmista on etu.
 • Sujuvaa suomen- ja englanninkielen osaamista.
 • Tehtävään soveltuvaa teknistä koulutusta (Rkm/insi., AMK/DI)

Kiinnostuitko? Lähetäthän hakemuksesi meille viimeistään 31.8.2021 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä ja tiimistämme saat projektipäällikkö Janne Helanderilta, tavoitat hänet parhaiten ma 23.8.2021 klo 14-15 ja ti 24.8.2021 klo 09-10 numerosta +358 50 4643898.

HAE PAIKKAA TÄSTÄ https://ats.talentadore.com/apply/projekti-insinoori-helsinki/ZLlkAZ

Työsuhde-edut

 • Lounasetu (Edenred)
 • Liikunta- ja kulttuurietu (Smartum)
 • Henkilöstökerho SRV Viihdytys
 • Vapaa-ajan ryhmätapaturmavakuutus
 • Lomamökit

SRV

SRV on rakennusalan kehittäjä ja uudistaja. Pyrkimyksemme on luoda uusi elinkaariviisas todellisuus, jossa rakentamisen ratkaisut turvaavat yhtä aikaa hyvinvoinnin, taloudellisen arvon sekä tilojen käyttäjien, asukkaiden ja ympäristön edun – vuosiksi ja sukupolviksi eteenpäin. Tuomme aidon yhteistyön ja innostuksen jokaiseen kohtaamiseen. Vastuullisuus näkyy kaikessa toiminnassamme.

Olemme vuonna 1987 perustettu, Helsingin pörssissä listattu yhtiö. Toimimme kasvukeskuksissa Suomessa ja Venäjällä. Liikevaihtomme vuonna 2020 oli 975,5 miljoonaa euroa. Noin 1 000 SRV:läisen lisäksi työllistämme noin 4 200 alihankkijan verkoston.

SRV – Elämäsi rakentaja