Mikrotukihenkilö, Tietohallinto

Mikrotukihenkilö, Tietohallinto

Me SRV:llä haluamme tarjota parhaan asiakaskokemuksen kaupunkikeskusten rakentajana ja olla alan innostavin työpaikka. Panostamme työympäristöön, jossa kannustetaan yhteistyöhön, oppimiseen ja kehittymiseen. Palkitsemme, tarjoamme tukea ja parhaita ammattilaisia kollegoiksi.

Haemme mikrotukihenkilöä Espooseen

Asemapaikkasi on konsernin tietohallintotiimissä Espoossa, mutta työ edellyttää aktiivista liikkumista työmailla pääasiassa pääkaupunkiseudun alueella. Toimenkuvaan kuuluu mm. käyttäjätukea, ohjelma- sekä laiteasennuksia. Tarjoamme vakituisen työsuhteen, mukavat kollegat sekä mielenkiintoisia ja haastavia työtehtäviä. 

Toivomme sinulta

  • Aktiivisuutta, oma-aloitteisuutta ja kykyä tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa.
  • Ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta työmaille kulkemiseen.
  • Edellytämme tehtävään soveltuvaa koulutusta ja kokemus vastaavista tehtävistä lasketaan eduksi.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi 28.9.2020 mennessä netissä lyyti.in/srv-rekry

Lisätietoja tehtävästä ja tiimistämme antaa ICT-päällikkö Mika Hynninen, puh. 040 7367375, sähköposti mika.hynninen@srv.fi. Tavoitat Mikan parhaiten 15.9.2020 klo 14-16.

SRV lyhyesti
SRV on rakennusalan kehittäjä ja uudistaja. Haluamme tarjota parhaan asiakaskokemuksen kaupunkikeskusten rakentajana ja olla alan innostavin työpaikka. Tuomme aidon yhteistyön ja innostuksen jokaiseen kohtaamiseen. Vastuullisuus näkyy kaikessa toiminnassamme.

Olemme vuonna 1987 perustettu, Helsingin pörssissä vuodesta 2007 listattu yhtiö. Toimimme kasvukeskuksissa Suomessa ja Venäjällä. Liikevaihtomme vuonna 2019 oli 1 061 miljoonaa euroa ja meillä työskentelee yli 1 000 ihmistä. Lisäksi työllistämme hankkeissamme lähes 4 000 alihankkijan verkoston.

SRV – Elämäsi rakentaja