Laatuasiantuntija, HSEQ-tiimi

Laatuasiantuntija, HSEQ-tiimi

Laatuasiantuntija, HSEQ-tiimi

Me SRV:llä haluamme tarjota parhaan asiakaskokemuksen kaupunkikeskusten rakentajana ja olla alan innostavin työpaikka. Panostamme työympäristöön, jossa kannustetaan yhteistyöhön, oppimiseen ja kehittymiseen. Palkitsemme, tarjoamme tukea ja parhaita ammattilaisia kollegoiksi. 

Etsimme laadunhallinnan ammattilaista HSEQ-tiimiin

Meillä SRV:llä laadukas tekeminen tarkoittaa muun muassa yhteisesti sovittujen toimintamallien ja prosessien noudattamista. Järjestelmällisellä työskentelyllä olemme tehokkaampia ja laadukkaampia toiminnassamme.

Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on hyvä ymmärrys laadusta, laadunhallinnasta ja siitä, mitä laatu käytännössä tarkoittaa. Infra-alan tuntemus on vahvuus, mutta ei edellytys tehtävän hoitamiselle. Vahvuudeksi katsomme myös infran RYL:n tuntemisen tai valmiuden siihen perehtymiseen.

Laatuasiantuntijana olet osa HSEQ-tiimiä ja liiketoiminnan kehityksen organisaatiota. Teemme tiimissä paljon yhteistyötä, joten pääset sparrailemaan eri asiantuntijoiden kanssa. Toimenkuvaasi kuuluu esimerkiksi SRV:n toimintajärjestelmässä käytettävien työ- ja laadunvarmistussuunnitelmien pohjien laatiminen ja ylläpitäminen. Toimenkuvaasi voidaan muokata vahvuuksiesi ja kehitysalueidesi mukaisesti.

Ennen kaikkea tarvitsemme innostuneen, hyvällä asenteella toimivan tiimipelaajan, jolle laatu näyttäytyy tärkeänä osana SRV:n menestystä.

Tehtävässä menestymiseksi edellytämme:

  • Ennakkoluulotonta asennetta uuden oppimiseen
  • Hyviä ihmissuhde- ja kommunikointitaitoja. Toimit innolla työmaahenkilöstön kanssa ja ymmärrät työmaan arkea.
  • Analyyttisyyttä sekä palveluhenkisyyttä ja innostusta toiminnan ja prosessien kehittämiseen ja kouluttamiseen
  • Tehtävään soveltuvaa koulutusta ja kokemusta tuotannon laatuasioiden kehittämisestä.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haastavan tehtävän sekä hyvät henkilökohtaiset kehitysmahdollisuudet mukavassa työyhteisössä, jossa panostamme henkilöstömme hyvinvointiin ja viihtyvyyteen. Tarjoamme merkittävät henkilöstöedut. 

Kiinnostuitko?  Lisätietoja tehtävästä antaa laatupäällikkö Minna Silvennoinen p. 040 723 2600.

Lisätietoja HSEQ-tiimistämme antaa vastuullisuusjohtaja Anne-Maria Flanagan p. 040 662 5570.

Lähetä hakemuksesi 30.9.2020 mennessä lyyti.in/srv-rekry

 

SRV lyhyesti
SRV on rakennusalan kehittäjä ja uudistaja. Haluamme tarjota parhaan asiakaskokemuksen kaupunkikeskusten rakentajana ja olla alan innostavin työpaikka. Tuomme aidon yhteistyön ja innostuksen jokaiseen kohtaamiseen. Vastuullisuus näkyy kaikessa toiminnassamme.

Olemme vuonna 1987 perustettu, Helsingin pörssissä vuodesta 2007 listattu yhtiö. Toimimme kasvukeskuksissa Suomessa ja Venäjällä. Liikevaihtomme vuonna 2019 oli 1 061 miljoonaa euroa ja meillä työskentelee yli 1 000 ihmistä. Lisäksi työllistämme hankkeissamme lähes 4 000 alihankkijan verkoston.

SRV – Elämäsi rakentaja