Kustannuslaskijoita asuntohankkeisiin

Kustannuslaskijoita asuntohankkeisiin

Haku alkaa 9. elokuuta 2021 ja päättyy 29. elokuuta 2021, klo 23.59 (Europe/Helsinki)

Haluatko mukaan rakentamaan elinkaariviisaita projekteja innostavassa porukassa, jossa osaamistasi arvostetaan? Tule mukaan tekemään töitä merkittävien rakennuskohteidemme parissa, osaavien rakentamisen ammattilaisten joukossa.

SRV on rakennusalan kehittäjä ja uudistaja. Pyrkimyksemme on luoda uusi elinkaariviisas todellisuus, jossa rakentamisen ratkaisut turvaavat yhtä aikaa hyvinvoinnin, taloudellisen arvon sekä tilojen käyttäjien, asukkaiden ja ympäristön edun – vuosiksi ja sukupolviksi eteenpäin. Meidät tunnetaan suurista hankkeistamme: Kalasataman tornit, Keski-Suomen sairaala Nova Jyväskylässä, Kehä I:n tunneli Keilaniemessä, Keravan keskusta, Tapiolan keskus sekä Tampereen Kansi ja Areena muutamia mainitaksemme. Unohtamatta tuhansia koteja ympäri Suomea.

Haemme kustannuslaskijoita asuntohankkeisiin

Vahvistamme kustannuslaskennan tiimiämme Espoossa ja haemme 1-2 laskijaa laskentatoimintamme tueksi. Työtä voi tehdä myös pääosin etänä eri puolelta Suomea. Kustannuslaskijana osaat lukea suunnitelmia ja pidät tarkkuutta vaativasta työstä, jossa pääsee keskittymään omaan tekemiseen ja tutustumaan rakennushankkeeseen, kun se on vielä suunnitteluvaiheessa. Olet tarkka ja huolellinen. Työmaa- tai suunnittelukokemuksesta sekä digitaalisten työkalujen hallitsemisesta on etua tässä työssä.

Tarjoamme sinulle vastuullista ja palkitsevaa työtä rakennusalan huipulla ainutlaatuisten kohteiden parissa. Olet osa innostunutta ja innovatiivista asiantuntijaorganisaatiotamme. Panostamme työympäristöön, jossa kannustetaan yhteistyöhön ja kehittymiseen. Tueksesi saat asiantuntevan työyhteisömme hyvine henkilöstöetuineen.

Toivomme sinulta

  • Rakennusalan koulutusta
  • Kokemusta rakennustyömaalta tai rakennusten suunnittelusta
  • Sitkeää asennetta ja kykyä itsenäiseen työhön.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi 29.8.2021 mennessä. Käsittelemme hakemuksia ja haastattelemme kandidaatteja jo hakuajalla.

Lisätietoja tehtävästä ja tiimistämme saat kustannuslaskennan johtaja Virve Kuurneelta, puh. 040 8380553, sähköposti virve.kuurne@srv.fi.

Soita ja kysy lisää!

Työsuhde-edut

  • Lounasetu (Edenred)
  • Lomamökit
  • Henkilöstökerho SRV Viihdytys
  • Liikunta- ja kulttuurietu (Smartum)
  • Vapaa-ajan ryhmätapaturmavakuutus

SRV

SRV on rakennusalan kehittäjä ja uudistaja. Pyrkimyksemme on luoda uusi elinkaariviisas todellisuus, jossa rakentamisen ratkaisut turvaavat yhtä aikaa hyvinvoinnin, taloudellisen arvon sekä tilojen käyttäjien, asukkaiden ja ympäristön edun – vuosiksi ja sukupolviksi eteenpäin. Tuomme aidon yhteistyön ja innostuksen jokaiseen kohtaamiseen. Vastuullisuus näkyy kaikessa toiminnassamme.

Olemme vuonna 1987 perustettu, Helsingin pörssissä listattu yhtiö. Toimimme kasvukeskuksissa Suomessa ja Venäjällä. Liikevaihtomme vuonna 2020 oli 975,5 miljoonaa euroa. Noin 1 000 SRV:läisen lisäksi työllistämme noin 4 200 alihankkijan verkoston.