Kustannuslaskija, Jyväskylä

Kustannuslaskija, Jyväskylä

Haluatko luoda jotain kokonaan uutta ja jättää pysyvän jäljen asuinympäristöösi? Tule mukaan rakentamaan kunnianhimoisia projekteja innostavassa porukassa, jossa osaamistasi arvostetaan. Nyt voit tehdä haaveistasi totta ja lähteä mukaan toteuttamaan uusia kohteitamme Keski-Suomessa. Vahvistamme Jyväskylän toimistomme organisaatiota.

SRV on rakennusalan kehittäjä ja uudistaja. Haluamme tarjota parhaan asiakaskokemuksen kaupunkikeskusten rakentajana ja olla alan innostavin työpaikka. Tuomme aidon yhteistyön ja innostuksen jokaiseen kohtaamiseen. Vastuullisuus näkyy kaikessa toiminnassamme.

 Haemme kustannuslaskijaa Jyväskylään

Osaat lukea suunnitelmia ja pidät tarkkuutta vaativasta työstä, jossa pääsee keskittymään omaan tekemiseen ja tutustumaan rakennushankkeeseen, kun se on vielä suunnitteluvaiheessa. Olet tarkka ja huolellinen. Työmaa- tai suunnittelukokemuksesta sekä digitaalisten työkalujen hallitsemisesta on etua tässä työssä. Työskentelet Jyväskylän toimistollamme SRV Sisä-Suomen yksikössä. Toimit itsenäisesti ja laadit tarjoukset Keski-Suomen alueella tarjottaviin hankkeisiin.

Tarjoamme sinulle vastuullista ja palkitsevaa työtä rakennusalan huipulla ainutlaatuisten kohteiden parissa. Olet osa innostunutta ja innovatiivista asiantuntijaorganisaatiotamme. Panostamme työympäristöön, jossa kannustetaan yhteistyöhön, oppimiseen ja kehittymiseen. Palkitsemme, tarjoamme tukea ja parhaita ammattilaisia kollegoiksi.

Toivomme sinulta

  • Kustannustietoisuutta ja tarkkuutta
  • Digitaalisten työkalujen ja ohjelmistojen hallintaa
  • Kokemusta rakennusalalta esim. työmaatehtävistä tai rakennussuunnittelusta
  • Tehtävään soveltuvaa koulutusta

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi 28.02.2021 mennessä osoitteessa lyyti.in/srv-rekry

Käsittelemme hakemuksia ja haastattelemme kandidaatteja jo hakuajalla. Lisätietoja tehtävästä ja tiimistämme saat tuotantojohtaja Jouni Hämäläiseltä, puh. 0400 727721 .

SRV LYHYESTI

SRV on rakennusalan kehittäjä ja uudistaja. Pyrkimyksemme on luoda uusi elinkaariviisas todellisuus, jossa rakentamisen ratkaisut turvaavat yhtä aikaa hyvinvoinnin, taloudellisen arvon sekä tilojen käyttäjien, asukkaiden ja ympäristön edun – vuosiksi ja sukupolviksi eteenpäin. Tuomme aidon yhteistyön ja innostuksen jokaiseen kohtaamiseen. Vastuullisuus näkyy kaikessa toiminnassamme.

Olemme vuonna 1987 perustettu, Helsingin pörssissä listattu yhtiö. Toimimme kasvukeskuksissa Suomessa ja Venäjällä. Liikevaihtomme vuonna 2020 oli 975,5 miljoonaa euroa. Noin 1 000 SRV:läisen lisäksi työllistämme noin 4 200 alihankkijan verkoston.

SRV – Elämäsi rakentaja