Käyttöpäällikkö, energia- ja elinkaaripalvelut

SRV on ympäristövaikutuksiltaan kestävien kiinteistöjen edelläkävijä. SRV:n energia- ja elinkaaripalvelut tarkoittaa ratkaisun tarjoamista kiinteistön koko elinkaaren ajalle. Yhdistämme hiilineutraaliuden, energiatehokkuuden ja miellyttävät sisäolosuhteet. Ohjaamme hiilineutraalien kiinteistöjen suunnittelua, näissä kiinteistöissä ylläpitoenergiaa tuotetaan omavaraisesti ja uusiutuvilla energianlähteillä. Toteutamme energiatehokkaita kiinteistöjä, joiden energiankäyttö ja talotekniikka ovat älykkäästi ohjattua ja optimoitua. Huolehdimme energiajärjestelmien käytöstä ja ylläpidosta tavoitteiden mukaisesti ja turvaamme sen, että asiakkaan energiatehokkuuteen ja hiilijalanjälkeen liittyvät tavoitteet toteutuvat rakennuksen koko elinkaaren ajalta.

Etsimme käyttöpäällikköä kehittämään uutta palvelukonseptia, rakentamaan uutta liiketoimintaa ja tuomaan rakennusalalle uusia innovatiivisia ratkaisuja. Työlläsi on aidosti merkitystä. Pääset konkreettisesti vaikuttamaan ilmastonmuutokseen ja luomaan puhtaampaa sekä kestävämpää tulevaisuutta.

Sinä olet

Olet vastuullinen, innostunut, rohkea ja tuloksellinen tiimipelaaja.

Vastaat kiinteistöjen energiakäytöstä, toiminnanvarmistuksesta ja operoinnista. Tartut rohkeasti haasteisiin ja innostat oman tiimisi loistosuorituksiin. Tunnet toimintaympäristön ja energiamarkkinat, olet kiinnostunut uusista teknologioista ja osaat soveltaa niitä.

Olet vahva verkostoituja, erinomainen yhteistyön tekijä ja sujuva esiintyjä. Pystyt hoitamaan asiat myös englannin kielellä. Koulutustaustasi on talotekniikan puolelta.

Me tarjoamme

Meillä on hyvä ja rento työilmapiiri, jossa tavoitteet saavutetaan yhdessä. Meillä osaamistasi arvostetaan. Kanssamme sinulla on mahdollisuus kehittyä ja kasvaa huippuosaajien ympäröimänä. Henkilöstöltä kysyttäessä vahvuudeksemme nousee tarjoamamme erilaiset koulutukset. Haluamme että työntekijämme voivat hyvin ja viihtyvät. Meillä on hyvät työsuhde-edut ja tuemme mm. liikkumista ja yhteisöllisyyttä erilaisilla tavoilla.

Uuden liiketoimintamme johtaja Jere Pirhonen voi kertoa sinulle lisää tehtävästä. Voit olla häneen yhteydessä sähköpostilla tai puhelimella: jere.pirhonen@srv.fi, puh. 050 440 3779.

Mikäli vakuutuit, että tässä on mahdollisuus juuri sinulle, lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoivomuksineen 31.5.2019 mennessä osoitteeseen rekry@srv.fi. Merkitse otsikkoon hakemasi tehtävä.

SRV on rohkea rakennusalan kehittäjä ja uudistaja. Haluamme tarjota parhaan asiakaskokemuksen kaupunkikeskusten rakentajana ja olla alan innostavin työpaikka. Tuomme aidon yhteistyön ja innostuksen jokaiseen kohtaamiseen. Vastuullisuus näkyy kaikessa toiminnassamme. Olemme vuonna 1987 perustettu, Helsingin pörssissä vuodesta 2007 listattu yhtiö. Toimimme kasvukeskuksissa Suomessa ja Venäjällä. Liikevaihtomme vuonna 2018 oli 960 miljoonaa euroa ja meillä työskentelee yli 1 000 ihmistä. Lisäksi työllistämme hankkeissamme lähes 4 000 alihankkijan verkoston.