Kalliorakentamisen tarjouslaskentapäällikkö / tarjouslaskija infrarakentamiseen

Kalliorakentamisen tarjouslaskentapäällikkö / tarjouslaskija infrarakentamiseen

Haluatko mukaan rakentamaan elinkaariviisaita projekteja innostavassa porukassa, jossa osaamistasi arvostetaan? Tule mukaan tekemään töitä merkittävien rakennuskohteidemme parissa, osaavien rakentamisen ammattilaisten joukossa.

SRV on rakennusalan kehittäjä ja uudistaja. Pyrkimyksemme on luoda uusi elinkaariviisas todellisuus, jossa rakentamisen ratkaisut turvaavat yhtä aikaa hyvinvoinnin, taloudellisen arvon sekä tilojen käyttäjien, asukkaiden ja ympäristön edun – vuosiksi ja sukupolviksi eteenpäin. Meidät tunnetaan suurista hankkeistamme: Kalasataman tornit ja kalliopysäköintilaitos, Kehä I:n tunneli Keilaniemessä, Kuhankosken uusi vesivoimalaitos Laukaalla, Blominmäen jätevedenpuhdistuslaitoksen viemäritunneli Espoossa sekä Tampereen Kansi ja Areena muutamia mainitaksemme. Unohtamatta tuhansia koteja ympäri Suomea.

Haemme kalliorakentamiseen tarjouslaskentapäällikköä / tarjouslaskijaa infrarakentamiseen 

Vahvistamme SRV Infran kustannuslaskennan tiimiämme kallio- ja tunnelilouhinnan laskennan osaajalla. Työtä voi tehdä myös pääosin etänä eri puolelta Suomea.

Tehtävässä omaat ratkaisukeskeisen lähestymistyylin kustannuksia, aikatauluja ja työsuunnittelua kohtaan. Olet tarkka, huolellinen ja hyvä tiimipelaaja. Työmaakokemuksesta sekä digitaalisten työkalujen hallitsemisesta on etua tässä työssä. Toimenkuvan laajuus muotoutuu aikaisemman työkokemuksesi perusteella.

Tarjoamme sinulle vastuullista ja palkitsevaa työtä rakennusalan huipulla ainutlaatuisten kohteiden parissa. Olet osa innostunutta ja innovatiivista asiantuntijaorganisaatiotamme. Panostamme työympäristöön, jossa kannustetaan yhteistyöhön ja kehittymiseen. Tueksesi saat asiantuntevan työyhteisömme hyvine henkilöstöetuineen.

Toivomme sinulta

  • Hyviä yhteistyötaitoja sekä positiivista, innostunutta ja avointa asennetta
  • Kokemusta kustannuslaskennasta tai työnsuunnittelusta sekä kustannustietoisuutta
  • Sitkeää asennetta ja kykyä itsenäiseen työhön
  • Tehtävään soveltuvaa rakennusalan koulutusta 

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi 12.9.2021 mennessä. Käsittelemme hakemuksia ja haastattelemme kandidaatteja jo hakuajalla.

Lisätietoja tehtävästä saat SRV Infran toimitusjohtaja Heikki Pöyhöseltä, puh. 040 869 0849, sähköposti heikki.poyhonen@srv.fi. Tavoitat Heikin parhaiten 25.8.2021 klo 14-16 ja 6.9.2021 klo 14-16.

HAE TÄSTÄ https://ats.talentadore.com/apply/kalliorakentamiseen-tarjouslaskentapaallikkoa-tarjouslaskijaa-infrarakentamiseen/m6EeQD

Soita ja kysy lisää!