Infrarakentamisen mestariharjoittelija

Infrarakentamisen mestariharjoittelija

Infrarakentamisen mestariharjoittelija

SRV Infra Oy:n erikoisalaa ovat maanalaisten tilojen rakentaminen sekä maanrakennustyöt. Infrarakentamisessa toteutetaan suuria maanrakennushankkeita sekä vaativia maanalaisia erikoistiloja kuten pysäköinti-, väestönsuoja- ja huoltotiloja sekä tunneleita ja varastoja.

Infrarakentamisen mestariharjoittelussa tutustut rakennustyön johtamiseen maarakennustehtävissä, kunnallistekniikan verkostojen rakentamisessa tai esimerkiksi tunnelilouhintatyömailla. Harjoittelussa hoidat päivittäistä työnjohtoa oman vastuualueesi osalta ja osallistut sovitussa laajuudessa työmaatoteutuksen suunnitteluun yhdessä muun työnjohdon kanssa.

Etsimämme henkilö on infrarakentamiseen suuntautunut rakennusalan ammattikorkea- tai korkeakouluopiskelija, jolle on jo kertynyt aiempaa työkokemusta rakennusalan työtehtävistä. Olet kiinnostunut työn- ja ihmisten johtamisesta. Haluat omalta osaltasi edistää koko rakennusprojektin valmistumista ajallaan ja budjetin mukaisesti.

Tarjoamme sinulle vastuullisen työtehtävän, sekä työssäsi tarvitseman tuen. Työskentelet itsenäisesti oman vastuualueesi osalta ja sinulla on oma merkittävä rooli rakennusprojektissa. Panostamme työmaan turvallisuuteen ja rakentamisen laatuun. Mukava työyhteisö tukee oppimistasi ja kehityt huippuammattilaistemme joukossa.

Kesän aikana tutustut myös muihin SRV:llä työskenteleviin harjoittelijoihin ja pääset verkostoitumaan heidän kanssaan. Huipputyypeille avautuu harjoittelun kautta mahdollisuus kasvaa osaksi SRV:n huippujengiä myös tulevaisuudessa.

Tutustu työharjoittelumahdollisuuksiin SRV:llä ja hae tehtävää tämän linkin  kautta.