Infrarakentamisen insinööriharjoittelu

Infrarakentamisen insinööriharjoittelu

Infrarakentamisen insinööriharjoittelu

SRV Infra Oy:n erikoisalaa ovat maanalaisten tilojen rakentaminen sekä maanrakennustyöt. Infrarakentamisessa toteutetaan suuria maanrakennushankkeita sekä vaativia maanalaisia erikoistiloja kuten pysäköinti-, väestönsuoja- ja huoltotiloja sekä tunneleita ja varastoja.

Insinööriharjoittelussa tehtäviisi kuuluvat aikataulusuunnittelu ja -seuranta sekä kustannusseuranta. Työtehtäviisi saattaa sisältyä myös hankinnan avustavia tehtäviä ja dokumentaatiota. Työpaikkasi voi olla joko työmaalla tai konttorilla.

Etsimämme henkilö on infrarakentamiseen suuntautunut rakennusalan ammattikorkea- tai korkeakouluopiskelija. Olet jo aiemmin työskennellyt rakennustyömaalla esim. haalariharjoittelijana. Olet aktiivinen, oma-aloitteinen ja osaat työskennellä itsenäisesti ja tehokkaasti. Hyvien yhteistyö- ja vuorovaikutustaitojesi ansiosta tulet erinomaisesti toimeen työtovereidesi, yhteistyökumppanien ja asiakkaidemme kanssa.

 Tarjoamme sinulle monipuolisen työtehtävän, jossa saat sopivan määrän vastuuta. Työskentelet itsenäisesti osana projektitiimiä ja sinulla on oma merkittävä rooli rakennusprojektissa. Mukava työyhteisö tukee oppimistasi ja kehityt huippuammattilaistemme joukossa. Kesän aikana tutustut myös muihin SRV:llä työskenteleviin harjoittelijoihin ja pääset verkostoitumaan heidän kanssaan. Huipputyypeille avautuu harjoittelun kautta mahdollisuus kasvaa osaksi SRV:n huippujengiä myös tulevaisuudessa.

Tutustu työharjoittelumahdollisuuksiin SRV:llä ja hae tehtävää tämän linkin kautta.