Head of Marketing, Markkinointi ja viestintä

Head of Marketing, Markkinointi ja viestintä

Haluatko mukaan rakentamaan markkinoinnista SRV:n kilpailutekijää innostavassa porukassa, jossa osaamistasi arvostetaan? Tule mukaan tekemään töitä merkittävien rakennuskohteidemme parissa, osaavien markkinoinnin ja viestinnän ammattilaisten joukossa.

SRV on rakennusalan kehittäjä ja uudistaja. Pyrkimyksemme on yhdessä kumppaneidemme kanssa luoda uusi elinkaariviisas todellisuus, jossa rakentamisen ratkaisut turvaavat yhtä aikaa hyvinvoinnin, taloudellisen arvon sekä tilojen käyttäjien, asukkaiden ja ympäristön edun – vuosiksi ja sukupolviksi eteenpäin. Meidät tunnetaan suurista hankkeistamme: Kalasataman tornit, Keski-Suomen sairaala Nova Jyväskylässä, Kehä I:n tunneli Keilaniemessä, Keravan keskusta, Tapiolan keskus sekä Tampereen Kansi ja Areena muutamia mainitaksemme. Unohtamatta tuhansia koteja ympäri Suomea.

Haemme nyt näkemyksellistä osaajaa Head of Marketing -rooliin

Taidat markkinoinnin sekä strategisella että taktisella tasolla. Kokonaisuudet pysyvät hyvin hallussasi, ja samalla kätesi viihtyvät savessa, kun teet töitä rinta rinnan taitavan tiimisi kanssa. Vastaat taktisella tasolla erityisesti btob-markkinoinnista (toimitilamarkkinointi), ja teet tiiviisti töitä myös btoc-markkinoinnin (asuntomarkkinointi) parissa. Vastaat markkinoinnin kehittämisestä, suunnittelusta, organisoinnista sekä kumppaniohjauksesta.

Tarjoamme sinulle vastuullista ja palkitsevaa työtä rakennusalan huipulla ainutlaatuisten kohteiden parissa. Olet osa innostunutta ja innovatiivista markkinoinnin ja viestinnän organisaatiotamme. Panostamme työympäristöön, jossa kannustetaan yhteistyöhön ja kehittymiseen. Palkitsemme, tarjoamme tukea ja parhaita ammattilaisia kollegoiksi.

Toivomme sinulta

  • Kokemusta markkinoinnin kokonaisuuden kehittämisestä, suunnittelusta ja prosessiohjauksesta
  • Ymmärrystä myynnin ja markkinoinnin välisestä prosessista sekä markkinoinnin roolista liidituotannossa
  • Näkemystä markkinoinnin digitaalisesta ekosysteemistä
  • Dynaamista ja analyyttistä otetta sekä erinomaisia yhteistyötaitoja
  • Esimieskokemusta ja tehtävään soveltuvaa koulutusta

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi 4.3. mennessä osoitteessa lyyti.in/srv-rekry

Lisätietoja tehtävästä ja tiimistämme saat markkinointi- ja viestintäjohtaja Miia Elorannalta, puh. 050 441 4221, sähköposti miia.eloranta@srv.fi. Tavoitat Miian 22.2. klo 15.30-17.00 ja 2.3. klo 15-16.30.

SRV LYHYESTI
SRV on rakennusalan kehittäjä ja uudistaja. Pyrkimyksemme on luoda uusi elinkaariviisas todellisuus, jossa rakentamisen ratkaisut turvaavat yhtä aikaa hyvinvoinnin, taloudellisen arvon sekä tilojen käyttäjien, asukkaiden ja ympäristön edun – vuosiksi ja sukupolviksi eteenpäin. Tuomme aidon yhteistyön ja innostuksen jokaiseen kohtaamiseen. Vastuullisuus näkyy kaikessa toiminnassamme.

Olemme vuonna 1987 perustettu, Helsingin pörssissä listattu yhtiö. Toimimme kasvukeskuksissa Suomessa ja Venäjällä. Liikevaihtomme vuonna 2020 oli 975,5 miljoonaa euroa. Noin 1 000 SRV:läisen lisäksi työllistämme noin 4 200 alihankkijan verkoston.

SRV – Elämäsi rakentaja