Hankekehityspäällikkö, Asuntorakentaminen PKS

Hankekehityspäällikkö, Asuntorakentaminen PKS

SRV kehittää ja rakentaa kasvukeskuksissa kohteita, joissa on hyvä asua ja elää. Toteutamme monipuolisesti rakennushankkeita, joissa yhdistämme asiakkaiden tarpeet ja näkemyksellisen kokemuksemme rakennusalalta. Tule kehittämään uusia hankkeitamme!

SRV on rakennusalan kehittäjä ja uudistaja. Meidät tunnetaan suurista ja näkyvistä hankkeistamme: Kalasataman tornit, Keski-Suomen sairaala Nova Jyväskylässä, Kehä I:n tunneli Keilaniemessä, Keravan keskusta, Tapiolan keskus sekä Tampereen Kansi ja Areena muutamia mainitaksemme. Unohtamatta tuhansia koteja ympäri Suomea.

Haemme hankekehityspäällikköä vauhdittamaan asuntohankekehitystämme

Vastaat asuntohankkeidemme eteenpäinviemisestä koko prosessin ajan aina hankeaihiosta valmiiseen asuntokaavaan. Aktiivinen sidosryhmäyhteistyö ja sopimusneuvottelut tonttien ja kiinteistön omistajien sekä kuntien viranomaisten kanssa kuuluvat olennaisena osana tehtävääsi. Työstät hankkeet ideoista valmiiksi projekteiksi, varmistat niiden kannattavuuden sekä viranomaismenettelyjen ja kaavoituksen oikeellisuuden. Raportoit tehtävässä hankekehitysjohtajalle.

Toivomme sinulta

  • Vähintään viiden vuoden kokemusta hankekehityksestä ja/tai suunnittelunohjauksesta ja rakennuttamisesta, erityisesti pääkaupunkiseudun asuntohankkeissa
  • Osaamista kaavoituksesta ja viranomaisyhteistyöstä sekä maankäyttö- ja kiinteistökauppaneuvotteluista
  • Ymmärrystä asuntokohteiden suunnittelun ohjaamisesta
  • Oma-aloitteista ja tavoitteellista asennetta
  • Erinomaisia vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitoja
  • Tehtävään soveltuvaa rakennus- tai kiinteistöalan koulutusta

Tarjoamme sinulle vastuullista ja palkitsevaa työtä rakennusalan huipulla ainutlaatuisten kohteiden parissa. Olet osa innostunutta ja innovatiivista asiantuntijaorganisaatiotamme. Panostamme työympäristöön, jossa kannustetaan yhteistyöhön ja kehittymiseen. Palkitsemme, tarjoamme tukea ja parhaita ammattilaisia kollegoiksi.

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä ja tiimistämme saat hankekehitysjohtaja Tuukka Laitilalta, p. 050 460 6956 sekä hakuprosessissa avustavalta Mercuri Urvalin konsultilta Marika Mertalalta, p. 040 708 8176.

Lähetä hakemuksesi 23.2.2021 mennessä osoitteessa: http://www.mercuriurval.com/RS/FI-15529. Tutustu tähän ja muihin avoimiin tehtäviin kotisivuillamme srv.fi/tyopaikat.

SRV LYHYESTI

SRV on rakennusalan kehittäjä ja uudistaja. Pyrkimyksemme on luoda uusi elinkaariviisas todellisuus, jossa rakentamisen ratkaisut turvaavat yhtä aikaa hyvinvoinnin, taloudellisen arvon sekä tilojen käyttäjien, asukkaiden ja ympäristön edun – vuosiksi ja sukupolviksi eteenpäin. Tuomme aidon yhteistyön ja innostuksen jokaiseen kohtaamiseen. Vastuullisuus näkyy kaikessa toiminnassamme.

Olemme vuonna 1987 perustettu, Helsingin pörssissä listattu yhtiö. Toimimme kasvukeskuksissa Suomessa ja Venäjällä. Liikevaihtomme vuonna 2020 oli 975,5 miljoonaa euroa. Noin 1 000 SRV:läisen lisäksi työllistämme noin 4 200 alihankkijan verkoston.

SRV – Elämäsi rakentaja