Graafinen suunnittelija, Markkinointi ja viestintä

Graafinen suunnittelija, Markkinointi ja viestintä

Haluatko mukaan rakentamaan visuaalista viestintää innostavassa porukassa, jossa osaamistasi arvostetaan? Tule mukaan tekemään töitä merkittävien rakennuskohteidemme parissa, osaavien markkinoinnin ja viestinnän ammattilaisten joukossa.

SRV on rakennusalan kehittäjä ja uudistaja. Pyrkimyksemme on yhdessä kumppaneidemme kanssa luoda uusi elinkaariviisas todellisuus, jossa rakentamisen ratkaisut turvaavat yhtä aikaa hyvinvoinnin, taloudellisen arvon sekä tilojen käyttäjien, asukkaiden ja ympäristön edun – vuosiksi ja sukupolviksi eteenpäin.

Meidät tunnetaan suurista hankkeistamme: Kalasataman tornit, Keski-Suomen sairaala Nova Jyväskylässä, Kehä I:n tunneli Keilaniemessä, Keravan keskusta, Tapiolan keskus sekä Tampereen Kansi ja Areena muutamia mainitaksemme. Unohtamatta tuhansia koteja ympäri Suomea.

Haemme graafista suunnittelijaa markkinointiin ja viestintään

Olet ripeällä ja oma-aloitteisella otteella asioita eteenpäin vievä ammattilainen. Sinulla on sisäänrakennettuna pitkäjänteisyyttä, jonka avulla hoidat päivittäisiä ilmoitus- ja esitetaittoja tarkasti ja nopeasti. Toisaalta sinulta löytyy myös innovatiivisuutta konseptoida markkinointiviestinnän kampanjoita innostaviksi visuaalisiksi viesteiksi.

Tarjoamme sinulle vastuullista ja palkitsevaa työtä rakennusalan huipulla ainutlaatuisten kohteiden parissa. Olet osa innostunutta ja innovatiivista markkinoinnin ja viestinnän organisaatiotamme. Panostamme työympäristöön, jossa kannustetaan yhteistyöhön ja kehittymiseen. Palkitsemme, tarjoamme tukea ja parhaita ammattilaisia kollegoiksi.

Toivomme sinulta

  • Vahvaa kokemusta ja näyttöjä graafisen suunnittelijan tehtävistä
  • Oma-aloitteisuutta, tarkkuutta, idearikkautta ja hyviä yhteistyötaitoja
  • Tehtävään soveltuvaa koulutusta

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi 28.2. mennessä osoitteessa lyyti.in/srv-rekry

Lisätietoja tehtävästä ja tiimistämme saat markkinointi- ja viestintäjohtaja Miia Elorannalta, puh. 050 441 4221, sähköposti miia.eloranta@srv.fi. Tavoitat Miian 18.2. klo 8.30-9.30 ja 23.2. klo 9-10.

SRV LYHYESTI 

SRV on rakennusalan kehittäjä ja uudistaja. Pyrkimyksemme on yhdessä kumppaneidemme kanssa luoda uusi elinkaariviisas todellisuus, jossa rakentamisen ratkaisut turvaavat yhtä aikaa hyvinvoinnin, taloudellisen arvon sekä tilojen käyttäjien, asukkaiden ja ympäristön edun – vuosiksi ja sukupolviksi eteenpäin. Tuomme aidon yhteistyön ja innostuksen jokaiseen kohtaamiseen. Vastuullisuus näkyy kaikessa toiminnassamme.

Olemme vuonna 1987 perustettu, Helsingin pörssissä listattu yhtiö. Toimimme kasvukeskuksissa Suomessa ja Venäjällä. Liikevaihtomme vuonna 2020 oli 975,5 miljoonaa euroa. Noin 1 000 SRV:läisen lisäksi työllistämme noin 4 200 alihankkijan verkoston.

SRV – Elämäsi rakentaja