Betonityönjohtaja, Toimitilat pk-seutu

Betonityönjohtaja, Toimitilat pk-seutu

Haluatko mukaan rakentamaan elinkaariviisaita projekteja innostavassa porukassa, jossa osaamistasi arvostetaan? Tule mukaan tekemään töitä merkittävien rakennuskohteidemme parissa, osaavien rakentamisen ammattilaisten joukossa.

SRV on rakennusalan kehittäjä ja uudistaja. Pyrkimyksemme on luoda uusi elinkaariviisas todellisuus, jossa rakentamisen ratkaisut turvaavat yhtä aikaa hyvinvoinnin, taloudellisen arvon sekä tilojen käyttäjien, asukkaiden ja ympäristön edun – vuosiksi ja sukupolviksi eteenpäin. Meidät tunnetaan suurista hankkeistamme: Kalasataman tornit, Keski-Suomen sairaala Nova Jyväskylässä, Kehä I:n tunneli Keilaniemessä, Keravan keskusta, Tapiolan keskus sekä Tampereen Kansi ja Areena muutamia mainitaksemme. Unohtamatta tuhansia koteja ympäri Suomea.

Haemme betonityönjohtajaa (FISE poikkeuksellisen vaativa) vaativaan hankkeeseen

Olet betonirakentamisen konkari ja haluat toimia hyvässä porukassa tiimipelaajana. Pidät kiinni aikatauluista ja kustannuksista sekä vastaat, että homma hoituu maaliin ajallaan. Haastavien betonisten paikallavalurakenteiden toteuttaminen on vankinta osaamistasi.

Edellytämme sinulta

  • Kattavaa työkokemusta betonirakentamisen parissa ja tapaa toimia poikkeuksellisen vaativassa tehtävässä
  • Sitoutumista tähän tehtävään noin kolmeksi vuodeksi
  • Betonirakenteiden työnjohtajan FISE-pätevyyttä ”Poikkeuksellisen vaativa vaativuusluokka, uudisrakentaminen”.

 Tarjoamme sinulle vastuullista ja palkitsevaa työtä rakennusalan huipulla ainutlaatuisten kohteiden parissa. Saat koulutuksen tehtävään sekä käyttöösi modernit työvälineet ja ohjelmistot. Tueksesi saat asiantuntevan työyhteisömme hyvine henkilöstöetuineen. Lue lisää toimitilaprojekteistamme ja elinkaariviisaudesta kotisivuiltamme.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi 23.6.2021 mennessä osoitteessa lyyti.in/srv-rekry

Käsittelemme hakemuksia ja haastattelemme kandidaatteja jo hakuajalla.

Lisätietoja tehtävästä antaa projektipäällikkö Timo Tervo, puh. 040 6704066, timo.tervo@srv.fi. Tavoitat Timon puhelimitse parhaiten 15.6. klo 13-14.

Soita rohkeasti ja kysy lisää!

 Katso myös muut avoinna olevat tehtävät kotisivullamme srv.fi/tyopaikat 

SRV LYHYESTI
SRV on rakennusalan kehittäjä ja uudistaja. Pyrkimyksemme on luoda uusi elinkaariviisas todellisuus, jossa rakentamisen ratkaisut turvaavat yhtä aikaa hyvinvoinnin, taloudellisen arvon sekä tilojen käyttäjien, asukkaiden ja ympäristön edun – vuosiksi ja sukupolviksi eteenpäin. Tuomme aidon yhteistyön ja innostuksen jokaiseen kohtaamiseen. Vastuullisuus näkyy kaikessa toiminnassamme.

Olemme vuonna 1987 perustettu, Helsingin pörssissä listattu yhtiö. Toimimme kasvukeskuksissa Suomessa ja Venäjällä. Liikevaihtomme vuonna 2020 oli 975,5 miljoonaa euroa. Noin 1 000 SRV:läisen lisäksi työllistämme noin 4 200 alihankkijan verkoston.

SRV – Elämäsi rakentaja