Asiakaspalveluvastaava, Asuntomyynti

Asiakaspalveluvastaava, Asuntomyynti

Haluatko mukaan työskentelemään asiakkaiden ja elinkaariviisaiden projektien parissa innostavassa porukassa, jossa osaamistasi arvostetaan? Tule mukaan tekemään töitä merkittävien rakennuskohteidemme parissa, osaavien ammattilaisten joukossa.

SRV on rakennusalan kehittäjä ja uudistaja. Pyrkimyksemme on luoda uusi elinkaariviisas todellisuus, jossa rakentamisen ratkaisut turvaavat yhtä aikaa hyvinvoinnin, taloudellisen arvon sekä tilojen käyttäjien, asukkaiden ja ympäristön edun – vuosiksi ja sukupolviksi eteenpäin. Meidät tunnetaan suurista hankkeistamme: Kalasataman tornit, Keski-Suomen sairaala Nova Jyväskylässä, Kehä I:n tunneli Keilaniemessä, Keravan keskusta, Tapiolan keskus sekä Tampereen Kansi ja Areena muutamia mainitaksemme. Unohtamatta tuhansia koteja ympäri Suomea.

Haemme asiakaspalveluvastaavaa Espooseen

Vastaat asiakkaiden tarpeiden pohjalta tehtävistä asuntojen muutostöistä omaperusteisessa asuntotuotannossamme pääkaupunkiseudulla. Pidät langat käsissäsi monissa samanaikaisissa hankkeissa tarjoten asiakkaille mahdollisimman hyvää ja oikea-aikaista palvelua. Toimenkuvaasi kuuluvat lisäksi mm. muutostyöohjeiden laadinta, materiaalitilaukset urakoitsijoille sekä kaluste- ja materiaalitoimittajille ja työmaatarkastukset.

Haemme asiakaspalvelun ammattilaista, joka on halukas kehittämään asuntotuotettamme ja kiinnostunut nykyaikaisesta asumisesta ja sisustamisesta. Olet joukkuepelaaja ja toimit tiiviissä yhteistyössä asuntomyynnin ja -markkinoinnin, hankinnan, rakennuttamisen ja tuotannon kanssa. Pystyt toimimaan oma-aloitteisesti ja järjestelmällisesti.

Toivomme sinulta

  • rakennusalan koulutusta,
  • kokemusta asukasmuutostöiden tekemisestä tai työmaakokemusta,
  • nykyaikaisten tietoteknisten järjestelmien osaamista
  • sekä hyvää englannin kielen taitoa.

Tarjoamme sinulle hyvät kehittymismahdollisuudet mielenkiintoisten asuntohankkeittemme parissa. Olet osa innostunutta ja innovatiivista asiantuntijaorganisaatiotamme. Panostamme työympäristöön, jossa kannustetaan yhteistyöhön ja kehittymiseen. Tueksesi saat asiantuntevan työyhteisömme hyvine henkilöstöetuineen.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemus palkkatoivomuksineen 30.4.2021 mennessä osoitteessa lyyti.in/srv-rekry

Lisätietoja tehtävästä ja tiimistämme saat myyntijohtaja Riikka Lohikoskelta, puh. 050 466 5977, riikka.lohikoski@srv.fi. Tavoitat Riikan puhelimitse perjantaina 16.4.2021 klo 14.00-15.00 tai maanantaina 23.4.2021 klo 14.00-15.00.

SRV LYHYESTI
SRV on rakennusalan kehittäjä ja uudistaja. Pyrkimyksemme on luoda uusi elinkaariviisas todellisuus, jossa rakentamisen ratkaisut turvaavat yhtä aikaa hyvinvoinnin, taloudellisen arvon sekä tilojen käyttäjien, asukkaiden ja ympäristön edun – vuosiksi ja sukupolviksi eteenpäin. Tuomme aidon yhteistyön ja innostuksen jokaiseen kohtaamiseen. Vastuullisuus näkyy kaikessa toiminnassamme.

Olemme vuonna 1987 perustettu, Helsingin pörssissä listattu yhtiö. Toimimme kasvukeskuksissa Suomessa ja Venäjällä. Liikevaihtomme vuonna 2020 oli 975,5 miljoonaa euroa. Noin 1 000 SRV:läisen lisäksi työllistämme noin 4 200 alihankkijan verkoston.

SRV – Elämäsi rakentaja