Työmaan numero:  2809 (ja 2811)
Jätkäsaarenlaituri 1
00180 Helsinki

Mitä täällä rakennetaan?

Wood City on SRV:n kehittämä, urbaani, 8-kerroksinen puukaupunkikortteli, joka nousee uuden Jätkäsaaren portiksi Helsingissä. Nyt kortteliin rakennetaan pysäköintitalo ja toimistorakennus, josta tulee peliyhtiö Supercellin uusi pääkonttori.

Kortteliin on jo  valmistunut Helsingin asuntotuotantotoimisto ATT:lle  kaksi puukerrostaloa, joihin asukkaat muuttivat helmikuussa 2019 . Lisäksi kokonaisuuteen on suunnitteilla hotelli, josta käydään parhaillaan sijoittaja- ja vuokralaisneuvotteluita.

Wood Cityn kortteli valmistuu kokonaisuudessaan vaiheittain vuoteen 2021 mennessä. Puukorttelin on suunnitellut Anttinen Oiva Arkkitehdit.

Rakennusaikataulu

Rakennustyöt alkoivat pysäköintitalon louhinta- ja maanrakennustöillä ja valmistelevat työt käynnistyivät toukokuussa 2018. Toimistorakennuksen osalta rakennustyöt alkoivat syksyllä 2018. Kokonaisuudessaan pysäköintitalo ja toimistorakennus valmistuvat syksyllä 2020.

Pysäköintilaitoksen maanvaraisten lattioiden rakentaminen jatkuu vielä syksyn ajan, mutta muutoin runkotyöt pysäköintilaitoksen osalta ovat valmistuneet. Toimistorakennuksen osalta kantava puurunko on asennettu ja julkisivuelementtiasennuksetkin valmistuvat syksyn aikana, eli työvaiheet siirtyvät yhä enemmän rakennusten sisäpuolelle.

Työskentelyajat

Arkisin klo 7:00–18:00
Lauantaisin klo 7:00–15:30

Vaikutukset ympäristöön

Pyrimme pitämään lähistön asukkaiden ja toimijoiden haitat mahdollisimman pieninä ja samalla rakentamaan uuden, ainutlaatuisen korttelin lukuisine palveluineen. Pahoittelemme töiden käynnistämisestä, kulkureittien muutoksista sekä rakentamistöistä aiheutuvia häiriöitä.

Muutokset liikenteessä

Työmaaliikenne kulkee pääsääntöisesti Jätkäsaarenlaiturin ja Välimerenkadun kautta. Liikenteeseen voi tulla tilapäisiä, lyhytaikaisia muutoksia. Pidempiaikaisista muutoksista tiedotetaan naapurustoa aina erikseen.

 

Ajankohtaista

Ajankohtaista

Lue Wood Cityn työmaan tuoreimmat uutiset.

Työmaatiedotteet
Antti Aaltonen

Antti Aaltonen

Projektipäällikkö

antti.aaltonen@srv.fi040 514 3626
Pekka Ruokonen

Pekka Ruokonen

Työmaapäällikkö

pekka.ruokonen@srv.fi040 483 4674