Pyhtäänkorventie15

Työmaan osoite:

Pyhtäänkorventie 15 e ja f, 01530 Vantaa

Työmaan numero: 4067

Mitä täällä rakennetaan?

SRV rakentaa Pyhtäänkorventielle kahta asuntokohdetta. Osoitteeseen Pyhtäänkorventie 15 e nousee elinkaariviisas omistusasuntokohde Vantaan Lentue ja sen naapuriin osoitteesen Pyhtäänkorventie 15 f rakennamme vuokrakoteja Kojamolle.

As Oy Vantaan Lentue, Pyhtäänkorventie 15 e

Arviolta vuoden 2022 loppuun mennessä Vantaan Veromiehen kaupunginosaan Aviapoliksen suuralueelle valmistuu elinkaariviisas kerrostalokohde As Oy Vantaan Lentue, johon tulee 23 asuntoa yksiöistä kolmioihin. Lentue nousee Vantaan Pytinojan ympärille rauhallisen viheralueen reunalle, josta löytyvät niin ulkoilureitit kuin oleskelupaikatkin.

Lentue on elinkaariviisas kohde, jossa rakentamisen ratkaisut turvaavat yhtä aikaa hyvinvoinnin, taloudellisen arvon sekä asukkaiden ja ympäristön edun vuosiksi eteenpäin. Kohde rakennetaan ympäristövastuullisesti kiinteistön ylläpitoa korostavan RTS-ympäristöluokituksen kriteerien mukaan.

Lentueessa on laskettu kohteen elinkaarikustannukset ja energiaratkaisuihin on kiinnitetty erityistä huomiota. Lentueessa lämmitys toteutuu maalämmöllä. Asukkaat voivat tarkkailla vedenkulutustaan asuntokohtaisista vesimittareista. Tulevaisuuden huomiointi näkyy kohteessa myös muuntojoustavuutena, sillä Lentueesta löytyy 50 neliöisiä muuntojoustavia asuntoja, joista saa joko kaksion tai kolmion.

Pyhtäänkorventie 15 f, vuokra-asuntoja Kojamolle

Aivan Lentueen naapuriin Pyhtäänkorventielle SRV rakentaa  myös 65 vuokra-asuntoa Kojamolle. Asunnot valmistuvat vuoden 2022 loppuun mennnessä.

Työajat:

Työmaalla työskennellään arkisin klo 7.00 – 16.00

Ennakkomarkkinoinnissa pieni vastuullinen taloyhtiö omalla pihasaunalla

Ennakkomarkkinoinnissa pieni vastuullinen taloyhtiö omalla pihasaunalla

Tutustu elinkaariviisaaseen As Oy Vantaan Lentueeseen

Yhteystiedot

Juha Kuusiniemi

Juha Kuusiniemi

Yksikönjohtaja

juha.kuusiniemi@srv.fi045 6362 600