Ajankohtaista Jokirinteen oppimiskeskuksen työmaalla

Vk. 51 Taidetta koulun pääaulaan

Alla kuvakoulun pääaulasta johon taiteilija Jussi TwoSeven maalasi teoksen nimeltään Nymphaea Candida.

Toista seinää koristaa kenties Suomen suurin yhteisötaideteos, jonka Jokirinteen oppimiskeskuksen tulevat oppilaat ja päiväkotilapset maalasivat. Projektiin osallistui 3.4.2019 yli 1000 lasta ja nuorta ohjaajinaan kuvataiteilija Sanna Jalomäki ja muotoilija Sinivuokko Koivula.

Vk. 49 Päiväkoti on luovutettu tilaajalle 27.11.2020.

Toimintakokeet on saatu valmiiksi ja koulun puolella tehdään loppusiivousta ja käydään läpi virhe- ja puutetyölistoja.

Vk 46: Melkein valmista

Kun Jokirinteen oppimiskeskusta lähdettiin rakentamaan, niin arkkitehdin visio ala-aulasta oli tämä:

Viime syksynä ala-aulassa näytti tältä:

Ja viime viikolla ala-aulassa näytti tältä.

Olemme siis melkein maalissa. Tällä hetkellä loppusiivoukset ovat jo käynnissä ja teemme talotekniikan toimintakokeita. Myös virhe- puutetyölistoja laaditaan ja niiden perustella tehtäviä korjauksia suoritetaan.

Vk 44: pyöräkatos valmis

Myös siirtokatsomon asennus valmis ja verhoasennus etenee koululla. Toimintakoesiivoukset käynnissä, kalusteasennukset käynnissä, varusteasennukset käynnissä ja talotekniikan toimintakokeet käynnissä.

Vk 44: Istuskeluportaiden puuverhous valmis

Siirtokatsomon asennus etenee ja istuskeluportaan puuverhous on valmis.  Verhoasennus etenee koululla. Päiväkodin loppusiivous etenee.  Edelleen tehdään kaluste- ja varusteasennuksia. Käynnissä myös toimintakoesiivoukset ja talotekniikan toimintakokeet.

Vk 43: Päiväkodissa kiipeilyseinät

Päiväkodissa alkaa valmistua asennkset. Kiipeilyseinät on asennettu käytävälle ja vk-saliin. Myös verhoasennus on valmis ja päiväkodin loppusiivous etenee.

Koulun väestönsuoja pukukaapit on asennettu, kaluste- ja varusteasennukset käynnissä. Toimintakoesiivoukset käynnissä ja talotekniikan toimintakokeet käynnissä.

Vk 42: Päiväkodin kalustus jatkuu

Päiväkodin kalustus on tällä viikolla jatkunut. VIimeisimpänä asennettiin kätevät ja tilaasäästävät kaappisängyt, jotka jo kutsuvat päiväunille.  Päiväkodin opasteasennus on valmistunut, ja päiväkodilla tehdään loppusiivouksia.

Koulun kenkäeteistä kalustetaan. Teknisen työn koneiden ja laitteiden asennus etenee. Kaluste- ja varusteasennukset ovat käynnissä. Toimintakoesiivoukset on aloitettu ja parhaillaan myös talotekniikan toimintakokeet käynnissä.


Vk 41: Päiväkodin kalustus käynnissä

Päiväkodin kalustus on alkanut, ja päiväkodille on muuttanut jo uusia asukkaita odottamaan lasten saapumista. Pihalla hauskat kuvamaalaukset tuovat väriä asfalttiin.

Koulun istuskeluportaiden puuverhous on valmistunut. Teknisen työn koneiden ja laitteiden asennus alkoi. Kaluste- ja varusteasennukset ovat käynnissä. Talotekniikka etenee rakennustöiden kanssa ja toimintakoesiivoukset käynnissä.

Vk 40: Päiväkodin liikuntasalin varusteasennus on nyt valmistunut

Päiväkodin liikuntasalin varusteasennus on nyt valmistunut, ja kuvassa näkyvät monikäyttöiset puolapuut. Päiväkodilla käynnissä tuulikaappimattojen asennus.

Koululla istuskeluportaiden puuverhousten teko alkoi. Liikuntasalin kenttämerkintöjen maalaus on nyt valmis. Myös  ruokasalin jakelulinjastojen asennukset ovat valmiit. Kaluste- ja varusteasennukset ovat käynnissä. Talotekniikka etenee rakennustöiden kanssa ja toimintakoesiivoukset käynnissä. Työmaanparakkeja siirretään maanrakentajan töiden alta pois ensi viikolla.

Vk 39: Liikuntasalin merkintöjä asennettu 5 kilometriä

Koulun liikuntasalin kenttämerkintöjen maalaus on edennyt jo pitkälle, teippiä merkintöihin on mennyt jo 5 kilometrin verran. Päiväkodilla on käynnistetty tuulikaappimattojen asennus. Pukukaapit on asennettu ja ruokasalin jakelulinjastojen asennukset alkavat ensi viikolla. 

Työmaalla on käynnissä toimintakoesiivoukset, kalusteasennukset ja varusteasennukset. Talotekniikka etenee rakennustöiden kanssa. Työmaanparakkeja siirretään maanrakentajan töiden alta pois ensi viikolla.

Vk 38: Sisällä käynnissä useita työvaiheita

Koulun liikuntasalin kenttämerkintöjen maalaus on aloitettu tällä viikolla. Käynnissä on myös useita muita sisätyövaiheen töitä:  verhokiskoasennukset, kalusteasennukset, varusteasennukset ja toimintakoesiivoukset ovat käynnissä. Talotekniikka etenee myös rakennustöiden kanssa.

Ensi viikolla työmaanparakkeja siirretään maanrakentajan töiden alta pois.

Vk 37: Päiväkodin piha valmistuu

Tällä viikolla on saatu koulun liikuntasalin lattia  valmiiksi, ja ensi viikolla aloitetaan kenttämerkintöjen maalaus. Sisätiloissa  työskennellään kalusteasennusten parissa, talotekniikka etenee rakennustöiden kanssa ja toimintakoesiivoukset ovat käynnissä. 

Päiväkodin pihalla näyttää myös jo melko valmiilta, leikkitelineet ovat paikoillaan ja nurmi asennettu. Pihalla tehdään parhaillaan vielä viimeisiä asfaltointeja ja kaideasennuksia.

Vk 36: Koulun liikuntahallin lattia-asennus käynnistyi

Toimintakoesiivoukset jatkuvat koululla. Pihalla pihatyöt jatkuvat ja varusteasennukset alkoivat.  Koulun liikuntahallin lattiaa on myös päästy nyt asentamaan.  Työmaalla työskennellään viikonloppuna.

Vk 35: Päiväkodin liikuntasalin lattia valmistui

Toimintakokeet on aloitettu päiväkodilla. Päiväkodin liikuntasalin lattia valmistui viime viikolla (kuvassa).

Koululla jatkuvat toimintakoesiivoukset. Pihatyöt jatkuvat myös sekä varusteasennukset alkavat ensi viikolla. Työmaalla työskennellään viikonloppuna.

Vk 34: Sisätyöt etenevät hienosti

Viikolla 34 työmaalla on jatkettu kaluste-, väliovi- sekä alakattoasennuksia, maalaustöitä, maanrakennustöitä ja pihavarusteiden asennusta. Kaideasennukset ovat alkaneet. Talotekniikan työt ovat edenneet normaalisti rakennustöiden kanssa.

Päiväkodilla tehdään jo toimintakoesiivouksia. Myös julkisivulevytys on valmis päiväkodin varaston osalta. Viikonloppuna työmaalla työskennellään.

Vk 33: Leikkipaikka valmistuu

Viikolla 33 työmaalla on jatkettu kaluste-, väliovi- sekä alakattoasennuksia, maalaustöitä, maanrakennustöitä ja pihavarusteiden asennusta. Lisäksi julkisivulevytystä on tehty myös pihavarastolla. Talotekniikan työt ovat edenneet normaalisti rakennustöiden kanssa. Viikonloppuna työmaalla tehdään putkitöitä ja laatoitustöitä.

Vk 31: Pihavarusteet saapuivat

Tällä viikolla työmaalla on jatkunut muun muassa lattiapinnoituksen, kalusteasennuksen sekä alakattoasennuksen työt. Ulkona on jatkettu maanrakennustöitä sekä pihavarusteiden asennusta. Talotekniikan työt etenevät rakennustöiden ohella. Viikonloppuna työmaalla tehdään töitä putkitöiden, välioviasennusten, maalausten sekä julkisivun levytöiden parissa.

Vk 29: Siirtoseinien asennus jatkuu

Viikolla 29 työmaalla on aloitettu siirto- ja taiteseinien asennus. Lisäksi kiintokalusteiden sekä puuväliovien asennukset jatkuvat. Myös lattiapinnoitukset, laatoitustyöt ja pihatyöt ovat käynnissä. Talotekniikan työt etenevät rakennustöiden ohella. Viikonloppuna työmaalla työskennellään sekä lauantaina että sunnuntaina laatoituksen, maalausten, putkitöiden ja pihakivetysten osalta.

Vk 27: Siirto- ja taiteseinien asennus aloitettu

Tällä viikolla työmaalla on aloitettu siirto- ja taiteseinien asennus. Lisäksi kiintokalusteiden sekä puuväliovien asennukset jatkuvat. Myös lattiapinnoitukset, laatoitustyöt ja pihatyöt ovat käynnissä. Talotekniikan työt etenevät rakennustöiden ohella. Viikonloppuna työmaalla työskennellään sekä lauantaina että sunnuntaina laatoituksen, maalausten, putkitöiden ja pihakivetysten osalta.

Vk 26: Pihatyöt etenevät 

Työmaalla pihatyöt etenevät ja mm. tekonurmikenttä on valmis. Päiväkodin parkkipaikka on asfaltoitu. Alakattotyöt etenevät. Työmaalla on käynnissä puulasiseinien asennus sekä liikuntasalin varusteasennus.  Käynnissä ovat myös massalattiatyöt, tekstiilimattotyöt, maalaus- ja paikkaustyöt sekä väliaoviasennukset sekä liikuntasalin varustasennukset. Talotekniikkatyöt etenevät rinnan rakennustöiden kanssa

 

Vk 24: Sisävaiheen työt vauhdissa

Työmaata edistetään tällä hetkellä kovaa vauhtia rakennuksen sisällä. Kevyet väliseinät ovat valmistuneet. Väliovien ja puulasiseinien asennus on parhaillaan käynnissä. Myös maalaus- ja laatoitustyöt ovat käynnissä. Lattiatöiden osalta asennetaan massalattioita sekä tekstiilimattoja. 

Liikuntasalissa tehdään  varusteasennuksia.  Talotekniikkatyöt etenevät myös rinnan  muiden rakennustöiden kanssa.

VK 23: Liikuntasalissa työt käynnissä

Liikuntasalissa on menossa useita työvaiheita yhtäaikaisesti.

Vk 22: Julkisivu näkyvillä

Koulun tuleva julkisivu alkaa hahmottumaan hyvin, nyt kun telineet on purettu. Punakeltainen sekä vihreä osa ovat valmista julkisivua. Pihatyöt ovat edelleen käynnissä. Pihan edustalle tulee tekonurmikenttä ja oikealla kuvassa näkyy maastokatsomo. Myöhemmin vuorossa myös viher-kivityöt sekä leikkivarusteasennukset. Sisäpuolella väliseinätyöt nyt valmistuneet.

 

Vk 20: Pihatyöt käynnistyneet

Tällä viikolla työmaalla on tehty massalattiaa ja myös tekstiilimattotyöt on aloitettu sisätiloissa. Pihatyöt käynnistettiin myös tällä viikolla, ja piha tulee saamaan muotoaan tulevina viikkoina.

Vk 19: Julkisivun ympäriltä puretaan seinätelineet

Työmaalla työskennellään edelleen taloteknisten asennusten parissa. Keittiön valmistelut myös edelleen käynnissä ja laattatyöt käynnissä. Rakennuksen ympäriltä puretaan nyt viimeiset seinätelineet.

VK 18: Sisätyöt etenevät liikuntasalissa ja keittiössä

Liikuntasalissa on katon akustiikkalevytys pääosin valmis ja talotekniikka asennukset ovat käynnissä. Valmistuskeittiön hiertoepoksilattiatöiden valmistelut ovat käynnissä ja keittiön laitteiden asennus alkaa kesäkuussa.
Väliseinätyöt ovat valmiit, laattatyöt etenevät. Vapunpäivänä työskennellään sekä viikonloppuna.

VK 17: Pyöräkatos kohoaa pihalla

Työmaalla työt jatkuvat edelleen normaalisti ja työmaalla työskennellään myös viikonloppuna. Pihalla on käynnissä pyöräkatoksen rakentaminen.

VK 15: Pääsiäispyhinä työmaa käynnissä

Työmaalla työt jatkuvat edelleen normaalisti. Tänä pääsiäisenä työmaalla työskennellään myös viikonloppuna ja pyhien aikaan, mutta meluavia töitä ei tehdä. Työmaa toivottaa kaikille mukavaa pääsiäistä!

Vk 14: Laatoitustyöt käynnissä

Työmaalla työt jatkuvat edelleen normaalisti. Työmaalla on myös päästy aloittamaan ensimmäisiä laatoitustöitä.

Vk 12: Työt etenevät normaalisti

Työmaalla työt jatkuvat edelleen normaalisti. Kuvassa ilmakuva työmaasta.

Vk 11: Maanrakennustöitä päiväkodin päässä

Työmaalla jatkuivat edelleen samat työt; väliseinätyöt, alakattotyöt, sekä tasoitus- ja maalaustyöt. Töitä tehdään myös viikonloppuna. Maanrakennustyöt jatkuivat tällä viikolla päiväkodin päässä. Kuvassa ullakolle asennettua puhallusvillaa.

Vk 10: Maalämmön poraukset nyt päättyneet

Työmaalla jatkuivat edelleen väliseinätyöt, alakattotyöt, sekä tasoitus- ja maalaustyöt. Töitä tehdään myös viikonloppuna. Maalämmön poraukset ovat nyt päättyneet. Ensi viikolla alkaa maalampöjärjestelmän asennuksia. Töistä ei aiheudu melua.

Vk 9: Päiväkodin värimaailma hahmottuu

Työmaalla jatkuivat edelleen väliseinätyöt, alakattotyöt, sekä tasoitus- ja maalaustyöt. Töitä tehdään myös viikonloppuna. Ensi viikolla porataan vielä kaksi maalämmön reikää.

Työmaalla alkaa hiljalleen näkymään tulevan päiväkodin värimaailmaa.

Työmaatoimistolle on saapunut uusi tuttavuus, toimistoapulainen Koda, joka käy ilahduttamassa työmaaporukkaa ja lievittämässä stressiä.

Vk 8: Maalämpöputkien poraustyöt valmistuneet

Maalämpöputkien poraustyöt saatiin tällä viikolla päätökseen. Työmaalla jatkuivat edelleen väliseinätyöt, alakattotyöt, sekä tasoitus- ja maalaustyöt. Töitä tehdään myös viikonloppuna.

Vk 7: Maalämpöputkien poraustyöt vielä käynnissä

Tällä viikolla työmaalla jälleen jatkuivat väliseinätyöt, alakattotyöt, tasoitus- ja maalaustyöt sekä maalämpöputkien poraus, mikä valmistunee tällä viikolla. Töitä tehdään myös viikonloppuna. Tarvittaessa porataan lisäkaivoja vielä seuraavalla viikolla. 

Vk 6: Maalämpöputkien poraus käynnissä

Tällä viikolla työmaalla jatkuivat väliseinätyöt, alakattotyöt, tasoitus- ja maalaustyöt sekä maalämpöputkien poraus, mikä valmistuu ensi viikolla. Tarvittaessa porataan lisäkaivoja. LVIAS-työt etenevät rinnan rakennustöiden kanssa.

Ilmakuva työmaasta.

Vk 5: Alakattotyöt käynnistyivät

Tällä viikolla aloitettiin rakennuksen alakattotyöt. Väliseinätyöt, tasoitus- ja maalaustyöt sekä maalämpöputkien poraus jatkuvat työmaalla. LVIAS-työt etenevät rinnan rakennustöiden kanssa.

Työmaalla työskennellään viikonloppuna 1.2.–2.2.2020 klo 7–16 välisenä aikana.

Päiväkodin värikäs julkisivu.
Liikuntahalli.

Vk 4: Väliseinätyöt jatkuvat

Väliseinätyöt sekä tasoitus- ja maalaustyöt jatkuvat työmaalla. Myös maalämpöputkien poraus jatkuu, ja töitä varten työmaalle tuotiin toinen kone tällä viikolla.

Työmaalla työskennellään viikonloppuna 25.1.–26.1.2020 klo 7–16 välisenä aikana.

Vk 3: Maalämpöputkien poraustyöt jatkuvat

Tammikuun toisella viikolla alkanut maalämpöputkien poraus jatkuu työmaalla aiemmin ilmoitetusta aikatauluarviosta poiketen vielä helmikuussa, arviolta viikolle 6 asti. Porauksia varten työmaalle tulee toinen kone keskiviikkona 22.1. Töitä tehdään arkisin 7.00–18.00 välisenä aikana, minkä jälkeen hiljaisempia työvaiheita tehdään vielä 18.00–20.00 välillä. Pahoittelemme töistä aiheutuvaa meluhaittaa, jonka pyrimme pitämään mahdollisimman vähäisenä.

Työmaalla on tällä viikolla jatkettu töitä väliseinätöiden, tasoitus- ja maalaustöiden sekä märkätilojen tasoituksen ja vedeneristyksen parissa.

Työmaalla työskennellään viikonloppuna 18.1.–19.1.2020 klo 7–16 välisenä aikana.

Liikuntahalli

Vk 2: Märkätilojen tasoitus- ja vedeneristystyöt käynnissä

Työmaalla on tällä viikolla tehty töitä väliseinätöiden, tasoitus- ja maalaustöiden sekä märkätilojen tasoituksen ja vedeneristyksen parissa.

Työmaalla työskennellään viikonloppuna 11.1.–12.1.2020 klo 7–16 välisenä aikana.

Työmaatiedote: Maalämpöputkien poraus työmaalla tammikuussa 2020

Jokirinteen oppimiskeskuksen työmaalla tehdään maalämpöputkien porauksia viikoilla 2–4. Työt kestävät noin kaksi ja puoli viikkoa. Poraustöitä tehdään arkisin 7.00–18.00 välisenä aikana, minkä jälkeen hiljaisempia työvaiheita tehdään vielä 18.00–20.00 välillä.

Pahoittelemme töistä aiheutuvaa meluhaittaa, jonka pyrimme pitämään mahdollisimman vähäisenä.

Vk 51: Hyvää joulua!

Työmaalla on aloitettu laatoitustyöt, ja pintabetonilattioiden valu on valmistunut. Väliseinätyöt sekä tasoitus- ja maalaustyöt jatkuvat.

Työmaalla työskennellään viikonloppuna 21.12.–22.12.2019 klo 7–16 välisenä aikana. Joulunpyhiksi rauhoitamme työmaan.

Toivotamme kaikille hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta 2020!

 

Vk 50: Joulukuusi ilahduttaa työmaalla

Tällä viikolla työmaalla on viimeistelty pintabetonilattioita, jotka valmistuvat ensi viikon aikana.

Vesikattotyöt koulun osalla, julkisivumuuraus, väliseinätyöt sekä tasoitus- ja maalaustyöt jatkuvat.

Työmaalla työskennellään viikonloppuna 14.–15.12.2019 klo 7–16 välisenä aikana.

Loppuviikosta työmaakoppien katolle pystytettiin joulukuusi työmaan ja lähiympäristön iloksi.

Vk 49: Vesikattotyöt etenevät

Vesikattotyöt etenevät koulun osalla, ja sääsuojaa puretaan sitä mukaa kun vesikattoa saadaan pellitettyä.

Julkisivumuuraus, väliseinätyöt sekä tasoitus- ja maalaustyöt jatkuvat. Pintalattiavalut jatkuvat ja valmistuvat ensi viikolla.

Työmaalla työskennellään itsenäisyyspäivänä 6.12. sekä viikonloppuna 7.–8.12. klo 7–16 välisenä aikana.

Vk 47: Ensimmäinen hissi asennettu

Koulun osalle on nyt asennettu ensimmäinen hissi. Toinen hissi asennetaan helmikuussa 2020. Väliseinätyöt jatkuvat koulun osalla.

Myös tasoitus- ja maalaustyöt sekä julkisivutyöt jatkuvat.

Työmaalla työskennellään viikonloppuna 23.11.–24.11 klo 7–16 välisenä aikana.

Vk 46: Päiväkodin väliseinät valmistuneet

Päiväkodin väliseinät valmistuivat tällä viikolla. Päiväkodin osalla on nyt käynnissä seinien tasoitukset, ja muilla osilla tehdään pölynsidontaa. Maanrakennustyöt ovat tältä erää päättyneet, ja niitä jatketaan keväällä 2020.

Tällä viikolla on jatkettu vesikaton pelti- ja puutöitä sekä väliseinätöitä koulun osalla. Myös julkisivun muuraus ja puutyöt etenevät.

Työmaalla työskennellään viikonloppuna 16.11.–17.11 klo 7–16 välisenä aikana.

Vk 45: Vesikaton pelti- ja puutyöt etenevät koulun osalla

Tällä viikolla työmaalla on jatkettu vesikaton pelti- ja puutöitä koulun osalla. Myös väliseinätyöt, julkisivun muuraus ja puutyöt jatkuvat.

Työmaalla työskennellään viikonloppuna 9.11.–10.11 klo 7–16 välisenä aikana.

 

Vk 44: Päiväkodin katto valmis

Päiväkodin peltikatto on valmistunut ja sääsuoja purettu päiväkodin katon päältä. Julkisivun suojaus pidetään julkisivun valmistumiseen asti.

Vesikaton pelti- ja puutyöt jatkuvat koulun osalla. Myös väliseinätyöt, julkisivun muuraus ja puutyöt jatkuvat.

Työmaalla työskennellään viikonloppuna 2.11.–3.11 klo 7–16 välisenä aikana.

Päiväkodin peltikatto valmistui.

 

Vk 43: Väliaikaisen lämmityksen toteuttaminen aloitettu

Työmaalla on tällä viikolla jatkettu edellisten viikkojen tapaan vesikaton pelti- ja puutöitä. Myös sääsuojan purkutyöt, väliseinätyöt sekä julkisivun muuraus ja puutyöt jatkuvat.  Väliaikaisen lämmityksen toteuttaminen rakennuksen sisäpuolelle on aloitettu.

Työmaalla työskennellään viikonloppuna 26.10.–27.10. klo 7–16 välisenä aikana.

Vk 42: Väliseinätyöt jatkuvat

Työmaalla jatketaan vesikaton pelti- ja puutöitä. Sääsuojan purkutyöt ovat edelleen käynnissä päiväkodin osalla. Myös väliseinätyöt sekä julkisivun muuraus ja puutyöt jatkuvat.

Työmaalla työskennellään viikonloppuna 19.10.–20.10. klo 7–16 välisenä aikana.

Vk 41: Elementtiasennus valmistunut

Elementtiasennukset ovat nyt valmiina. Myös vesikaton pelti- ja puutyöt etenevät, ja päiväkodin katon pellitys on valmistunut. Sääsuojan purkutyöt ovat käynnissä päiväkodin osalla.

Väliseinätyöt sekä julkisivun muuraus ja puutyöt jatkuvat.

Työmaalla työskennellään viikonloppuna 12.10.–13.10. klo 7–16 välisenä aikana.

Tällä viikolla työmaalla purettiin ristikkopuominosturi.

Vk 39: Julkisivumuuraus etenee

Työmaalla on työskennelty tällä viikolla julkisivumuurauksen parissa. Myös julkisivun puutyöt, vesikaton pelti- ja puutyöt, elementtiasennukset ja väliseinätyöt jatkuvat.

Viikonloppuna 28.9 ja 29.9. työmaalla työskennellään klo 7–16 välisenä aikana.

 

Vk 38: Julkisivutyöt jatkuvat

Työmaalla on tällä viikolla jatkettu julkisivun puutöitä, julkisivumuurausta, vesikaton pelti- ja puutöitä, elementtiasennuksia, väliseinätöitä ja lattiavalujen jälkitöitä. LVIAS-työt jatkuvat muiden töiden rinnalla.

Viikonloppuna 21.9 ja 22.9. työmaalla työskennellään klo 7–16 välisenä aikana.

Vk 37: Julkisivutyöt etenevät

Julkisivun puutyöt ja julkisivumuuraus etenevät. Myös vesikaton pelti- ja puutyöt, elementtiasennukset, väliseinätyöt ja lattiavalujen jälkityöt jatkuvat. LVIAS-työt etenevät muiden töiden rinnalla.

Vk 36: HI-palkit asennettu

Kaikki elo-syyskuun aikana työmaalle kuljetetut HI-palkit on nyt asennettu.

Julkisivun puutyöt ja julkisivumuuraus on aloitettu. Vesikaton pelti- ja puutyöt, elementtiasennukset, väliseinätyöt ja lattiavalujen jälkityöt jatkuvat.

Viikonloppuna 7.9 ja 8.9. työmaalla työskennellään klo 7–16 välisenä aikana.

Vk 35: Vesikaton peltityöt aloitettu – seuraava HI-palkkien kuljetus 3.9.

Vesikaton peltityöt ovat alkaneet. IV-koneet ovat saapuneet työmaalle, ja asennus alkaa.

Viikonloppuna 31.8. ja 1.9. työmaalla työskennellään klo 7–16 välisenä aikana elementtiasennusten, vesikaton puutöiden, väliseinätöiden ja lattiavalujen jälkitöiden parissa.

HI-palkkeja on asennettu nyt neljä kappaletta. Kaksi pitkää HI-palkkia tuodaan erikoiskuljetuksella työmaalle tiistaina 3.9 klo 18.30–21.00. Palkkien kuljetuksessa joudutaan hetkellisesti käyttämään vastaantulevien kaistaa työmaan läheisyydessä. Tämä johtuu siitä, että HI-palkit ovat noin 35 metriä pitkiä eivätkä taitu esimerkiksi liikenneympyröiden kohdilla. Pahoittelemme aiheuttamaamme häiriötä.

Vk 34: Julkisivun puutyöt aloitettu

Julkisivun puutyöt ja muurattavien seinien työt ovat alkaneet.

Myös sääsuojan asennus, elementtiasennukset, maatyöt sekä kevyet väliseinätyöt ja niihin liittyvät sähkö- ym. työt jatkuvat työmaalla.

Uusi havainnekuva aulasta.
Aula rakentuu.

 

Työmaalle tuodaan palkkeja erikoiskuljetuksella – aikataulussa muutos

Jokirinteen oppimiskeskuksen työmaalle  tuodaan erikoiskuljetuksella pitkiä HI-palkkeja. Aiemmin ilmoitetusta aikataulusta poiketen seuraavat palkit kuljetetaan 26.8. ja 29.8. klo 18:30-20:30 välisenä aikana. Myös 3.9. saapuu  kuljetus, jonka tarkempi kellonaika täsmentyy vielä lähempänä.

Palkkien kuljetuksessa joudutaan hetkellisesti käyttämään vastaantulevien kaistaa työmaan läheisyydessä. Tämä johtuu siitä, että HI-palkit ovat noin 35 metriä pitkiä eivätkä taitu esimerkiksi liikenneympyröiden kohdilla.

Pahoittelemme aiheuttamaamme häiriötä.

 

Vk 33: Päiväkodilla on alkanut julkisivutyöt

Tällä viikolla vesikaton puutyöt ovat käynnissä koulun 2. lohkolla ja sääsuojateltan asennus etenee samalla sen yllä. 2. lohkolla on lisäksi saatu pintalattiavalut valmiiksi 1. kerroksen osalta ja huomenna valetaan 2. kerroksen ensimmäinen osa.

Päiväkodin puolella ensimmäisessä kerroksessa jatkuu väliseinien puutyöt. Päiväkodilla on alkanut myös julkisivutyöt.

Elementtiasennus on nyt saatu valmiiksi lohkolla 3 ja seuraavaksi siirrytään viimeiselle lohkolle (lohko 4).

Maanrakennustyöt jatkuvat kaivojen asennuksella ja nosturipedin siirrolla.

Lauantaina työmaalle tulee työntekijöitä tekemään vesikaton puutöitä.

Työmaalle tuodaan palkkeja erikoiskuljetuksella – ajoittuu yöaikaan 15.–16.8.

Jokirinteen oppimiskeskuksen työmaalle (Jokiniityntie 5) tuodaan erikoiskuljetuksella pitkiä HI-palkkeja 15.–16.8.2019 klo 23.00-02.00.

Palkit kuljetetaan työmaalle poikkeuksellisesti yöaikaan, koska niiden kuljettamiseksi joudutaan hetkellisesti käyttämään vastaantulevien kaistaa työmaan läheisyydessä. Tämä johtuu siitä, että HI-palkit ovat noin 35 metriä pitkiä eivätkä taitu esimerkiksi liikenneympyröiden kohdilla.

Seuraavat palkit kuljetetaan 20.-21.8., 25.-26.8. ja 28.–29.8. klo 23.00-02.00.

Pahoittelemme aiheuttamaamme häiriötä.

 

Vk 32: Elementtiasennukset jatkuvat

Tällä viikolla työmaalla on käynnissä elementtiasennuksia koulun 3. lohkon osalta.

Lohkolla 2 jatkuu sekä vesikaton puutyöt että sääsuojateltan telineasennukset. Lohkolla 2 on myös käynnissä pintalattiavalut 1.  kerroksessa.

Päiväkodin väliseinien asennukset jatkuvat.

Lauantaina työmaalla tehdään pintalattioiden jälkitöitä.

Vk 31: Väliseinien asennus alkanut päiväkodin osalla

Tällä viikolla pintalattiavalut ovat jatkuneet toisella lohkolla koulun lounaisosassa ensimmäisessä kerroksessa. Samalla lohkolla on käynnissä myös vesikaton puutyöt sekä sääsuojan telineasennukset.

Maanrakennusurakka jatkuu edelleen. Elementtiasennus on käynnissä kaakkoisosassa kolmannella lohkolla koulun 3. kerroksessa. Päiväkodin ensimmäisessä kerroksessa on alkanut väliseinien asennus.

Työmaalla työskennellään lauantaina 3.8. klo 7–16 välisenä aikana elementtiasennuksen ja vesikaton puutöiden parissa.

Vk 30: Elementtiasennukset jatkuvat kolmannella lohkolla

Tällä viikolla elementtiasennus on jatkunut kolmannella lohkolla koulun kaakkoisosassa.

Maanrakennustyöt ja päiväkodin vesikaton puutyöt jatkuvat. Vesikaton puutyöt alkoivat myös koulun lounaisosassa toisella lohkolla, ja sääsuojateltan työt alkavat seuraavaksi. Toisella lohkolla on myös käynnissä ikkunoiden asennukset.

Pintalattiavalut on saatu valmiiksi päiväkodin osalta, ja ne jatkuvat nyt myös koulun toisen lohkon ensimmäisessä kerroksessa.

Työmaalla työskennellään lauantaina 27.7. klo 7–16 välisenä aikana elementtiasennuksen ja vesikaton puutöiden parissa.

Vk 29: Sääsuojateltta valmis päiväkodin osalla

Pintalattiavalut sekä vesikaton puutyöt jatkuvat päiväkodin osalla. Elementtiasennus jatkuu kolmannella lohkolla koulun kaakkoisosassa. Myös maanrakennustyöt jatkuvat.

Toisella lohkolla koulun lounaisosassa on alkamassa vesikaton puutöiden valmistelut. Sääsuojateltta on valmis päiväkodin osalta, ja se asennetaan seuraavaksi lohkolle kaksi.

Työmaalla työskennellään tällä viikolla myös lauantaina 20.7. klo 7–16 välisenä aikana, jolloin tehdään elementtiasennuksen jälkitöitä.

Vk 28: Elementtiasennukset edenneet kolmannelle lohkolle

Työmaalla jatkuvat maanrakennustyöt, pintabetonivalut, vesikaton puutyöt ja elementtiasennukset. Neljästä lohkosta kahden lohkon elementtiasennukset ovat valmiit, ja asennukset ovat alkaneet kolmannella lohkolla.

Lauantaina 13.7. työmaalla työskennellään klo 7–16 välisenä aikana, jolloin tehdään pintalattioiden valun jälkihoitotöitä ja vesikaton puutöitä.

Vk 27: Nosturi siirretään viikonlopun aikana

Tällä viikolla työmaalla aloitettiin rakennuksen sääsuojan asennus. Lisäksi elementtiasennuksia, vesikaton puutöitä ja pintalattioiden valuja on jatkettu.

Työmaalla työskennellään tällä viikolla myös lauantaina 6.7. klo 7–18 välisenä aikana ja mahdollisesti myös sunnuntaina 7.6. Viikonlopun aikana tehdään pintalattioiden valun jälkihoitotöitä sekä siirretään työmaalla oleva nosturi nykyiseltä sijainniltaan väestönsuojan viereen, mikä voi aiheuttaa ympäristössä ääni- ja tärinähaittaa. Pahoittelemme siirtotöistä mahdollisesti aiheutuvaa häiriötä, jonka pyrimme pitämään mahdollisimman pienenä.

Vk 26: Pintalattioiden valut aloitettu

Pintalattioiden valut ovat alkaneet ja etenevät. Kesäkuun alkupuolella aloitetut vesikaton puutyöt  jatkuvat. Myös elementtiasennukset  jatkuvat.

Lauantaina 29.6. työskennellään klo 7–16 välisenä aikana. Pyrimme pitämään lähialueen palveluiden käyttäjien sekä asukkaiden haitat mahdollisimman pieninä.

Vk 25: Elementtityöt jatkuvat juhannusviikolla

Elementtiasennukset työmaalla jatkuvat juhannusviikolla, jolloin työskentelemme myös juhannusaattona 21.6. ja mahdollisesti juhannusviikonloppuna klo 7–16 välisenä aikana. Pyrimme pitämään lähialueen palveluiden käyttäjien sekä asukkaiden haitat mahdollisimman pieninä.

Työmaa toivottaa kaikille ihanaa ja turvallista juhannusta!

Vk 24: Elementtiasennukset jatkuvat

Elementtiasennukset jatkuvat työmaalla, ja asennuksia tehdään tällä viikolla myös lauantaina 15.6. klo 7–16 välisenä aikana.

Drone-kuvaa työmaalta kesäkuun alusta.

Vk 23: Väestönsuojan valut valmiit

Väestönsuojan viimeinen valu tehtiin torstaina 6.6.

Eementtiasennus etenee työmaalla, ja asennuksia työmaalla tehdään myös lauantaina 8.6. klo 7–16 välisenä aikana, jos säät sallivat.

Vk 22: Elementtiasennus etenee koulun osalla

Työmaalla työskennellään tällä viikolla myös helatorstaina 30.5. klo 7–17 ja lauantaina 1.6. klo 7–16 välisenä aikana.

Elementtiasennukset jatkuvat työmaalla. Tällä viikolla on jatkettu viime viikolla alkaneita koulun osan elementtiasennuksia, ja tällä hetkellä on käynnissä elementtisaumojen valu.

Maatyöt jatkuvat työmaalla, ja väestönsuojan holvin työt ovat käynnissä.

Vk 21: Elementtiasennus päiväkodin osalta valmis

Elementtiasennukset jatkuvat työmaalla. Tällä viikolla asennus saatiin päiväkodin osalta valmiiksi ja koulun elementtiasennus alkoi.

Oppimiskeskuksen liikuntahallin pilareiden pystytys on alkanut.

Ristikkonosturi siirretään lauantaina 18.5. 

Lauantaina 18.5. työmaalla työskennellään noin klo 7–18 välisenä aikana, kun työmaalla ollut ristikkonosturi siirretään päiväkodin kohdalta keskemmäs tonttia. Siirto voi aiheuttaa ympäristössä ääni- ja tärinähaittaa. Pahoittelemme siirtotöistä mahdollisesti aiheutuvaa häiriöitä, jonka pyrimme pitämään mahdollisimman pienenä.

 

Vk 20: Elementtiasennus valmistuu päiväkodin osalta pian

Työmaalla elementtiasennukset jatkuvat, ja asennus päiväkodin osalta valmistuu pian.

Tällä viikolla raudoitetaan väestönsuojan holvia. Myös maanrakennustyöt jatkuvat.

Vk 19: Väestönsuojatyöt etenevät

Tällä viikolla töitä väestönsuojan parissa on jatkettu sisäpuolisella täytöllä ja seinien valulla. Työmaalla jatketaan myös huhtikuun alkupuolella aloitettuja elementtiasennuksia.

Vk 18: Elementtiasennus etenee

Työmaalla jatketaan elementtiasennuksia, päiväkodin toinen kerros nousee tällä viikolla. Elementtiasennuksia tehdään työmaalla myös vappupäivänä 1. toukokuuta. Pyrimme pitämään häiriöt mahdollisimman pienenä tekemällä päivän aikana töitä, joista ei aiheudu meluhaittaa.

Maanrakennustyöt sekä väestönsuojan valutyöt jatkuvat työmaalla.

Maanantaina 29. huhtikuuta työmaatoimistossa järjestetyssä tilaisuudessa vieraat tutustuivat tulevaan oppimiskeskukseen. Tarjolla oli simaa ja munkkia.

Työmaa toivottaa iloista ja turvallista vappua!

 

Kutsu: Tutustumistilaisuus työmaatoimistossa 29.4.

Vk 16: Elementtiasennukset, maatyöt  ja valutyöt jatkuvat

Tällä viikolla työmaalla on jatkettu viime viikolla alkaneita elementtiasennuksia. Myös maanrakennustyöt sekä väestönsuojan ja anturoiden valutyöt jatkuvat.

Toivotamme kaikille iloista ja turvallista pääsiäistä!

Vk 15: Elementtiasennukset aloitettu

Työmaalla aloitettiin maanantaina 8.4. elementtiasennus, minkä myötä elementtirekat alkavat liikkua alueella viikoittain. Rekat kuljettavat kuormaa työmaalle klo 7.00–15.00 välisenä aikana. Pyydämmekin kiinnittämään erityistä huomiota työmaan läheisyydessä liikkuessa.

Maatyöt ja paikallavalutyöt jatkuvat normaalisti.

Jokirinteen oppimiskeskuksen peruskivi muurattiin aurinkoisessa säässä 4. huhtikuuta. Tilaisuuden avasi Kirkkonummen kunnanjohtaja Tarmo Aarnio, minkä jälkeen juhlassa kuultiin Kirkkonummen kunnan toimitilapäällikkö Jarno Köykän ja toimialajohtaja Hannele Kujalan sekä SRV:n varatoimitusjohtaja Juha Toimelan tervehdykset. Peruskiveen suljettiin lieriössä muun muassa muurauspäivän Helsingin Sanomat ja Kirkkonummen Sanomat, Kirkkonummen talousarvio 2019, Jokirinteen oppimiskeskuksen tulevien oppilaiden tervehdykset ja käytössä olevat Suomen kolikkorahat.

Peruskivi muurattiin torstaina 4. huhtikuuta.
Kirkkonummen kunnanjohtaja Tarmo Aarnio muuraamassa peruskiveä.

Tiedote: Elementtirekat ajavat Jokirinteen oppimiskeskuksen alueella 8.4–6.9.2019

Maanantaina 8.4. työmaalla käynnistyy elementtiasennus, minkä myötä elementtirekat alkavat liikkua alueella viikoittain. Rekat kuljettavat kuormaa työmaalle klo 7.00–15.00 välisenä aikana. Elementtikuljetukset jatkuvat 6.9. asti. Pyydämmekin kiinnittämään erityistä huomiota työmaan läheisyydessä liikkuessa. Pysyviä poikkeavia liikennejärjestelyjä rekkojen liikenteestä ei aiheudu. Pahoittelemme kuljetuksista mahdollisesti aiheutuvaa haittaa.

Rekkojen kulkureitti. Tiedotamme mahdollisista reittimuutoksista tai muuttuneista liikennejärjestelyistä erikseen. Karttatiedot ©2019 Google

Vk 13: Väestönsuojan ja anturoiden valutyöt sekä maatyöt jatkuvat

Työmaalla on jatkettu väestönsuojan ja anturoiden valutöitä.  Myös maatyöt jatkuvat.

Ensi viiikolla työmaalla käynnistyy elementtiasennus, minkä myötä elementtirekat alkavat liikkumaan alueella.

Nosturi, jollainen työmaalle tulee ensi viikolla alkavia elementtiasennuksia varten. Kuvan nosturi Keravan Aleksintorin työmaalla syksyllä 2017.

Vk 12: Väestönsuojan ja anturoiden valutyöt jatkuvat

Työmaalla on jatkettu väestönsuojan ja anturoiden valutöitä.

Huhtikuun puolella viikolla työmaalla käynnistyy elementtiasennus, minkä myötä elementtirekat alkavat liikkumaan alueella. Pyydämmekin keskustelemaan tästä kotona ja koulussa hyvissä ajoin, jotta  oppilaat kiinnittäisivät erityistä huomiota työmaan läheisyydessä liikkuessaan.

Vk 9:  Valutyöt jatkuvat

Työmaalla on valettu väestönsuojan seiniä. Anturoiden valut ja maatyöt täyttöineen jatkuvat.

Vk 7: Valutyöt jatkuvat

Anturoiden valut jatkuvat työmaalla. Väestönsuojan seinämuotteja asennetaan.

Vk 6: Valutyöt ja maanrakennus jatkuvat

Valutyöt työmaalla jatkuvat. Perjantaina 8.2. valetaan väestönsuojan loput anturat.

Maanrakennus jatkuu anturoiden vierustäytöillä ja anturapohjien teolla.

Vk 4: Perustustyöt käynnissä

Perustustyöt käynnistyivät 14.1.2019. Ensimmäinen anturavalu on nyt suoritettu.

Tutustumistilaisuus  2.2. klo 12–15

Vk 1: Maatyöt jatkuvat työmaalla

Paalutustyöt ovat päättyneet.  Maatyöt jatkuvat. Perustustyöt alkavat 14.1.2019.

Vk 51: Paalutustyöt jatkuvat

Olemme jatkaneet tontilla paalutustöitä, jotka valmistuvat alkuvuodesta 2019. Myös maanrakennustöitä on jatkettu, ja räjäytystyöt saatiin valmiiksi.

Toivotamme kaikille iloista ja turvallista joulua sekä onnellista uutta vuotta!

Vk 49: Paalutustyöt käynnistyneet työmaalla

Olemme käynnistäneet paaluttamisen 4.12.2018, ja työt kestävät arviolta 2-3 viikkoa. Tontilla tehdään myös maanrakennustöitä mm. louhintaa. Louhinta kestää kolmisen päivää. Molemmat työt aiheuttavat melua ja tärinää tuleville viikoille, kello 7.00-18.00 välisenä aikana.

Tarkemmasta ajankohdasta tiedotamme myöhemmin työmaasivuilla.

Pahoittelemme rakentamisesta mahdollisesti aiheutuvaa haittaa.