PRESSI
Työmaan numero: 3157
Uutistie 3
01770 Vantaa

Pressi rakentuu logistiselle aitiopaikalle Kehäradan, Kehä III:n ja Hämeenlinnanväylän varteen lähelle lentokenttää. Pressi tuo Vantaalle kaivattuja moderneja, muunneltavia ja energiatehokkaita toimitiloja ja kehittää samalla koko Vantaankoskea tulevaisuuden yrityskeskuksena. Pressin kolmesta rakennuksesta ensimmäinen valmistui jo vuoden 2018 lopussa.

Samaan aikaan SRV on rakentanut Pressiä vastapäätä myös uuden STC Pressin.  STC (Smart Tech Center) Pressi yhdistää myymälä-, toimisto-, varasto- ja huoltotilat saman katon alle. Kohteen laajuus on noin 4000 brm2, ja sen tilat ovat jo täyteen vuokratut. Kohde valmistui kesällä 2019.

Aikataulu

Rakennuskohteet rakennetaan vaiheittain. Ensimmäisenä rakennettavan Pressin C-talon rakennustyöt alkoivat helmikuussa 2018, ja rakennus valmistui vuoden 2018 lopussa. STC Pressin rakennustyöt käynnistettiin kesällä 2018 ja kohde valmistui kesällä 2019.

Pressin B-talon  rakentaminen alkaa kesällä 2021. Rakennus valmistuu lokakuun loppuun 2022 mennessä.

Työajat

Työmaalla työskennellään arkisin klo 7-18.

Vaikutukset ympäristöön

Rakennustyöt tulevat aiheuttamaan meluhaittaa lähikiinteistöissä työskenteleville ja asioiville. Pahoittelemme häiriöitä, ja pyrimme pitämään lähistön haitat mahdollisimman pieninä.

Ajankohtaista

Ajankohtaista

Lue Pressin työmaan tuoreimmat uutiset.

Työmaatiedotteet
Uutta toimitilaa rakentumassa Vantaankoskelle

Uutta toimitilaa rakentumassa Vantaankoskelle

Tulevaisuuden toimitila on nyt käsilläsi. Loistavien liikenneyhteyksien varrella sijaitseva PRESSI tarjoaa ainutlaatuisen yhdistelmän korkeita ja muunneltavia toimisto-, kokoonpano-, huolto- ja varastotiloja. Rakenna PRESSIn tarjonnasta yrityksellesi sopiva kokonaisuus pala palalta.

Tutustu tiloihin
Mika Karell

Mika Karell

Projektipäällikkö

mika.karell@srv.fi040 480 8781
Markus Seipäjärvi

Markus Seipäjärvi

Työmaapäällikkö

markus.seipajarvi@srv.fi040 688 5517
Pressi B työmaan päivystyspuhelin

Pressi B työmaan päivystyspuhelin

040 684 1105