Puuttuuko yritykseltäsi koti?

Yksilölliset tilaratkaisut

Yksilölliset tilaratkaisut

Hyvät tilat eivät vain sopeudu käyttäjänsä tarpeisiin vaan tukevat käyttäjää arjen tekemisessä ja luovat osaltaan positiivista ja innostavaa työilmapiiriä. Meillä on lähes 30 vuoden kokemus yksilöllisten toimitilojen suunnittelusta ja rakentamisesta. Yhdessä viemme tilahankkeenne aihiosta toimivaksi kiinteistöksi. Autamme kaikissa vaiheissa aina tontin hankinnasta kaavoitukseen, rakennusluvan hoitamiseen, suunnitteluun, rakentamiseen ja käyttöönottoon asti.

Tutustu
Haaveissa energiatehokas työympäristö?

Haaveissa energiatehokas työympäristö?

Energiankäyttö on suurin ympäristökuormittaja ja kustannusten aiheuttaja rakennuksen elinkaaren aikana. Siksi energiatehokkuus säästää paitsi luontoa myös kukkaroa. SRV:llä on energiatehokkuuden parhaat asiantuntijat ja osaava kumppaniverkosto. Autamme asiakkaitamme energiatehokkuuteen liittyvien tavoitteiden kirkastamisessa sekä tavoitteita parhaiten tukevien konseptien ja ratkaisujen löytämisessä.

Tutustu
Vastuullinen kumppani

Vastuullinen kumppani

Vastuullisuus on tärkeä osa SRV:n strategiaa. Tavoitteenamme on varmistaa, että vastuullisuustyö tukee mahdollisimman hyvin strategisten tavoitteiden toteutumista ja antaa liiketoiminnalle lisää eväitä pärjätä yhä vaativammassa toimintaympäristössä. SRV haluaa olla myös vastuullisuusasioissa innovatiivinen ja jatkuvasti uudistuva ammattilainen.

Tutustu

Tutustu nerokkaisiin tilahankkeisiimme

Lue myös nämä